Žemske, evo vratila sam se sa pregleda. Napravljen je anomaly scan i sve je super i svi organi na svome mjestu. Nosna kost i nuhalni nabor točno sve kako treba biti. Veći smo opet za jedan dan, znači po uzv 12+6. Jedino eto šta je gospodicna ili gospon bio tolko lijen da se nije micao iz ležećeg položaja pa nismo uspjeli vidjeti spol. Al manje bitno, bitno da je sve u redu. 💜🥰
čestitke na uspješnom pregledu! 😊
Žemske, evo vratila sam se sa pregleda. Napravljen je anomaly scan i sve je super i svi organi na svome mjestu. Nosna kost i nuhalni nabor točno sve kako treba biti. Veći smo opet za jedan dan, znači po uzv 12+6. Jedino eto šta je gospodicna ili gospon bio tolko lijen da se nije micao iz ležećeg položaja pa nismo uspjeli vidjeti spol. Al manje bitno, bitno da je sve u redu. 💜🥰
Cestitam od srca😃😊🥰❤
Tenci - ajme super, onda mogu i odgodit ovaj pregled 19.5. kod svog gin da ne pretjerujem s uzvima kad cu ovo radit tak s 11 i pol tt… Hvala ti puuuuunoooo 😁😘
Da, odlicno je, a i privatnici imaju bolji uzv i sve se ljepse vidi. Mi dobili hrpu slicica zadnji put u 3D, bila sma ocarana.
Tak da, ako imate mogucnosti, ja bi svakak preporucila nifty 😊
Evo narucila sam se u Agram 19.05. 🥰😄
Odlicno! Brzo bude to proslo 😊
Pepa, bas mi je drago da je sve oke! :)
Odkad sam saznala da sam T, dani nikako proc, zivim u strahu i zelim da cim prije prode kriticno razdoblje. Nadam se najboljem ❤️
Ja te u potpunosti razumijem. Doslovno tako mi je bilo do 11 tj. Tek onda sam se malo smirila. Al i sama sam sebe nekako "trenirala" u glavi. Pokušavam iz dana u dan naći neku zanimaciju koja me uveseljava. Setanje s psima, druženje sa dragim ljudima, kuhanje, guštanja na suncu, čitanje knjiga i td. Zaista mislim da sa pozitivom mozemo puno toga napravit, a sa negativnom još samo pogoršati.
Ali, vjeruj mi, nema žene kojoj ne prođu svakakvih scenarij kroz glavu ali sve je to normalno. Samo bi bilo super kada bi takvih loših misli bilo manje, a ovih sretnih i veselih više. Pokušaj se opustiti 💜🥰
Pepa divno za pregled! Brzo ulaziš u drugo tromjesječje
10.06. Nifty uredan 💖
Wow pepa divno. Uzivaj i samo tako da nastave lijepe vijesti
06/20 blighted ovum 8tt.
Marta jesi obavila pregled?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ima koja da pije eutiroks za stitnjacu. Kako pijete ako imate problem sa povracanjem ujutro kad popijete posyo treba biti na prazan zeludac? Ja popila i onda nakon pol sata povratila..???
Pozdrav svima 😊
Zanima me pijete li folnu kiselinu (folacin ili npr solgar) ili je dovoljno npr elevit di uz folnu ima i drugih vitamina?
Sve sam zaboravila od prosle trudnoce 🤦♀️
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji