Cure, ja sam kao sve super i dobro…i na kraju završila na hitnoj prije sat vremena. Išla sam na wc piškiti i nisam ništa osjetila prije, nikakva bol, probadanja, klasična dnevna mučnina i ništa više, brišem se kao ono krv…roskasto-crvena. Premrla od straha, skočila na hitnu, piše u nalazu sitan hemarom iznad unutarnjeg ušća. Rekao je da se gotovo ne vidi, al da je tu i da je pozicija dobra, srećom kao nije negdje iznad. Kad sam vidjela na uzv nakon dva tjedna bebu, skoro sam zaplakala. Tako se već razvila, tako joj je srce lupkalo, trbuščić se nadimao, baš sam sva bila raznježena. Srećom je s bebom sve okej, na mjestu mi je srce, dobila sam Duphastone, popila sam sad dvije pa bih trebala po jednu svakih 8 sati, nadam se da će prestati to…preostaje mi samo sad mirovanje.
Ajme mogu misliti straha 😱 sva sreća da je sve dobro ♥️ sad samo miruj, ako je malen brzo ce se povući...imat ćeš sigurno jos kapkanja malo zaostale, ali to je normalno, samo miruj...bitno da je bebač dobro 🥰
[/url
S koliko tjedana ste isli prvi put na pregled?
6+5, sve prije je prerano, eventualno se sa 6 vec moze vidjeti, ali ja sam rade cekala da bude svw sigurno i da se sve lijepo vidi nego da umirem od brige cekajuci...
[/url
6+5, sve prije je prerano, eventualno se sa 6 vec moze vidjeti, ali ja sam rade cekala da bude svw sigurno i da se sve lijepo vidi nego da umirem od brige cekajuci…
Da vjerujem ti. Mene narucila dr na pregled 12.5. Nekako mi to rano izgleda.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mene su narucili 21.05 tad cu bit 6+4 😃ali moram ici sa za dva dana na dogovor oko tableta koje pijem (Bromergon za visok prolaktin) da odluce dali cu nastavit pit 🤔
Bas sam zabrinuta citala sam svasta po netu da neki ne gin odmah prekidaju terapiju ,a neki ostavljaju do prvog uvz ili cak do 10tt.. gin mi jucer nije bio siguran sta reci, dali da ih pijem do cetvrtka dok ne dodem do njih i nakraju rekao da pijem.. 😨
Meni je gin rekla da ce boljeti jajnik iz kojeg je bila ovulacija jer se on kakti "gasi" iliti umiruje i placenta preuzima brigu o bebi, i jajnik više ne i zato će boljet više. Zato je i meni rekla da uzimam progesteron do ca 10.tt da još dobije jajnik dodatnu potršku dok ne postane neaktivan 😊 eto tolko ja znam o jajnicima u tim tjednima
Nisha mozes li reci kod koga ides? Trazim nekoga s kim mozes otvoreno razg o svemu...
Ja prvi put idem danas, 6+4.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja prvi put idem danas, 6+4.
Sretno ti 🤗🤗
Sapice i ti si danas jel tako?
Uglavnom sretno vam cureeeee 🤗😘
🙏❤💙
Pozdrav cure.. nova sam korisnica, danas 9 tj i 3 dana :) pregled sam imala prije tri tjedna, sljedeci mi je u ovaj petak.. prva trudnoca.. pijem folacin, zeljezo i pola tablete za stitnjacu. Danas sam vadila krv, samo stitnjaca, da ginekologica vidi kakvo je stanje u petak. Jako se slabo snalazim u ovoj novoj "situaciji" , neplanirana je trudnoca iako sam zeljela kroz godinu,dvije raditi na tome.. tako da se nadam uz vas uciti i dijeliti iskustva.. ako imate kakvu knjigu za preporuku i sl javite :) nadam se da ce se situacija popraviti i da ce opet krenuti trudnicki tecajevi za nas nespremne :D
Dobrodoslaaa.
Sta mogu ocekivat na pregledu od 5+4 da li je itko isao?
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji