Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nisha_21
    06. Svibanj 2020. 21:07

PeaceLily

Sapica

PeaceLily

Jel moguće da je plod 2.8mm u 6+5 tjednu? Taj sma tjedan po zadnjoj menstruaciji. Zapravo me zanimaju ta odstupanja, koliko se smatra u redu? Prema jučerašnjem prvom pregledu ispada da sam manje nego što je prema menstruaciji izračunati. I dr nije bila zabrinuta kako sam i rekla, ali sad dok čekam pregled ponovo u utorak ne mogu prestati razmišljati. I još sam danas mrvicu počela smeđariti.

To ti je mene brinulo jucer jer mi je prvo plod 4 dana ranio, a sad rani 1 dan, al je stvar u milimetrima i tolerira se kak su cure rekle +/-4 dana

Kužim. Ok. Probati ću se ne brinuti jako. Hvala🤗

Ne brini. Meni je plod bio 6+0 3.4mm i meni je dr rekla da je ok, iako sam po menstruaciji trebala biti 6+4 al to sve varira. Vidla sam tablicu na netu da tipa 3mm moze varirat od 5+3-6+4 tako da... Vjerojatno ti je ovulacija bila dan dva kasnije i po tome ti je onda računica taman😊😊 ne brini

Nisha_21
    06. Svibanj 2020. 21:10

Upravo googlala da vidim i pise 2mm je za 6+0 ali varira od 5+1 do 7+0 ovisno o ciklusima😊 sve ok

An1
    06. Svibanj 2020. 21:27

JECIKA Dobrodošla ;) 
    vjerujem da u tvom slučaju nije moguće dobiti jasne i točne rezultate... dali si u rizičnoj skupini da ti je jako bitno testiranje? 

Ja vam nemam pojma koliko je bebač bio kad sam bila kod gin jer mi nije rekla... može li se to vidit negdje na slici? 

10.06. Nifty uredan 💖

06. Svibanj 2020. 21:29

Anikin

JECIKA Dobrodošla ;)
    vjerujem da u tvom slučaju nije moguće dobiti jasne i točne rezultate… dali si u rizičnoj skupini da ti je jako bitno testiranje?

Ja vam nemam pojma koliko je bebač bio kad sam bila kod gin jer mi nije rekla… može li se to vidit negdje na slici?

Daj nam baci sliku tu da ti pogledamo... trebala bi pisat neka mjera u mm ili cm negdje na fotkici

nicole12
    06. Svibanj 2020. 21:29

JECIKA, sad sam malo pretraživala i piše da bi trebalo pričekati 7-8 tjedna od nestanka blizanca i onda se može sigurno napraviti test. Sad mene zanima kada je tebi nestao? Jer ja mislim da je moj otišao već sa 5+2, a gestacijska dva tjedna kasnije 

06. Svibanj 2020. 21:38

https://images.app.goo.gl/twdcKkSfoxK512uw5 najbolja tablica za smirivanje zivaca 😊 znam da tak i tak sudbinu mozemo promijeniti, al al dok srce kuca i najmanja stvar nam vrati nadu i srecu 😊😇

An1
    06. Svibanj 2020. 21:41

Šapica Ja ne znam stavit slikicu 
    Nema veze, hvala ti! Sutra će mi rec na pregledu valjda 

10.06. Nifty uredan 💖

LeLa2807
    06. Svibanj 2020. 21:43

Cure, gdje je Marta?  Isla je na hitnu danas

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tea22
    06. Svibanj 2020. 21:43

PeaceLily

Jel moguće da je plod 2.8mm u 6+5 tjednu? Taj sma tjedan po zadnjoj menstruaciji. Zapravo me zanimaju ta odstupanja, koliko se smatra u redu? Prema jučerašnjem prvom pregledu ispada da sam manje nego što je prema menstruaciji izračunati. I dr nije bila zabrinuta kako sam i rekla, ali sad dok čekam pregled ponovo u utorak ne mogu prestati razmišljati. I još sam danas mrvicu počela smeđariti.

Meni je sa 6+0 bio 4.1mm, ali mislim da nemas razloga za brigu, da nesto ne stima doktorica bi reagirala

06. Svibanj 2020. 21:45

LeLa2807

Cure, gdje je Marta? Isla je na hitnu danas

I ja se to pitam 😬😯 nadam se da je sve ok, da doma slavi zbog dobrog pregleda 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.