Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nisha_21
    05. Svibanj 2020. 10:57

LeLa2807

Cure, dobro jutro! Ja se ništa nisam naspavala jer sam se budila piškit jedno pet puta tokom noći. Strašno! Isto kao i u tjednu kad sam saznala za T. Mi smo jučer imali keksić, haha. Otprilke svaki drugi dan, malo smo smanjili. Moram priznat da mi je sve intenzivnije u T i sve je vlažno dolje i uže pa je osjećaj super. Nemam grčeve zato se i mogu opustit. Primjetila sam da imam stolicu svaki drugi dan, inače redovno.

Moram priznat da mi dani lete, stalno smo negdje i u društvu, na momente zaboravim da sam T, to mi je odlično jer sam prestala osluškivat svaki trzaj tijela pa sam malo opuštenija.

Mara, meni je na 12DPO bilo 2-3 tj (a mogce da to nije bilo 12DPo nego mozda 15, moguce da je O bila ranije, nisam ju potvrdila trakicama). Naručena sam sa 6+5 nije htjela ranije jer da nema smisla. Od + pijem Novalac, na njezinu preporuku.

Peps, hvala Bogu da je sve u redu!!!!! To je najvaznije.

Ja sam isto luda na dodir al smo ugradili novi tuš koji je ogroman pa se sad zabavljamo tamo na sve druge načine😅  cure koje ne smijete sex- dali se to svodi na pravi sex ili ne smijete ni oralno?

Nekad osjetim kad dobim orgazam da maternica baš podivlja u bude intenzivnije sve. Dal je to dobro il ne, vjerujem da dok ne boli da je uredu. 

• marta04
    05. Svibanj 2020. 11:00

Nisha_21

LeLa2807

Cure, dobro jutro! Ja se ništa nisam naspavala jer sam se budila piškit jedno pet puta tokom noći. Strašno! Isto kao i u tjednu kad sam saznala za T. Mi smo jučer imali keksić, haha. Otprilke svaki drugi dan, malo smo smanjili. Moram priznat da mi je sve intenzivnije u T i sve je vlažno dolje i uže pa je osjećaj super. Nemam grčeve zato se i mogu opustit. Primjetila sam da imam stolicu svaki drugi dan, inače redovno.

Moram priznat da mi dani lete, stalno smo negdje i u društvu, na momente zaboravim da sam T, to mi je odlično jer sam prestala osluškivat svaki trzaj tijela pa sam malo opuštenija.

Mara, meni je na 12DPO bilo 2-3 tj (a mogce da to nije bilo 12DPo nego mozda 15, moguce da je O bila ranije, nisam ju potvrdila trakicama). Naručena sam sa 6+5 nije htjela ranije jer da nema smisla. Od + pijem Novalac, na njezinu preporuku.

Ja sam isto luda na dodir al smo ugradili novi tuš koji je ogroman pa se sad zabavljamo tamo na sve druge načine😅 cure koje ne smijete sex- dali se to svodi na pravi sex ili ne smijete ni oralno?

Nekad osjetim kad dobim orgazam da maternica baš podivlja u bude intenzivnije sve. Dal je to dobro il ne, vjerujem da dok ne boli da je uredu.

ma ne zelim nikako, jer ne znam kako bi zavrsilo 
    a iskreno i ne pita me :D hahah

dinaa91
    05. Svibanj 2020. 11:01

Cure ja dobila prvi termin za Cetvrtak  tad cu bit 5+2tt ne znam je li to prerano 😶 od jutros imam osjecaj kao da cu svaki trenutak dobit nenormalno me strah 😔

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

LeLa2807
    05. Svibanj 2020. 11:07

Marta, hahaha ispalo je stvarno nespretno. Nemamo inace odnose svaki drugi dan, ali u plodnim danima smo znali dva put dnevno da s euhvati jel pa sad kao smo smanjili hahahahahhaa. 
    Nisha meni ti isto bude duplo jaci osjecaj hahahaha.
    Dina mene je isto boljelo prosli tj kad sma bila 4-4+5 non stop. Sad više ne. Opusti se.
    Ja ne bi isla prije 6/7 tjedna, ali mene nije htjela ni naruciti ranije. Ako te tako naručila, valjda ona zna, ne opterećuj se, vjeruj doktorici. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nisha_21
    05. Svibanj 2020. 11:09

dinaa91

Cure ja dobila prvi termin za Cetvrtak tad cu bit 5+2tt ne znam je li to prerano 😶 od jutros imam osjecaj kao da cu svaki trenutak dobit nenormalno me strah 😔

Dina ja sam identično imala u početku - trcanje na wc jer je feeling ko da ce doc i onda brisanje i ništa. Evo skoro 60. dan ciklusa ništa 😊😊 nadam se da bu taj ciklus bio jos 230 dana ❤️

BlueMoon
    05. Svibanj 2020. 11:11

dinaa91

Cure ja dobila prvi termin za Cetvrtak tad cu bit 5+2tt ne znam je li to prerano 😶 od jutros imam osjecaj kao da cu svaki trenutak dobit nenormalno me strah 😔

meni je isto  tako bilo, svaki tren osjecaj koda cu dobiti.. zato sam se sokirala plusicem i odma na pregled sa  5tj i 4 dana, cekanje bi mi bilo koma, iako mi je rekla da dodem ponovno za tjedan dana,al bar je vidila da sve izleda u redu, poslala me vaditi krv i urin

Nisha_21
    05. Svibanj 2020. 11:13

marta04

Nisha_21

LeLa2807

Ja sam isto luda na dodir al smo ugradili novi tuš koji je ogroman pa se sad zabavljamo tamo na sve druge načine😅 cure koje ne smijete sex- dali se to svodi na pravi sex ili ne smijete ni oralno?

Mene moj muž isto ne pita al brzo mu priopćim želju 😅😅😅

LeLa2807
    05. Svibanj 2020. 11:16

Nisha_21

marta04

Nisha_21

LeLa2807

Mene moj muž isto ne pita al brzo mu priopćim želju 😅😅😅

Hahahah, mene moj non stop, dakle iste smo. haha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

BlueMoon
    05. Svibanj 2020. 11:18

malo off topic, znam da je jako rano, al jel netko od vas razmisljao o imenima? mene je prosli tjedan uhvatilo ludilo i istrazivala sam cijeli dan za deckica imam dva koja mi se svidaju jako..al za curicu nikako..mozda jer imam osjecaj da ce biti decko, pojma nemam.. 

05. Svibanj 2020. 11:21

BlueMoon

malo off topic, znam da je jako rano, al jel netko od vas razmisljao o imenima? mene je prosli tjedan uhvatilo ludilo i istrazivala sam cijeli danza deckica imam dva koja mi se svidaju jako..al za curicu nikako..mozda jer imam osjecaj da ce biti decko, pojma nemam..

Ja znam imena 😃 cura-Ena, decko-Vito/Luka... zadnjih dana imam osjecaj da je decko 😀😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.