Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2020. 15:16

Sapica

Tenci

Sapica

Nisha_21

ovčica

Ne znam zasto je 2x poslalo, isprike.

Imala sam prethodno 2 spontana. U prvoj trudnoći sam od simptoma imala samo iscrpljenost. U drugoj realno ništa osim bolnih bradavica.
    I sad me na sve strane- cice bole nenormalno isto nemrem spavat na trbuhu, rastu i već imam mini strije na jednoj. Glava me nekad boli, muka evo kao opisano. Zgaravica cim pojedem nešto tak da je začarani krug🤣🙄🙄

Potpisujem, ni ja nisam imala nekih simptoma u proslim trudnocama, muka mi nikad nije bilo, na povracanje mi nikad nije islo… malo su me cicke bolile pa prestale, sad me malo bole - al su se povecale u odnosu na prosle trudnoce, bila sam umorna al sam mogla spavat (sad ne mogu zaspat odma kad se dignem na wc u noci - bufna sam minimalno sat vremena, danas nisam uopce zaspala od 4h)…glava me boli evo 3.dan, al nije tak strasno da mi treba tableta…
    Hvala Tenciii, budem zvala pa pitala i narucila se negdje dan-dva nakon sljedeceg pregleda kad budem 11+3.. cisto da vidim da je beba ok pa cu ic vadit krv

Oni ti upravo zato i rade uzv prije vadenja krvi, ako slucajno nekaj nije u resu i ne daj boze ne kuca srce, da se ne vadi krv bezveze. I taj uzv je u biti onaj mini anomaly scan.

Cek, prije vadenja krvi rade uzv? I to ulazi u cijenu?

Da, da, prvo je razgovor s doktorom oko oviteljske anamneze i onda je uzv, moze i muz biti s tobom unutra, mogao je prije, ne znam kak je situacija sad zbog korone. I onda na kraju tek vadenje krvi, sve je to u cijeni.

isabelagregorijan
    06. Svibanj 2020. 15:16

Marta, ja sam ga imala do 11 tt, s prekidima...nekad bi mimi na ulošku ostalo smwdeg, a nekad samo pri brisanju, bio jw svjetlosmedi i pomijesan sa sluzi kao komadići nekakvi, nisu nasli razlog, beba je zasad dobro, svaki dan slusam srčeko i čekam da dode pregled.
    Jesi dobila utrogestan ili duphastone? 

[/url

06. Svibanj 2020. 15:21

Tenci - ajme super, onda mogu i odgodit ovaj pregled 19.5. kod svog gin da ne pretjerujem s uzvima kad cu ovo radit tak s 11 i pol tt... Hvala ti puuuuunoooo 😁😘

• Mara Kokosica
    06. Svibanj 2020. 15:51

Ja slabije jedem otkad sam saznala za trudnocu. Slatko mi se ne jede toliko a prije nisam mogla zamislit dan bez slatka. Sad nastrcala radnju sa dez.sredstvom i podusila se od mirisa. Bas mi smeta.

06/20 blighted ovum 8tt.

06. Svibanj 2020. 16:03

Sapica

Tenci - ajme super, onda mogu i odgodit ovaj pregled 19.5. kod svog gin da ne pretjerujem s uzvima kad cu ovo radit tak s 11 i pol tt… Hvala ti puuuuunoooo 😁😘

Da, odlicno je, a i privatnici imaju bolji uzv i sve se ljepse vidi. Mi dobili hrpu slicica zadnji put u 3D, bila sma ocarana.
    Tak da, ako imate mogucnosti, ja bi svakak preporucila nifty 😊

06. Svibanj 2020. 16:10

Tenci

Sapica

Tenci - ajme super, onda mogu i odgodit ovaj pregled 19.5. kod svog gin da ne pretjerujem s uzvima kad cu ovo radit tak s 11 i pol tt… Hvala ti puuuuunoooo 😁😘

Da, odlicno je, a i privatnici imaju bolji uzv i sve se ljepse vidi. Mi dobili hrpu slicica zadnji put u 3D, bila sma ocarana.

Evo narucila sam se u Agram 19.05. 🥰😄

Tea22
    06. Svibanj 2020. 16:20

Sapica

Tenci

Sapica

Evo narucila sam se u Agram 19.05. 🥰😄

Divno, to je za 13 dana🤩🤩
    Sve mi se cini da cu i ja, pridobile ste me hahaha

• Pepa14
    06. Svibanj 2020. 16:23

Žemske, evo vratila sam se sa pregleda. Napravljen je anomaly scan i sve je super i svi organi na svome mjestu. Nosna kost i nuhalni nabor točno sve kako treba biti. Veći smo opet za jedan dan, znači po uzv 12+6. Jedino eto šta je gospodicna ili gospon bio tolko lijen da se nije micao iz ležećeg položaja pa nismo uspjeli vidjeti spol. Al manje bitno, bitno da je sve u redu. 💜🥰

06. Svibanj 2020. 16:31

Pepa14

Žemske, evo vratila sam se sa pregleda. Napravljen je anomaly scan i sve je super i svi organi na svome mjestu. Nosna kost i nuhalni nabor točno sve kako treba biti. Veći smo opet za jedan dan, znači po uzv 12+6. Jedino eto šta je gospodicna ili gospon bio tolko lijen da se nije micao iz ležećeg položaja pa nismo uspjeli vidjeti spol. Al manje bitno, bitno da je sve u redu. 💜🥰

Cestitam na super pregleduuu!!! 😄😄😄😄😄... uzivaj sad 

ovčica
    06. Svibanj 2020. 16:33

Pepa, bas mi je drago da je sve oke! :)
    Odkad sam saznala da sam T, dani nikako proc, zivim u strahu i zelim da cim prije prode kriticno razdoblje. Nadam se najboljem ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.