Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nicole12
    04. Svibanj 2020. 20:22

Evo mene večeras boli desni jajnik ufff... nadam se da je to sve normalno 

04. Svibanj 2020. 20:29

nicole12

Evo mene večeras boli desni jajnik ufff… nadam se da je to sve normalno

Mene je danas lijevi ubijao 😕😪 i ja se nadam da je normalno... lezi na lijevi bok i trebalo bi proci 😉

nicole12
    04. Svibanj 2020. 20:31

Sapica, ja sam svakako na mirovanju do sljedećeg pregleda 😄 zato me i strah od čega boli, ali nadam se da će proći uskoro...

04. Svibanj 2020. 20:36

nicole12

Sapica, ja sam svakako na mirovanju do sljedećeg pregleda 😄 zato me i strah od čega boli, ali nadam se da će proći uskoro…

Kolko sam guglala - boli zbog rastezanja kruznog ligamenta maternice 😃 a to bi trebalo biti dobro 🐒

nicole12
    04. Svibanj 2020. 20:39

Ja se svega bojim 😅 nisam nikada mislila da ću biti ovako uplašena, ali... bude prošlo 🙏🏻

Nisha_21
    04. Svibanj 2020. 20:44

Meni je gin rekla da ce boljeti jajnik iz kojeg je bila ovulacija jer se on kakti "gasi" iliti umiruje i placenta preuzima brigu o bebi, i jajnik više ne i zato će boljet više. Zato je i meni rekla da uzimam progesteron do ca 10.tt da još dobije jajnik dodatnu potršku dok ne postane neaktivan 😊 eto tolko ja znam o jajnicima u tim tjednima 

04. Svibanj 2020. 21:02

Nisha_21

Meni je gin rekla da ce boljeti jajnik iz kojeg je bila ovulacija jer se on kakti "gasi" iliti umiruje i placenta preuzima brigu o bebi, i jajnik više ne i zato će boljet više. Zato je i meni rekla da uzimam progesteron do ca 10.tt da još dobije jajnik dodatnu potršku dok ne postane neaktivan 😊 eto tolko ja znam o jajnicima u tim tjednima

Hahaha kak onda kod mene? Sigurna sam da mi je O bila iz desnog jajnika, a boli me povremeno lijevi? 😅... znaci blizu sam 10.og tjedna i trebalo bi prestat uskoro? Wooohooo

An1
    04. Svibanj 2020. 21:22

I mene lijevi zaboli s vremena na vrijeme, nije jako i kratko traje ali uvijek zabrine... 
    nisha jeli onda i mi moramo uzimati progesteron?? 

10.06. Nifty uredan 💖

isabelagregorijan
    04. Svibanj 2020. 21:35

Sapica

Nije mi sad vrijeme za to. Lezim pa se smirilo. Sad ne boli dok lezim.
    Ajmeeeee isabelaaaa salji nam link koji si kupila 😁😍😍😍😍😍 mogu si mislit kak si sretna 😊😊😊🤗🤗🤗 hvala na lijepim zeljama za sutra 😘

https://ibb.co/9tcN6Vz

Ovaaj, nemrem nikak do linka da ga zaljepim 😒 

[/url

isabelagregorijan
    04. Svibanj 2020. 21:37

Petrica34

isabelagregorijan

Nema me par sati i zaostajem 10 stranica 😱

Idem po redu koliko sam zapamtila…
    Tea čestitam ti od srca, bebaaa raste, vidišš, sve je ok, tak mi je drago 🥰♥️
    Šapica, tebi želim svu sreću svijeta sutra, ali bude sve super, budeš vidjela..kaj se tiče bolova, jesi možda sad u onoj fazi mjeseca kaj bi ili trebala mengu dobiti ili ovulirati? Ja sam skuzila da me jajnici znaju boljeti baš u to doba mjeseca…valjda se privikavaju sad da bi trrbali bit u mirovanju 😅
    Nove cure, čestitam na plusicima i dobrodoslee!!
    Meni je stigo fetal doppler i uspjela sam naći otkucaje!! 147 su 🥰 je da se brzo zgube jer se beba pomakne, al sam ju pratila po trbuhu heheh, fakat sam mirnija sto posto sad 🥰 sunce mi je svanulo čim sam čula da je dobro hehe ♥️

Jel mozes poslati koji si uzela i koja je bila cijena?
    Bas sam si i ja o tome razmisljala a tu kod nas su od 400kn na dalje….bolje sa ebya definitivno…jedino sto se ceka

https://ibb.co/9tcN6Vz

Evo, upisi to u ebay i izbacit će ti, nikak da link izvučem 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.