Ja uzimam i utrogestan, ali i dalje boli iako sam prošla 10 tjedna. Samo me tješi sto se dogodi ponekad kao vcrs npr, a nisam već dugo osjećala ništa... ma valjda je to sve dobro, ne kaže se za đabe drugo stanje 😅
Cure, ja sam kao sve super i dobro...i na kraju završila na hitnoj prije sat vremena. Išla sam na wc piškiti i nisam ništa osjetila prije, nikakva bol, probadanja, klasična dnevna mučnina i ništa više, brišem se kao ono krv...roskasto-crvena. Premrla od straha, skočila na hitnu, piše u nalazu sitan hemarom iznad unutarnjeg ušća. Rekao je da se gotovo ne vidi, al da je tu i da je pozicija dobra, srećom kao nije negdje iznad. Kad sam vidjela na uzv nakon dva tjedna bebu, skoro sam zaplakala. Tako se već razvila, tako joj je srce lupkalo, trbuščić se nadimao, baš sam sva bila raznježena. Srećom je s bebom sve okej, na mjestu mi je srce, dobila sam Duphastone, popila sam sad dvije pa bih trebala po jednu svakih 8 sati, nadam se da će prestati to...preostaje mi samo sad mirovanje.
Jutro! Ne nitko ne mora uzimati progesteron, meni ga je gin dala preventivno jer sam imala spontane i htjela je pokriti svaki aspekt trudnoce😊😊
Cure, ja sam kao sve super i dobro…i na kraju završila na hitnoj prije sat vremena. Išla sam na wc piškiti i nisam ništa osjetila prije, nikakva bol, probadanja, klasična dnevna mučnina i ništa više, brišem se kao ono krv…roskasto-crvena. Premrla od straha, skočila na hitnu, piše u nalazu sitan hemarom iznad unutarnjeg ušća. Rekao je da se gotovo ne vidi, al da je tu i da je pozicija dobra, srećom kao nije negdje iznad. Kad sam vidjela na uzv nakon dva tjedna bebu, skoro sam zaplakala. Tako se već razvila, tako joj je srce lupkalo, trbuščić se nadimao, baš sam sva bila raznježena. Srećom je s bebom sve okej, na mjestu mi je srce, dobila sam Duphastone, popila sam sad dvije pa bih trebala po jednu svakih 8 sati, nadam se da će prestati to…preostaje mi samo sad mirovanje.
Hvala dragom Bogu da je sve uredu, drzi se ❤
Jel jos krvaris?
Cure, ja sam kao sve super i dobro…i na kraju završila na hitnoj prije sat vremena. Išla sam na wc piškiti i nisam ništa osjetila prije, nikakva bol, probadanja, klasična dnevna mučnina i ništa više, brišem se kao ono krv…roskasto-crvena. Premrla od straha, skočila na hitnu, piše u nalazu sitan hemarom iznad unutarnjeg ušća. Rekao je da se gotovo ne vidi, al da je tu i da je pozicija dobra, srećom kao nije negdje iznad. Kad sam vidjela na uzv nakon dva tjedna bebu, skoro sam zaplakala. Tako se već razvila, tako joj je srce lupkalo, trbuščić se nadimao, baš sam sva bila raznježena. Srećom je s bebom sve okej, na mjestu mi je srce, dobila sam Duphastone, popila sam sad dvije pa bih trebala po jednu svakih 8 sati, nadam se da će prestati to…preostaje mi samo sad mirovanje.
Draga, sad samo smireno. Glavno da je beba dobro, kao i ti, a i da si ju vidjela 🥰❤️ Sad te barem smirilo što si vidjela UZV. 😘 Drži se.
Curke jutro.
Pepi drzi se i miruj. Bit ce sve dobro.
Ja sam jutros radila digitalac. Pokazao je + i 1-2 tjedna. Danas se narucujem za pregled.
06/20 blighted ovum 8tt.
Hvala dragom Bogu da je sve uredu, drzi se ❤
Jel jos krvaris?
Zasad ne, nadam se da će tako ostati cijeli dan...baš sam se nauživala straha sinoć...grozno.
Nisha super za ginekologicu! Hoću takvu!!
Pepi vjerujem da si se jako prestrašila! Drži se sve će biti 5!
10.06. Nifty uredan 💖
Draga, sad samo smireno. Glavno da je beba dobro, kao i ti, a i da si ju vidjela 🥰❤️ Sad te barem smirilo što si vidjela UZV. 😘 Drži se.
istina, puno mi je lakše...da nam je taj uzv svaki dan...onda bismo sve bile smirene😌
S koliko tjedana ste isli prvi put na pregled?
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji