Možda sam ja uspjela, promijenila sam u profilu “potpis” gdje piše poglavlje “forum”
Sapica hvala❤️
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Jel neku od vas boli trbuh/kriza ako duze sjedite? 😬😕
Da. Mene križa ako dulje sjedim ili onak poluležim na kauču
Odlicno - tenks 😄 onda se necu sekirat 😊😂
Možda sam ja uspjela, promijenila sam u profilu “potpis” gdje piše poglavlje “forum”
Sapica hvala❤️
Nisi 😂😂 jesi kliknula pseudoHTML? Moras i forums i pseudoHTML
Pozdrav cure, bila sam danas prvi put na pregledu, narucila me za dva tjedna, nije mogla sa sigurnoscu reci koji sam tjedan. Bila sam ravno 2min unutra. Nisam mogla spavati od brige i uzbudenja, ujutro bila 2x na wcu, srce kucalo ko blesavo. Citala sam dosta i napisala si na papir nekoliko pitanja ali nisam joj nista uspjela postaviti.
Ionak ne spavam vec par noci jer iscekujem taj pregled, valjda prvi put u zivotu sam se veselila sirit tamo noge hahah i onda me kasnije ulovilo razocaranje i bijes. I prije sam mislila promijeniti dr ali sad jos vise. Jel ima neka od vas preporuku za zg i da je pod hzz?
I druga stvar, pojavio mi se iscjedak bez mirisa ali me svrbi okolo i rekla mi je da se namacem u kupki od kamilice. Jel to neka od vas radila?
Ako nisi zadovoljna,bolje odmah mijenjat. Ni slucajno dozvolit da se radi toga stresiras.
06/20 blighted ovum 8tt.
Evo da se i ja predstavim malo. Iz Zagreba sam, imala sam missed ab u 12 tt prije tri godine, prije godinu i pol rodila sam malu Lunu❤️ Trudnoća mi je bila prestrašna do pred kraj, o porodu neću pričati vam uopće zbog mama koje to prvi put čeka.
Sad sam tek napravio test danas i otkrila + . Nadam se da ćemo se duuuugo družiti i da će nam svima trudnoće biti suuuupeeer!
Sapica mene je u prvoj trudnoći sve živo bolilo, križa jako dugo, leđa cijela, trbuh stalno objedovati sam sjedila. Smirilo se sve u 6 mj. trudnoće.
Ovcica ja sam kod dr. Topalovića u Mirogojskoj, meni je super. Vodio mi prvu trudnoću i sve pohvale imam!
Sad me jako boli lijevi jajnik, boli me kad hodam, sjedim, samo ne osjecam dok lezim ko kip 😱😢 kaj je sad pak to? 😭
Sad me jako boli lijevi jajnik, boli me kad hodam, sjedim, samo ne osjecam dok lezim ko kip 😱😢 kaj je sad pak to? 😭
sapica tako je i mene probadao, al se svremenom smanjilo. Sada samo povremeno, al je ginekolog rekao kao da je to normalno.
al svejedno nazovi i pitaj!
Najbolje da ležiš i opustiš se. Ja sam si stalno svašta vrtila u glavi zbog spontanog koji sam imala prije trudnoće, ali jako puno bolova je normalno.
Ak te nastavi boliti ili si jako zabrinuta uvijek se možeš javiti da te pregledaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji