Ja jucer nisam jela doslovno nista, jer sam imala nekih obaveza pa nisam htjela da me mucnine ometaju
Danas sam rucala i odmah nakon toga sam isla na wc povracat, premda nisam uspjela.. taman kad me prosla mucnina od rucka, isla sam sad vecerat i opet mi je lose
Kao sto Sapicakaze, i ja sam sretna.. jer simptomi su valjda nekakav znak da je sve uredu🙂
Vrecice nosim, i ne osjecam da mi je tesko osim kad idem po stepenicama (zivim na 4.katu)
Netko je pitao za secer, meni je na vadenju krvi prije 3 tjedna bio 5,4 pa se gineko malo zabrinula, al vidjet cemo.. secer mi je uvijek bio normalan i vjerujem da s njim necu imati problema
Novacestitam ti na lijepom pregledu😍💞
Nadam se da si u krivu jer ako je do simptoma, ja nisam trudna 🙈
[/url
Nova,cestitam na malom ❤️
Neka i dalje sve ide uredno i bez problema!
Sretno i svim ostalim curama,cuvajte svoje mrve!
Samo sam vam se htjela kratko javiti…dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
Dobro je proslo,sad sam kuci,lezim, popila sam analgetike,ali bez obzira na njih osjetim grceve i svejedno bolucka,no fizicki bol je lakse podnijeti!
Kako god bilo,znam da ovu kiretazu,ako ikad budem morala opet ponoviti,nikad vise ne zelim prozivljati budna i svjesna svega!A nadam se da i necu trebati!
Vama svima zelim uredne i dosadne trudnoce i da jedna po jedna za 9 mjeseci drzite svoje andjele u rukama!
Hvala vam na svemu!
Mislila sam na tebe danas..hajde sada je bar sve proslo...druzi se s dragim ...netko ne voli misliti o tome sto se dogodilo i to je ok...a nekome je potrebno nesto za uspomenu..ja sam svoje pozitivne testove sacuvala i smjestila u jednu malu rozu kutijicu s jednim malim andjelkom i tu ja cuvam svoju uspomenu, kojoj svaku vecer pozelim laku noc❤
Zagrljaj ti saljem velikiii❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Ja jucer nisam jela doslovno nista, jer sam imala nekih obaveza pa nisam htjela da me mucnine ometaju
Danas sam rucala i odmah nakon toga sam isla na wc povracat, premda nisam uspjela.. taman kad me prosla mucnina od rucka, isla sam sad vecerat i opet mi je lose
Kao sto Sapicakaze, i ja sam sretna.. jer simptomi su valjda nekakav znak da je sve uredu🙂
Vrecice nosim, i ne osjecam da mi je tesko osim kad idem po stepenicama (zivim na 4.katu)
Netko je pitao za secer, meni je na vadenju krvi prije 3 tjedna bio 5,4 pa se gineko malo zabrinula, al vidjet cemo.. secer mi je uvijek bio normalan i vjerujem da s njim necu imati problema
Hahaha bez brige dosla si vec do 13 tjedna, sad samo opusteno😃❤
Btw u kojim tjednima trudnoce su ti se dogadali pobacaji🙂
Meni od početka trudnoće boli želudac, na trenutke naš jako, ali na kraju prođe… mučnine su konstantne, ali ne povraćam… stalno mi se jede ali u isto vrijeme mi se ništa ne jede, ustvari ne znam ni sama šta bi jela… jako mi naranča paše, a prije sam ju jako rijetko jela, sada svaku večer… 😊
Imam grčeve na trenutke, ali baš osjećam da se rasteže unutra… eto, jedva čekam ponedjeljak da zovem ginekologa pa da vidimo kada se vidimo 😁🤗
I meni bas naranca uvijek kad sam trudna...a inace uopce se ni sjetila ne bi narance...tamanila sam ih s malom i sad opet !!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Samo sam vam se htjela kratko javiti…dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
Dobro je proslo,sad sam kuci,lezim, popila sam analgetike,ali bez obzira na njih osjetim grceve i svejedno bolucka,no fizicki bol je lakse podnijeti!
Kako god bilo,znam da ovu kiretazu,ako ikad budem morala opet ponoviti,nikad vise ne zelim prozivljati budna i svjesna svega!A nadam se da i necu trebati!
Vama svima zelim uredne i dosadne trudnoce i da jedna po jedna za 9 mjeseci drzite svoje andjele u rukama!
Hvala vam na svemu!
Mislila sam na tebe danas..hajde sada je bar sve proslo…druzi se s dragim …netko ne voli misliti o tome sto se dogodilo i to je ok…a nekome je potrebno nesto za uspomenu..ja sam svoje pozitivne testove sacuvala i smjestila u jednu malu rozu kutijicu s jednim malim andjelkom i tu ja cuvam svoju uspomenu, kojoj svaku vecer pozelim laku noc❤
Prekrasno🙃🥰
Ja sam svojoj bebici napisala pismo na 3 stranice formata a4, moram priznat da mi je to bila prva prekretnica da mi bude lakse
Slusaj ja sam uzivala u mojoj prvoj trudnoci bez simptoma...prihvatila sam da je tako kod mene i to je bilo divno....a sad kad imam povremene mucnine..to je kaos...pa jesu li nestale? ...jesu li se smanjile? Sto sad ovo znaci? Ja sam jedino zadovoljna kad mi je grozno i kad mi je muka ali ne bas skroz jer ne povracam...dakle Vrapče.
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Hvala vam na svemu!
Mislila sam na tebe danas..hajde sada je bar sve proslo…druzi se s dragim …netko ne voli misliti o tome sto se dogodilo i to je ok…a nekome je potrebno nesto za uspomenu..ja sam svoje pozitivne testove sacuvala i smjestila u jednu malu rozu kutijicu s jednim malim andjelkom i tu ja cuvam svoju uspomenu, kojoj svaku vecer pozelim laku noc❤
Prekrasno🙃🥰
Ja sam svojoj bebici napisala pismo na 3 stranice formata a4, moram priznat da mi je to bila prva prekretnica da mi bude lakse
❤..divno..
..ja se nekad osjecam krivo kao da se nisam skroz povezala s ovom bebicom iz tog nekog straha...iscjedaka i sl...ali kazem sebi i bebi ..to je zato jer tebe mislim zadrzati i imat cemo vremena za to 😂🥰 svaka bebica to zasluzuje bez obzira na ishod ❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Hvala vam na svemu!
Prekrasno🙃🥰
❤..divno..
..ja se nekad osjecam krivo kao da se nisam skroz povezala s ovom bebicom iz tog nekog straha…iscjedaka i sl…ali kazem sebi i bebi ..to je zato jer tebe mislim zadrzati i imat cemo vremena za to 😂🥰 svaka bebica to zasluzuje bez obzira na ishod ❤
Ni ja se nisam povezala sa ovim bebacem kao sa proslim🙂 strah mi ne dozvoljava
I ovo tvoje objasnjenje, da ce se malecki zadrzati i da cemo imati vremena za zblizavanje.. sad cu i ja tako razmisljati😃
hortensia nisam sigurna jesi li razumjela da sam pismo napisala bebi koju sam izgubila, ne ovoj🙃
hortensianisam sigurna jesi li razumjela da sam pismo napisala bebi koju sam izgubila, ne ovoj🙃
Haha pa normalno...nemoj ovoj nista pisati, nju samo zagrli za dobrodoslicu ❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji