Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    06. Svibanj 2020. 21:46

JECIKA

Cao cure!ja i moj bebac smo sada pri kraju 8 nedelje i odlucili smo da vam se pridruzimo.
    Imala sam vanishing twin sindrom i dr mi je rekao da mi ni double, ni triple ni nifty nece biti dobri! Ja sam htjela makar jedan da uradim a on je rekao da mogu probati tek u 16tt. Molim vas ako se neka srela sa slicnom situacijom neka me prosvijetli.

Dobro dosla, prefora datum🤩😃

06. Svibanj 2020. 21:47

Anikin

ŠapicaJa ne znam stavit slikicu
    Nema veze, hvala ti! Sutra će mi rec na pregledu valjda

Ides na stranicu imgbb i tam uploadas sliku sa mobitela i kopiras nama link koji ti izbaci nakon ucitavanja 😄😆

Tea22
    06. Svibanj 2020. 21:47

Anikin

JECIKA Dobrodošla ;)
    vjerujem da u tvom slučaju nije moguće dobiti jasne i točne rezultate… dali si u rizičnoj skupini da ti je jako bitno testiranje?

Ja vam nemam pojma koliko je bebač bio kad sam bila kod gin jer mi nije rekla… može li se to vidit negdje na slici?

Pise ti CRL

06. Svibanj 2020. 21:49

Tea22

Anikin

JECIKA Dobrodošla ;)
    vjerujem da u tvom slučaju nije moguće dobiti jasne i točne rezultate… dali si u rizičnoj skupini da ti je jako bitno testiranje?

Ja vam nemam pojma koliko je bebač bio kad sam bila kod gin jer mi nije rekla… može li se to vidit negdje na slici?

Pise ti CRL

Meni ovaj doktor samo izmjeri duljinu, uopce mu ne pise crl 😂😂😂 bas je smotan, ja bi se bolje snasla na tom uzvu...izmjeri onu mjeru d1 😬... kad mi je doktorica mjerila u zadnje 2 trudnoce uvijek mi je pisalo crl  😂

Tea22
    06. Svibanj 2020. 21:52

Sapica

Tea22

Anikin

JECIKA Dobrodošla ;)

Pise ti CRL

Meni ovaj doktor samo izmjeri duljinu, uopce mu ne pise crl 😂😂😂 bas je smotan, ja bi se bolje snasla na tom uzvu…izmjeri onu mjeru d1 😬… kad mi je doktorica mjerila u zadnje 2 trudnoce uvijek mi je pisalo crl 😂

😄😄😄 nek je on tebi rekao d1, kog briga za velicinu bebe hahaha

Tea22
    06. Svibanj 2020. 21:54

I samo da vam kazem cure, meni je to sa 6+0 kad mi je beba bila 4+1 doktorica na hitnoj gineko rekla da mi je beba manja za 2 tjedna
    Ja sva u soku, jos sam tad i krvarila
    I zovem dan kasnije svoju gineko da bi mi ona rekla da ne zna o cemu ta doktorica prica, da je beba normalne velicine i da je ona mozda pomjesala tjedne od zadnje menstruacije i tjedne od oplodnje (taman su to ta 2 tj)
    Eto, svakakvih doktora ima🙄🙄

06. Svibanj 2020. 21:55

Tea22

Sapica

Tea22

Anikin

JECIKA Dobrodošla ;)

Pise ti CRL

Meni ovaj doktor samo izmjeri duljinu, uopce mu ne pise crl 😂😂😂 bas je smotan, ja bi se bolje snasla na tom uzvu…izmjeri onu mjeru d1 😬… kad mi je doktorica mjerila u zadnje 2 trudnoce uvijek mi je pisalo crl 😂

A ne mogu uzet tu mjeru d1 pod velicinu bebe? 🤔 ojooooojjj ko ce sad prezivjet 2 tjedna... ja sam misla da je i ta mjera okej 🥺😱

Tea22
    06. Svibanj 2020. 21:58

Sapica

Tea22

Sapica

Tea22

Anikin

JECIKA Dobrodošla ;)

Pise ti CRL

A ne mogu uzet tu mjeru d1 pod velicinu bebe? 🤔 ojooooojjj ko ce sad prezivjet 2 tjedna… ja sam misla da je i ta mjera okej 🥺😱

Ma ne, d1 definitivno nije mjera bebe.. mogu proguglati sta je

An1
    06. Svibanj 2020. 22:00

Ma nigdje ne piše ni CRL, ni D1 niti ima neki broj koji bi mogao biti veličina... mislim da je ona nije ni izmjerila, ne bi se čudila  
    https://ibb.co/bvH8XzB
    Šapice hvala na uputama, jesam li uspjela? 

10.06. Nifty uredan 💖

Tea22
    06. Svibanj 2020. 22:00

Na netu ne nalazim nista, na jednom forumu pise da je D1 desni jajnik, a D2 lijevi.. premda mi to nema smisla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.