Ja sam bila na prvom pregledu tocno sa 5 tj i 4 dana! Meni je rekla da dodem za tjedan dana jer nije mogla viditi otkucaje, rekla je da vidi gestacijsku i zumanjcanu vrecicu i da sve izgleda dobro, da mi mora reci ako prokrvarim da odma pravac bolnica i to je sve. mislim da sam tad folnu dobila, poslala me vaditi krv i urin..
Dobrodoslaaa.
Sta mogu ocekivat na pregledu od 5+4 da li je itko isao?
ja sam išla u prvoj trudnoći.. vidi se gestacijska i zumanjcana vrećica.. mislim da za embrionalni odjek fali barem dan ili dva a kod mene se vidio tjedan nakon sa 6+3,dakle praktički taj pregled jedino potvrđuje urednu lokaciju trudnoće.
Tocno, tako je i meni rekla odnosno samo potvrdila trudnocu. Vidis samo malu pikulicu 😍
U redu. Hvalaa cure
06/20 blighted ovum 8tt.
Prvo i jako bitno što sam danas od njega naučila:
Ne nositi grudnjak kolko ide, skinut svakom prilikom ne samo u trudnoći nego inače.
Što se sexa tiče ako ne ide nije problem, disanjem se puno da vjezbat u lezecem polozaju, par puta dnevno, duboko disat o koncentrirat se da zrak "dode" do zdjelice, znaci napunit trbuh zrakom.
Treće je bitno pravilno hodanje. Ja hodam ko slon, po petama ako sam bosa. Čuje me se uvijek kad hodam. E sd sam vježbala jednostavno malo više u koljenima hodat i težinu prema prstima prenjet, ali ne ko balerina uspravno nego i dalje su koljena malo savijena. Na početku malo glup osjećaj jer ja npr nikako nisam navikla tako opusteno hodat, a s time se puno jačaju mišići. Jer kad su noge zategnute i težina na petama onda trbušni, zdjelicni mišići nis ne rade i trbuh je malo na van, a pravilnim hodanjem svi mišići rade i sve to pridonosi dobroj zdjelici na kraju dana😊😊😊
Nisha ovo je jako puno uputa! Mislim da ću se samo se.sat
10.06. Nifty uredan 💖
Bookić... Dobro došle nove curke...
Vi koje idete na pregled sreeetno i sve će bit uredu.... 🥰🥰
Aaaa ja ni ne pomisljam na keks, neku noć sam sanjala i bas sam bila napaljena, aliii nekako nisam za akciju, pošto stavljam 3x2 utrogestana i to mi je sve već doslo na vrh glave. A i nekako me ne privlači zbog tog keks... Nismo ni jednom od 28.3.
Cure, dobro jutro! Ja se ništa nisam naspavala jer sam se budila piškit jedno pet puta tokom noći. Strašno! Isto kao i u tjednu kad sam saznala za T. Mi smo jučer imali keksić, haha. Otprilke svaki drugi dan, malo smo smanjili. Moram priznat da mi je sve intenzivnije u T i sve je vlažno dolje i uže pa je osjećaj super. Nemam grčeve zato se i mogu opustit. Primjetila sam da imam stolicu svaki drugi dan, inače redovno.
Moram priznat da mi dani lete, stalno smo negdje i u društvu, na momente zaboravim da sam T, to mi je odlično jer sam prestala osluškivat svaki trzaj tijela pa sam malo opuštenija.
Mara, meni je na 12DPO bilo 2-3 tj (a mogce da to nije bilo 12DPo nego mozda 15, moguce da je O bila ranije, nisam ju potvrdila trakicama). Naručena sam sa 6+5 nije htjela ranije jer da nema smisla. Od + pijem Novalac, na njezinu preporuku.
Peps, hvala Bogu da je sve u redu!!!!! To je najvaznije.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, dobro jutro! Ja se ništa nisam naspavala jer sam se budila piškit jedno pet puta tokom noći. Strašno! Isto kao i u tjednu kad sam saznala za T. Mi smo jučer imali keksić, haha.Otprilke svaki drugi dan, malo smo smanjili. Moram priznat da mi je sve intenzivnije u T i sve je vlažno dolje i uže pa je osjećaj super. Nemam grčeve zato se i mogu opustit. Primjetila sam da imam stolicu svaki drugi dan, inače redovno.
Moram priznat da mi dani lete, stalno smo negdje i u društvu, na momente zaboravim da sam T, to mi je odlično jer sam prestala osluškivat svaki trzaj tijela pa sam malo opuštenija.
Mara, meni je na 12DPO bilo 2-3 tj (a mogce da to nije bilo 12DPo nego mozda 15, moguce da je O bila ranije, nisam ju potvrdila trakicama). Naručena sam sa 6+5 nije htjela ranije jer da nema smisla. Od + pijem Novalac, na njezinu preporuku.
sta si bona smanjila, pa si sad svako drugi dan? :D :D :D
lijepo me stid rec xD
Cure, dobro jutro! Ja se ništa nisam naspavala jer sam se budila piškit jedno pet puta tokom noći. Strašno! Isto kao i u tjednu kad sam saznala za T. Mi smo jučer imali keksić, haha.Otprilke svaki drugi dan, malo smo smanjili. Moram priznat da mi je sve intenzivnije u T i sve je vlažno dolje i uže pa je osjećaj super. Nemam grčeve zato se i mogu opustit. Primjetila sam da imam stolicu svaki drugi dan, inače redovno.
sta si bona smanjila, pa si sad svako drugi dan? :D :D :D
lijepo me stid rec xD
Haha nije mi do tog nimalo
06/20 blighted ovum 8tt.
meni je zabranjeno zbog polipa na samom ulazu i krvari u dodiru, tako da.... nema
Sortiraj odgovore
Najstariji