Lela grčevi su mi bili najizraženiji na početku, bas tako oko 5 tog tjedna i umirala sam od straha zbog njih no evo sve ok 🤗
10.06. Nifty uredan 💖
Lela ne brini, i meni je cijelo vrijeme bio takav psjecaj kao da cu dobiti svaki cas isto sam strepila ali sve je to normalno
Isabela ne brini zbog simptoma moje dvije kolegice s posla su trudne tjedan dana vise od mene, znaci nikakav simptom nemaju ni jedna ni druga a ja dusu ispovracala od 8.tjedna, zatvor imam a o nespavanju da vam ne pricam, jucer mi je bio najtezi dan od svih, em sam napuhana( svasta pokusavam al nikako da mi se ta stolica malo ubrza, sutra krecem s cepicima) em zaspim oko 23 a probudim se oko dva ko sova a povracanje jucer je oborilo sve rekorde..znam da je sve to normalno za nase stanje, i samo da bebica bude dobro za mene lako, ali eto sve smo razlicite i tijela nam razlicito reagiraju..
Evo upravo nam sunce izaslo tako da idem lijepo negdje uz more udahnuti zraka taman da se malo refrešam🍀🍀🍀
Uzivajte curkice bez obzira na sve sretnice smo❤️
Cure hvala vam na podijeljenom iskustvu ipak ste me malo smirile. 💋💋 divne ste, jedva cekam da krenemo tipkat veselije teme oko kolica, robice i takvih stvari... Za cas ce to. Tjesim se haha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo, ja po starom, upravo dorucak otisao niz kanalizaciju, cak ni peciva vise ne ostaju u meni 😑 muz slaze rostilj kasnije i nadam se da se budem fino najela makar ne bude ostalo u meni.
Ja danas sanjala da sam se vratila na posao (radim u skoli) i da su klinke iz 8.raz dosle u skolu samo u bodijima, ja vikala na njim, slala ih doma se preskinuti, zvala roditelje, a one me blijedo gledale i cudile se da kaj hocu, da je sad to moderno i da svi tak nose, da nek pogledam u drugim razredima i po cesti. 🤦♀️ Imam fobije od vracanja na posao 😂
Kak sam danas tocno 10.tt, krenula sam slikati trbuh, evo od malo prije https://ibb.co/jbGSDwq nema jos nigdje nicega 😂
Evo, ja po starom, upravo dorucak otisao niz kanalizaciju, cak ni peciva vise ne ostaju u meni 😑 muz slaze rostilj kasnije i nadam se da se budem fino najela makar ne bude ostalo u meni.
Ja danas sanjala da sam se vratila na posao (radim u skoli) i da su klinke iz 8.raz dosle u skolu samo u bodijima, ja vikala na njim, slala ih doma se preskinuti, zvala roditelje, a one me blijedo gledale i cudile se da kaj hocu, da je sad to moderno i da svi tak nose, da nek pogledam u drugim razredima i po cesti. 🤦♀️ Imam fobije od vracanja na posao 😂
Kak sam danas tocno 10.tt, krenula sam slikati trbuh, evo od malo prijehttps://ibb.co/jbGSDwq nema jos nigdje nicega 😂
Wow bas si zgodna!! 😻😻😻 j
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kak sam danas tocno 10.tt, krenula sam slikati trbuh, evo od malo prijehttps://ibb.co/jbGSDwq nema jos nigdje nicega 😂
Totalno si fit! 😍 bavis se nekimsportom? Mislim nikad ne bi rekla da si rodila prije manje od god dana 😮😉
Wow🤩🤩
Dobro Sapica kaze,niko nikad ne bi rekao da si rodila pred 8mj😃
Isabela, jesi svakom trudnocom imala spontani ranije ili kasnije od prethodnog ili ti je bilo nepovezano? Inace se govori da ako prijedes prag i dan prethodnog pobacaja da imas vece sanse da zadrzis tu bebu…sad se ja nadam da je tak
Nepovezano 😒 prvi sa 8 tt, drugi sa 7+5, treći isto 8+ nekaj sitno, četvrti točno 7 tt...a ako je to tvoje točno, onda ova beba ostaje..kak je hortensia napisala, ni ja se nisam jos povezala s bebom jer mi se stalno vrte crne misli po glavi...i nikako se opustit i povjerovat...
[/url
Cure ja sam se zadnjih par dana pocela uzasno bojati jer se priblizavam tjednu kad sam imala spontani
Najrade bih prespavala cijeli 10i tjedan
U ponedjeljak imam pregled (kojeg se takoder bojim, strasna mi je pomisao da bebino srce moze prestati kucati tjednima prije ikakvih simptoma), ali cak i da pregled prode dobro me nece smiriti jer cu tada biti 9+4, jos necu ni uci u kobni 10i tj...
Cure ja sam se zadnjih par dana pocela uzasno bojati jer se priblizavam tjednu kad sam imala spontani
Najrade bih prespavala cijeli 10i tjedan
U ponedjeljak imam pregled (kojeg se takoder bojim, strasna mi je pomisao da bebino srce moze prestati kucati tjednima prije ikakvih simptoma), ali cak i da pregled prode dobro me nece smiriti jer cu tada biti 9+4, jos necu ni uci u kobni 10i tj…
Kuzim te. Tocno tak je meni bilo na proslom pregledu kad sam presla kobnih 7+3tt i nisam vjerovala da je sve okej. Ja opet idem u utorak i opet me bas strah jer osjecam povremene bolove svakih par dana, a do 8tt nisam skoro nis osjecala, al vidjet cemo, sad ne mozemo nista - il je sve il nista. Mozemo se samo nadat najboljem 😍🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji