Evo mene večeras boli desni jajnik ufff... nadam se da je to sve normalno
Evo mene večeras boli desni jajnik ufff… nadam se da je to sve normalno
Mene je danas lijevi ubijao 😕😪 i ja se nadam da je normalno... lezi na lijevi bok i trebalo bi proci 😉
Sapica, ja sam svakako na mirovanju do sljedećeg pregleda 😄 zato me i strah od čega boli, ali nadam se da će proći uskoro...
Sapica, ja sam svakako na mirovanju do sljedećeg pregleda 😄 zato me i strah od čega boli, ali nadam se da će proći uskoro…
Kolko sam guglala - boli zbog rastezanja kruznog ligamenta maternice 😃 a to bi trebalo biti dobro 🐒
Ja se svega bojim 😅 nisam nikada mislila da ću biti ovako uplašena, ali... bude prošlo 🙏🏻
Meni je gin rekla da ce boljeti jajnik iz kojeg je bila ovulacija jer se on kakti "gasi" iliti umiruje i placenta preuzima brigu o bebi, i jajnik više ne i zato će boljet više. Zato je i meni rekla da uzimam progesteron do ca 10.tt da još dobije jajnik dodatnu potršku dok ne postane neaktivan 😊 eto tolko ja znam o jajnicima u tim tjednima
Meni je gin rekla da ce boljeti jajnik iz kojeg je bila ovulacija jer se on kakti "gasi" iliti umiruje i placenta preuzima brigu o bebi, i jajnik više ne i zato će boljet više. Zato je i meni rekla da uzimam progesteron do ca 10.tt da još dobije jajnik dodatnu potršku dok ne postane neaktivan 😊 eto tolko ja znam o jajnicima u tim tjednima
Hahaha kak onda kod mene? Sigurna sam da mi je O bila iz desnog jajnika, a boli me povremeno lijevi? 😅... znaci blizu sam 10.og tjedna i trebalo bi prestat uskoro? Wooohooo
I mene lijevi zaboli s vremena na vrijeme, nije jako i kratko traje ali uvijek zabrine...
nisha jeli onda i mi moramo uzimati progesteron??
10.06. Nifty uredan 💖
Nije mi sad vrijeme za to. Lezim pa se smirilo. Sad ne boli dok lezim.
Ajmeeeee isabelaaaa salji nam link koji si kupila 😁😍😍😍😍😍 mogu si mislit kak si sretna 😊😊😊🤗🤗🤗 hvala na lijepim zeljama za sutra 😘
https://ibb.co/9tcN6Vz
Ovaaj, nemrem nikak do linka da ga zaljepim 😒
[/url
Nema me par sati i zaostajem 10 stranica 😱
Idem po redu koliko sam zapamtila…
Tea čestitam ti od srca, bebaaa raste, vidišš, sve je ok, tak mi je drago 🥰♥️
Šapica, tebi želim svu sreću svijeta sutra, ali bude sve super, budeš vidjela..kaj se tiče bolova, jesi možda sad u onoj fazi mjeseca kaj bi ili trebala mengu dobiti ili ovulirati? Ja sam skuzila da me jajnici znaju boljeti baš u to doba mjeseca…valjda se privikavaju sad da bi trrbali bit u mirovanju 😅
Nove cure, čestitam na plusicima i dobrodoslee!!
Meni je stigo fetal doppler i uspjela sam naći otkucaje!! 147 su 🥰 je da se brzo zgube jer se beba pomakne, al sam ju pratila po trbuhu heheh, fakat sam mirnija sto posto sad 🥰 sunce mi je svanulo čim sam čula da je dobro hehe ♥️
Jel mozes poslati koji si uzela i koja je bila cijena?
Bas sam si i ja o tome razmisljala a tu kod nas su od 400kn na dalje….bolje sa ebya definitivno…jedino sto se ceka
https://ibb.co/9tcN6Vz
Evo, upisi to u ebay i izbacit će ti, nikak da link izvučem
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji