malo off topic, znam da je jako rano, al jel netko od vas razmisljao o imenima? mene je prosli tjedan uhvatilo ludilo i istrazivala sam cijeli danza deckica imam dva koja mi se svidaju jako..al za curicu nikako..mozda jer imam osjecaj da ce biti decko, pojma nemam..
Mi smo prije T znali da će biti Lena, u užem krugu su nam Luna, Lora.
Za dečkića bi isto na "L" ali mi nema ništa lijepo, Luka, Lukas eventualno, ali nismo ono oduševljeni. Mi se oboje zovemo na "L" zato i želimo tako, tj Lena je oduvijek trebala biti pa kao kad smo već mi i Lena nek bude i dečkić, ali ne znam hoćemo li naći ime.. Tako da molim sugestije (Leo, Leon, Lovro, - ne).
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela ajde našle se😂🥂
Bluemoon mi imamo imena vec i za curu i za dečka, jer smo otkako sam prvi put ostala trudna već znali.
Cura će biti Mai a dečko Neo. Paše nam jer će ih austrijanci i hrvati pravilno izgovoriti i sviđaju nam se jako imena sama. Malo jesu na prvu drukčija ali za nas su savršena 💙
malo off topic, znam da je jako rano, al jel netko od vas razmisljao o imenima? mene je prosli tjedan uhvatilo ludilo i istrazivala sam cijeli danza deckica imam dva koja mi se svidaju jako..al za curicu nikako..mozda jer imam osjecaj da ce biti decko, pojma nemam..
Ja znam imena 😃 cura-Ena, decko-Vito/Luka… zadnjih dana imam osjecaj da je decko 😀😄
Sapica, i moja će biti Ena ako bude curka, a ako bude dečko onda Jan 🙃 Luka mi je divno muško ime al mi je buraz Luka pa mi to onda nije ušlo u izbor.
Lela ajde našle se😂🥂
Bluemoon mi imamo imena vec i za curu i za dečka, jer smo otkako sam prvi put ostala trudna već znali.
Cura će biti Mai a dečko Neo. Paše nam jer će ih austrijanci i hrvati pravilno izgovoriti i sviđaju nam se jako imena sama. Malo jesu na prvu drukčija ali za nas su savršena 💙
Pre dobra imena. Mi čak za dečka razmišljamo Leni, ali ond anecemo moc curku tako, ond ace bit Luna. A to mi zao jer mi je Lena zelja oduvijek.Vidjet cemo. Meni su fora neobicna imena :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Liam. Loris. Lucas. Leonardo. Koje ja znam😊😊
Meni je Liam tak lijepo ime, ali se mom dragom ne svida 😂🤣🤣🤣
Liam. Loris. Lucas. Leonardo. Koje ja znam😊😊
O Liamu smo baš jutros razmatrali u krevetu, on se sjetio teme imena hahaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Nadam se da ce Sve bit ok..ovako kad hodam malo manje me boli al kad sjedim ili lezim onda malo vise..hvala vam Cure na utjesnim rijecima 😍
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Meni se svidaju Noa, Bartol i Emanuel pretrazila sam sve po netu..mi bi da nije prejednostavno, a ni preegzoticno..
Nemam ideje sad za ime na L musko.. ako se sjetim pisem :)
Nadam se da ce Sve bit ok..ovako kad hodam malo manje me boli al kad sjedim ili lezim onda malo vise..hvala vam Cure na utjesnim rijecima 😍
Javi i sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji