Nova,cestitam na malom ❤️
Neka i dalje sve ide uredno i bez problema!
Sretno i svim ostalim curama,cuvajte svoje mrve!
Samo sam vam se htjela kratko javiti...dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
Dobro je proslo,sad sam kuci,lezim, popila sam analgetike,ali bez obzira na njih osjetim grceve i svejedno bolucka,no fizicki bol je lakse podnijeti!
Kako god bilo,znam da ovu kiretazu,ako ikad budem morala opet ponoviti,nikad vise ne zelim prozivljati budna i svjesna svega!A nadam se da i necu trebati!
Vama svima zelim uredne i dosadne trudnoce i da jedna po jedna za 9 mjeseci drzite svoje andjele u rukama!
Hvala vam na svemu!
Samo sam vam se htjela kratko javiti…dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
Dobro je proslo,sad sam kuci,lezim, popila sam analgetike,ali bez obzira na njih osjetim grceve i svejedno bolucka,no fizicki bol je lakse podnijeti!
Kako god bilo,znam da ovu kiretazu,ako ikad budem morala opet ponoviti,nikad vise ne zelim prozivljati budna i svjesna svega!A nadam se da i necu trebati!
Vama svima zelim uredne i dosadne trudnoce i da jedna po jedna za 9 mjeseci drzite svoje andjele u rukama!
Hvala vam na svemu!
Uz svu psihicku bol jos si morala i osjetit 😪😕😢 bas mi je zao. Al eto, uskoro u nove pobjede, drzi se 😍🤞🤗 i hvala ti na lijepim zeljama 😘
Samo sam vam se htjela kratko javiti…dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
Hvala vam na svemu!
Drži se 😘
Ja sam ko zombi sad vec dva sata, mucnine skroz, ali ne povracam. Da se pitam dal je gore povracat ili da se ko meni zadrzi u grlu i ode natrag. 🤔😔
Uspjela sam se istusirat i jedva dosla do kreveta. Sad pred tv. Huh.. Kako ste vi???
Ja sam ko zombi sad vec dva sata, mucnine skroz, ali ne povracam. Da se pitam dal je gore povracat ili da se ko meni zadrzi u grlu i ode natrag. 🤔😔
Uspjela sam se istusirat i jedva dosla do kreveta. Sad pred tv. Huh.. Kako ste vi???
Ja nekih sat i pol svaki put kad se dignem dode mi nagon za povracanje, dok lezim ko da je zgaravica, al nis ne ide van... ja sretna dok imam bar nesto simptoma 😁😄😂
Ja nekih sat i pol svaki put kad se dignem dode mi nagon za povracanje, dok lezim ko da je zgaravica, al nis ne ide van… ja sretna dok imam bar nesto simptoma 😁😄😂
Ja sam bila u setnji sat vremena i u ducanu. Jel VI nosite vrecice od par kila. Ja za sad da. Ne bas od 10 ali 3/4. ne grci me sad ali mi je zeludac cijelo vrijeme nekako ko da rastegnut.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja nekih sat i pol svaki put kad se dignem dode mi nagon za povracanje, dok lezim ko da je zgaravica, al nis ne ide van… ja sretna dok imam bar nesto simptoma 😁😄😂
Ja sam bila u setnji sat vremena i u ducanu. Jel VI nosite vrecice od par kila. Ja za sad da. Ne bas od 10 ali 3/4. ne grci me sad ali mi je zeludac cijelo vrijeme nekako ko da rastegnut.
Ja jos znam, ali me muz cudno gleda i skace odmah cim vidi da nesto nosim. Morat cemo pocet iskoristavat muzeve 🤣
Ja jos znam, ali me muz cudno gleda i skace odmah cim vidi da nesto nosim. Morat cemo pocet iskoristavat muzeve 🤣
Meni isto neda, ali bila sam sa mamom, a nisam joj jos rekla. Do prvog pregleda. Pa ono. Jednu vrecicu sam nosila haha. Koja kava je bezkofeinska da kupim? :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja jucer nisam jela doslovno nista, jer sam imala nekih obaveza pa nisam htjela da me mucnine ometaju
Danas sam rucala i odmah nakon toga sam isla na wc povracat, premda nisam uspjela.. taman kad me prosla mucnina od rucka, isla sam sad vecerat i opet mi je lose
Kao sto Sapica kaze, i ja sam sretna.. jer simptomi su valjda nekakav znak da je sve uredu🙂
Vrecice nosim, i ne osjecam da mi je tesko osim kad idem po stepenicama (zivim na 4.katu)
Netko je pitao za secer, meni je na vadenju krvi prije 3 tjedna bio 5,4 pa se gineko malo zabrinula, al vidjet cemo.. secer mi je uvijek bio normalan i vjerujem da s njim necu imati problema
Nova cestitam ti na lijepom pregledu😍💞
Sortiraj odgovore
Najstariji