Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nicole12
    04. Svibanj 2020. 21:41

Ja uzimam i utrogestan, ali i dalje boli iako sam prošla 10 tjedna. Samo me tješi sto se dogodi ponekad kao vcrs npr, a nisam već dugo osjećala ništa... ma valjda je to sve dobro, ne kaže se za đabe drugo stanje 😅

pepipeps
    04. Svibanj 2020. 23:52

Cure, ja sam kao sve super i dobro...i na kraju završila na hitnoj prije sat vremena. Išla sam na wc piškiti i nisam ništa osjetila prije, nikakva bol, probadanja, klasična dnevna mučnina i ništa više, brišem se kao ono krv...roskasto-crvena. Premrla od straha, skočila na hitnu, piše u nalazu sitan hemarom iznad unutarnjeg ušća. Rekao je da se gotovo ne vidi, al da je tu i da je pozicija dobra, srećom kao nije negdje iznad. Kad sam vidjela na uzv nakon dva tjedna bebu, skoro sam zaplakala. Tako se već razvila, tako joj je srce lupkalo, trbuščić se nadimao, baš sam sva bila raznježena. Srećom je s bebom sve okej, na mjestu mi je srce, dobila sam Duphastone, popila sam sad dvije pa bih trebala po jednu svakih 8 sati, nadam se da će prestati to...preostaje mi samo sad mirovanje.

Nisha_21
    05. Svibanj 2020. 06:33

Jutro! Ne nitko ne mora uzimati progesteron, meni ga je gin dala preventivno jer sam imala spontane i htjela je pokriti svaki aspekt trudnoce😊😊

Tea22
    05. Svibanj 2020. 07:21

pepipeps

Cure, ja sam kao sve super i dobro…i na kraju završila na hitnoj prije sat vremena. Išla sam na wc piškiti i nisam ništa osjetila prije, nikakva bol, probadanja, klasična dnevna mučnina i ništa više, brišem se kao ono krv…roskasto-crvena. Premrla od straha, skočila na hitnu, piše u nalazu sitan hemarom iznad unutarnjeg ušća. Rekao je da se gotovo ne vidi, al da je tu i da je pozicija dobra, srećom kao nije negdje iznad. Kad sam vidjela na uzv nakon dva tjedna bebu, skoro sam zaplakala. Tako se već razvila, tako joj je srce lupkalo, trbuščić se nadimao, baš sam sva bila raznježena. Srećom je s bebom sve okej, na mjestu mi je srce, dobila sam Duphastone, popila sam sad dvije pa bih trebala po jednu svakih 8 sati, nadam se da će prestati to…preostaje mi samo sad mirovanje.

Hvala dragom Bogu da je sve uredu, drzi se ❤
    Jel jos krvaris?

mylady
    05. Svibanj 2020. 07:58

pepipeps

Cure, ja sam kao sve super i dobro…i na kraju završila na hitnoj prije sat vremena. Išla sam na wc piškiti i nisam ništa osjetila prije, nikakva bol, probadanja, klasična dnevna mučnina i ništa više, brišem se kao ono krv…roskasto-crvena. Premrla od straha, skočila na hitnu, piše u nalazu sitan hemarom iznad unutarnjeg ušća. Rekao je da se gotovo ne vidi, al da je tu i da je pozicija dobra, srećom kao nije negdje iznad. Kad sam vidjela na uzv nakon dva tjedna bebu, skoro sam zaplakala. Tako se već razvila, tako joj je srce lupkalo, trbuščić se nadimao, baš sam sva bila raznježena. Srećom je s bebom sve okej, na mjestu mi je srce, dobila sam Duphastone, popila sam sad dvije pa bih trebala po jednu svakih 8 sati, nadam se da će prestati to…preostaje mi samo sad mirovanje.

Draga, sad samo smireno. Glavno da je beba dobro, kao i ti, a i da si ju vidjela 🥰❤️ Sad te barem smirilo što si vidjela UZV. 😘 Drži se. 

• Mara Kokosica
    05. Svibanj 2020. 08:05

Curke jutro.
    Pepi drzi se i miruj. Bit  ce sve dobro.

Ja sam jutros radila digitalac. Pokazao je + i 1-2 tjedna. Danas se narucujem za pregled.

06/20 blighted ovum 8tt.

pepipeps
    05. Svibanj 2020. 08:09

Tea22

pepipeps

Hvala dragom Bogu da je sve uredu, drzi se ❤
    Jel jos krvaris?

Zasad ne, nadam se da će tako ostati cijeli dan...baš sam se nauživala straha sinoć...grozno.

An1
    05. Svibanj 2020. 08:10

Nisha super za ginekologicu! Hoću takvu!! 

Pepi vjerujem da si se jako prestrašila! Drži se sve će biti 5! 

10.06. Nifty uredan 💖

pepipeps
    05. Svibanj 2020. 08:11

mylady

pepipeps

Draga, sad samo smireno. Glavno da je beba dobro, kao i ti, a i da si ju vidjela 🥰❤️ Sad te barem smirilo što si vidjela UZV. 😘 Drži se.

istina, puno mi je lakše...da nam je taj uzv svaki dan...onda bismo sve bile smirene😌

• Mara Kokosica
    05. Svibanj 2020. 08:17

S koliko tjedana ste isli prvi put na pregled?

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.