Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nisha_21
    05. Svibanj 2020. 09:45

Drage ja sam u Austriju, ali bila sam već na pregledu u Zagrebu privatno kod "Mazalin" i jako ugodno sam bila iznenađena. I dok sam živjela u Zg sam išla kod Dr. Babić isto privatno, ona je bila jako objektivna i susretljiva👌 nadam se da ce svako naći svog najboljeg gin jer je to ipak najbitnije da se čovjek ne ustručava išta pitat.

Danas mi je fiziroterapeut rekao da je sex iznimno važan za zdjelicnu kost, uz to disanje i uzdisanje tokom sexa isto pomaže za vježbu zdjelice 😊

• hortensia
    05. Svibanj 2020. 09:50

cure.. samo da se javim... mobitel mi je otkazao poslušnost, ne znam kako sam se i lozinke sjetila.. uglavnom čestitam na odličnim pregledima.. i molim se da  svima budu  sretni današnji pregledipeps to mi sve zvuci ok.. samo treba malo odmirovati da se reasorbira hematom.Tako je meni bilo u prvoj trudnoći i puno sam se manje brinula kad znaš odakle dolazi krvarenje.. isto je bio ispod ploda,  a sad je beba velik ne bi mu trebalo ništa smetati!  

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia
    05. Svibanj 2020. 09:53

Mara Kokosica

Dobrodoslaaa.
    Sta mogu ocekivat na pregledu od 5+4 da li je itko isao?

ja sam išla u prvoj trudnoći.. vidi se gestacijska i zumanjcana vrećica.. mislim da za embrionalni odjek fali barem dan ili dva a kod mene se vidio tjedan nakon sa 6+3,dakle praktički taj pregled jedino potvrđuje urednu lokaciju trudnoće. 

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2020. 09:57

Nisha_21

Drage ja sam u Austriju, ali bila sam već na pregledu u Zagrebu privatno kod "Mazalin" i jako ugodno sam bila iznenađena. I dok sam živjela u Zg sam išla kod Dr. Babić isto privatno, ona je bila jako objektivna i susretljiva👌 nadam se da ce svako naći svog najboljeg gin jer je to ipak najbitnije da se čovjek ne ustručava išta pitat.

Danas mi je fiziroterapeut rekao da je sex iznimno važan za zdjelicnu kost, uz to disanje i uzdisanje tokom sexa isto pomaže za vježbu zdjelice 😊

A nama kojima je seks zabranjen? 😅 Kak da ja vjezbam zdjelicnu kost 😅

[/url

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2020. 09:57

I cure sretno na pregledima!! ♥️

[/url

05. Svibanj 2020. 09:58

Da, ja isto idem danas 😬... MaraKokosica ja sam bila na 5+3 i vec je srce kuckalo, al nemoj se iznenadit i obeshrabrit ako se nece vidjet 😄

ovčica
    05. Svibanj 2020. 09:58

Mara Kokosica

Dobrodoslaaa.

Ja sam bila jucer. Ona misli da sam oko 5 ili 6, ne zna jos tocno jer M nisu redovite, da su redovite racunala bi 8. Tako da me samo narucila za dva tjedna, rekla je da cemo pratiti po plodu a ne po zadnjoj M. Drugo nista, nikakve pretrage ili pitanja. Gore sam napisala, bila 2min unutra i samo se nazivcirala jer nisam nista saznala sto sam htjela. Sad sam se smirila i zbog sebe i zbog bebe i cekam iduci pregled...
    I dalje molim preporuke za gin. 

ovčica
    05. Svibanj 2020. 10:00

hortensia

Mara Kokosica

Dobrodoslaaa.

ja sam išla u prvoj trudnoći.. vidi se gestacijska i zumanjcana vrećica.. mislim da za embrionalni odjek fali barem dan ili dva a kod mene se vidio tjedan nakon sa 6+3,dakle praktički taj pregled jedino potvrđuje urednu lokaciju trudnoće.

Tocno, tako je i meni rekla odnosno samo potvrdila trudnocu. Vidis samo malu pikulicu 😍

• Pepa14
    05. Svibanj 2020. 10:03

Svim curkama koje danas imaju pregled želim svu sreću. Javite nam se sa divnim vijestima 💜😍

• marta04
    05. Svibanj 2020. 10:04

isabelagregorijan

Nisha_21

A nama kojima je seks zabranjen? 😅 Kak da ja vjezbam zdjelicnu kost 😅

taman sam isto mislila pitat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.