Nema me par sati i zaostajem 10 stranica 😱
Idem po redu koliko sam zapamtila...
Tea čestitam ti od srca, bebaaa raste, vidišš, sve je ok, tak mi je drago 🥰♥️
Šapica, tebi želim svu sreću svijeta sutra, ali bude sve super, budeš vidjela..kaj se tiče bolova, jesi možda sad u onoj fazi mjeseca kaj bi ili trebala mengu dobiti ili ovulirati? Ja sam skuzila da me jajnici znaju boljeti baš u to doba mjeseca...valjda se privikavaju sad da bi trrbali bit u mirovanju 😅
Nove cure, čestitam na plusicima i dobrodoslee!!
Meni je stigo fetal doppler i uspjela sam naći otkucaje!! 147 su 🥰 je da se brzo zgube jer se beba pomakne, al sam ju pratila po trbuhu heheh, fakat sam mirnija sto posto sad 🥰 sunce mi je svanulo čim sam čula da je dobro hehe ♥️
[/url
Nije mi sad vrijeme za to. Lezim pa se smirilo. Sad ne boli dok lezim.
Ajmeeeee isabelaaaa salji nam link koji si kupila 😁😍😍😍😍😍 mogu si mislit kak si sretna 😊😊😊🤗🤗🤗 hvala na lijepim zeljama za sutra 😘
Evo me cure 😃😃
Ne mogu vjerovati da je ona tockica od pred 3 tjedna postala prava beba, odusevljena sam, presretna sam, bebac je velicine koja u dan odgovara (to mi je ugodno iznenadenje jer znam da moj ciklus ne traje 28 dana, vec 30 dana)
Toliko sam sretna da ne mogu doc k sebi
Hvala vam svima djevojke
❤❤❤❤❤
Teaaaaa, bravo mamice... 💜💜💜 Baš mi je drago 🥰
Pozdrav cure :) ja sam imala bolove u periodu kada sam trebala da dobijem ali vremenom je prestalo.
Da li je neka od vas kupila onaj kao dnevnik za trudnice i ako jeste je l' mi može reći gdje? Ja sam danas tražila u dm-u ali nemaju to više.
Bok cure, evo da se javim... Danas smo imali prvi pregled. 6+5tt trudnoce... Srce kuca, sve je u redu... Tako sam presretna 😊
Hvala vam svima cure, divne ste.. svakoj od vas saljem poljubce i zagrljaje💞💞💞
poppy hahaha zagrljaj poslan s balkona je primljen kroz otvoren prozor moje sobe 😃😃
Mašnica95 ja sam u prosloj trudnoci narucila dnevnik preko neke internetske stranice, mogu vidjeti ako te zanima odakle tocno
Jako je bio zanimljiv, ali i nisam ga bas ispunjavala😅
Mama mia prekrasno, cestitam od srca🤩🤩❤
Nove curke dobro dosle, bas sam sretna sto nasa ekipa raste😃
poppyhahaha zagrljaj poslan s balkona je primljen kroz otvoren prozor moje sobe 😃😃
Mašnica95ja sam u prosloj trudnoci narucila dnevnik preko neke internetske stranice, mogu vidjeti ako te zanima odakle tocno
Nove curkedobro dosle, bas sam sretna sto nasa ekipa raste😃
Hvalaa, može ako nije problem, ja sam za sada jedini našla na mallu, pa ako nema neki uzet ću tamo 😀😀
poppyhahaha zagrljaj poslan s balkona je primljen kroz otvoren prozor moje sobe 😃😃
Mašnica95ja sam u prosloj trudnoci narucila dnevnik preko neke internetske stranice, mogu vidjeti ako te zanima odakle tocno
Puno hvala 😍
Hvalaa, može ako nije problem, ja sam za sada jedini našla na mallu, pa ako nema neki uzet ću tamo 😀😀
Moj se zvao Me&My baby, kostao je 100kn plus postarina, pogledaj malo po netu.. mislim da se stranica mozda zove book to go ili tako nekako
Nema me par sati i zaostajem 10 stranica 😱
Idem po redu koliko sam zapamtila…
Tea čestitam ti od srca, bebaaa raste, vidišš, sve je ok, tak mi je drago 🥰♥️
Šapica, tebi želim svu sreću svijeta sutra, ali bude sve super, budeš vidjela..kaj se tiče bolova, jesi možda sad u onoj fazi mjeseca kaj bi ili trebala mengu dobiti ili ovulirati? Ja sam skuzila da me jajnici znaju boljeti baš u to doba mjeseca…valjda se privikavaju sad da bi trrbali bit u mirovanju 😅
Nove cure, čestitam na plusicima i dobrodoslee!!
Meni je stigo fetal doppler i uspjela sam naći otkucaje!! 147 su 🥰 je da se brzo zgube jer se beba pomakne, al sam ju pratila po trbuhu heheh, fakat sam mirnija sto posto sad 🥰 sunce mi je svanulo čim sam čula da je dobro hehe ♥️
Jel mozes poslati koji si uzela i koja je bila cijena?
Bas sam si i ja o tome razmisljala a tu kod nas su od 400kn na dalje....bolje sa ebya definitivno...jedino sto se ceka
Sortiraj odgovore
Najstariji