čitam vas stalno pa evo sad prijavljujem užasan umor danas cijeli dan, a i jučer poslije podne😐 moj najmlađi sin ima godinu i 7mj. i isto ga dosta nosim i dižem i tako al kaj ću😏 laku noć svima😊
Jedina bapska prica koja mi je bila tocna u prosloj trudnoci je da mi je trbuh izgledao ko kosarkaska lopta i to znaci da je decko, orkugli i samo prema naprijed, od iza dok me netko vidio, ne bi uopce skuzio da sam trudna.
Tamanila slatko, bila puna pristica, los ten i kosa, povracala stalno, trbuh visoko. I jos hrpa toga kaj se sad ne mogu ni sjetiti, i eto decka. Ja sam dokaz da su to definitivno bapske price 😂
Kak se tice fetal dopplera, uspjela sam otkucaje uloviti u 12.tt, ali na jako kratko, od 14.tt sam ih lovila bez problema. Makar, malo sam postala opsesivna oko toga, slusala po par puta na dan, onda dok se poceo javljati, sam smanjila malo. Tak bude i sad, sigurna sam.
Koji si fetal doppler koristila…ja sam mislila naruciti na e bayu ali izgleda da se duuugo ceka
https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-4578/
Ovaj imam, i meni je super. Ulovila sam ga na nekoj akciji na njihovoj stranici bas od tog fetal dopplera, mislim da je bio ravno 400kn.
Super
Jesi vec pokusala uhvatiti u ovoj trudnoci ili je prerano?
Probala, nisam uspjela. Ma prerano je jos za to tak da budem pricekala jos koji tjedan.
Jutro, kako ste danas? Spremate se za neki roštilj ili preskačete? 😏 Ja sam zasad li-la, nisam baš najbolje, nadam se da ću moći jesti za ručak, šteta finog mesa...😌
Ja jucer nisam jela doslovno nista, jer sam imala nekih obaveza pa nisam htjela da me mucnine ometaju
Danas sam rucala i odmah nakon toga sam isla na wc povracat, premda nisam uspjela.. taman kad me prosla mucnina od rucka, isla sam sad vecerat i opet mi je lose
Kao sto Sapicakaze, i ja sam sretna.. jer simptomi su valjda nekakav znak da je sve uredu🙂
Vrecice nosim, i ne osjecam da mi je tesko osim kad idem po stepenicama (zivim na 4.katu)
Netko je pitao za secer, meni je na vadenju krvi prije 3 tjedna bio 5,4 pa se gineko malo zabrinula, al vidjet cemo.. secer mi je uvijek bio normalan i vjerujem da s njim necu imati problema
Novacestitam ti na lijepom pregledu😍💞
Nadam se da si u krivu jer ako je do simptoma, ja nisam trudna 🙈
Hahaha bez brige dosla si vec do 13 tjedna, sad samo opusteno😃❤
Btw u kojim tjednima trudnoce su ti se dogadali pobacaji🙂
Uglavnom u 7 i 8 tt
[/url
Ja sad od jutros sretna jer mi je od sinoc malo lose u zelucu - ludakinja znam 😄😄🤣 sprema se neki rostilj i grah salata, nadam se da cu bar malo uspjet pojest i da nece kisa cijeli dan 😬... ja sam inace super do nekih 18h kad me ppcne hvatat nagon za povracanje i onda moram lec da prode... neki dan su me bolili gornji trbusni misici od tog nagona - mozda dobijem i six pack od tog nagona 😂😂😂😂 hahahahah
Ja jucer nisam jela doslovno nista, jer sam imala nekih obaveza pa nisam htjela da me mucnine ometaju
Danas sam rucala i odmah nakon toga sam isla na wc povracat, premda nisam uspjela.. taman kad me prosla mucnina od rucka, isla sam sad vecerat i opet mi je lose
Kao sto Sapicakaze, i ja sam sretna.. jer simptomi su valjda nekakav znak da je sve uredu🙂
Vrecice nosim, i ne osjecam da mi je tesko osim kad idem po stepenicama (zivim na 4.katu)
Netko je pitao za secer, meni je na vadenju krvi prije 3 tjedna bio 5,4 pa se gineko malo zabrinula, al vidjet cemo.. secer mi je uvijek bio normalan i vjerujem da s njim necu imati problema
Novacestitam ti na lijepom pregledu😍💞
Nadam se da si u krivu jer ako je do simptoma, ja nisam trudna 🙈
Slusaj ja sam uzivala u mojoj prvoj trudnoci bez simptoma…prihvatila sam da je tako kod mene i to je bilo divno….a sad kad imam povremene mucnine..to je kaos…pa jesu li nestale? …jesu li se smanjile? Sto sad ovo znaci? Ja sam jedino zadovoljna kad mi je grozno i kad mi je muka ali ne bas skroz jer ne povracam…dakle Vrapče.
Ja mislim da smo mi sve malo za vrapče, nemreš nam udovoljit nikak 🙈
[/url
al sam imala tak ludi san - kak sam jucer do predvecer bila luda jer od simptoma nisam nis imala sanjala sam da sam sama sebi radila uzv i da mi je bebica mahala (to sam shvatila kao znak da je sve dobro 😍💗)
Isabela, jesi svakom trudnocom imala spontani ranije ili kasnije od prethodnog ili ti je bilo nepovezano? Inace se govori da ako prijedes prag i dan prethodnog pobacaja da imas vece sanse da zadrzis tu bebu...sad se ja nadam da je tak
al sam imala tak ludi san - kak sam jucer do predvecer bila luda jer od simptoma nisam nis imala sanjala sam da sam sama sebi radila uzv i da mi je bebica mahala (to sam shvatila kao znak da je sve dobro 😍💗)
Legendo! Bas sam se nasmijala 😂😂😂
10.06. Nifty uredan 💖
Jutro cure, ja ko kokos budna od 6/7. Sinoc oko 23 me ulovio takav grc kao za vrijeme M prepala se isla spavat trjaalo je minutu dvije i vise hvala Bogu nista. Jutros su mi bradavice bile bolne. Uvijek ujutro kad ustanem. Danas me donji dio ledja samo boli. I ne mogu jest. Imam osjecaj kao da su kruh sir i jogurt pokvareni. Valjda mi se mijenja okus. Nisam gladna ali ni malo. A zadnji put jela sinoc u 16 i to nes sitno i smoothie. Inace ja nisam tip osobe koja malo jede haha. Ali npr kad sam jela bananu imam osjecaj da sam intenzivnije osjecala okus bila sam odusevljena i govorim dragom Ajme kako je fina on me gleda ko da sam pukla haha.
Kad ste VI imale grcice jesu li bili slicni menstrualnim?
E da, nemam zadnjih dana lude snove, manje se dizem na vc mozda 2-3 puta tokom noci prvih par dana je bilo svakih sat vremena.
Mi cemo danas juhu od brokule i cevape :) tome se veselim. Kupila jucer bezkofeinsku kavu evo salicu od jutra razvlačim tri guta popila. 😹😹
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji