Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    30. Travanj 2020. 17:25

Nova19 čestitam!😊😍

Arwen87
    30. Travanj 2020. 18:10

Nova,cestitam na malom ❤️
    Neka i dalje sve ide uredno i bez problema!
    Sretno i svim ostalim curama,cuvajte svoje mrve!
    Samo sam vam se htjela kratko javiti...dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
    Dobro je proslo,sad sam kuci,lezim, popila sam analgetike,ali bez obzira na njih osjetim grceve i svejedno bolucka,no fizicki bol je lakse podnijeti!
    Kako god bilo,znam da ovu kiretazu,ako ikad budem morala opet ponoviti,nikad vise ne zelim prozivljati budna i svjesna svega!A nadam se da i necu trebati!
    Vama svima zelim uredne i dosadne trudnoce i da jedna po jedna za 9 mjeseci drzite svoje andjele u rukama!
    Hvala vam na svemu! 

30. Travanj 2020. 18:30

Arwen87

Samo sam vam se htjela kratko javiti…dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
    Dobro je proslo,sad sam kuci,lezim, popila sam analgetike,ali bez obzira na njih osjetim grceve i svejedno bolucka,no fizicki bol je lakse podnijeti!
    Kako god bilo,znam da ovu kiretazu,ako ikad budem morala opet ponoviti,nikad vise ne zelim prozivljati budna i svjesna svega!A nadam se da i necu trebati!
    Vama svima zelim uredne i dosadne trudnoce i da jedna po jedna za 9 mjeseci drzite svoje andjele u rukama!
    Hvala vam na svemu!

Uz svu psihicku bol jos si morala i osjetit 😪😕😢 bas mi je zao. Al eto, uskoro u nove pobjede, drzi se 😍🤞🤗 i hvala ti na lijepim zeljama 😘

mylady
    30. Travanj 2020. 19:38

Arwen87

Samo sam vam se htjela kratko javiti…dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
    Hvala vam na svemu!

Drži se 😘 

mylady
    30. Travanj 2020. 19:40

Ja sam ko zombi sad vec dva sata, mucnine skroz, ali ne povracam. Da se pitam dal je gore povracat ili da se ko meni zadrzi u grlu i ode natrag. 🤔😔
    Uspjela sam se istusirat i jedva dosla do kreveta. Sad pred tv. Huh.. Kako ste vi??? 

30. Travanj 2020. 19:43

mylady

Ja sam ko zombi sad vec dva sata, mucnine skroz, ali ne povracam. Da se pitam dal je gore povracat ili da se ko meni zadrzi u grlu i ode natrag. 🤔😔
    Uspjela sam se istusirat i jedva dosla do kreveta. Sad pred tv. Huh.. Kako ste vi???

Ja nekih sat i pol svaki put kad se dignem dode mi nagon za povracanje, dok lezim ko da je zgaravica, al nis ne ide van... ja sretna dok imam bar nesto simptoma 😁😄😂

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 19:45

Sapica

mylady

Ja nekih sat i pol svaki put kad se dignem dode mi nagon za povracanje, dok lezim ko da je zgaravica, al nis ne ide van… ja sretna dok imam bar nesto simptoma 😁😄😂

Ja sam bila u setnji sat vremena i u ducanu. Jel VI nosite vrecice od par kila. Ja za sad da. Ne bas od 10 ali 3/4. ne grci me sad ali mi je zeludac cijelo vrijeme nekako ko da rastegnut. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

mylady
    30. Travanj 2020. 19:52

LeLa2807

Sapica

mylady

Ja nekih sat i pol svaki put kad se dignem dode mi nagon za povracanje, dok lezim ko da je zgaravica, al nis ne ide van… ja sretna dok imam bar nesto simptoma 😁😄😂

Ja sam bila u setnji sat vremena i u ducanu. Jel VI nosite vrecice od par kila. Ja za sad da. Ne bas od 10 ali 3/4. ne grci me sad ali mi je zeludac cijelo vrijeme nekako ko da rastegnut.

Ja jos znam, ali me muz cudno gleda i skace odmah cim vidi da nesto nosim. Morat cemo pocet iskoristavat muzeve 🤣

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 19:56

mylady

LeLa2807

Sapica

mylady

Ja jos znam, ali me muz cudno gleda i skace odmah cim vidi da nesto nosim. Morat cemo pocet iskoristavat muzeve 🤣

Meni isto neda, ali bila sam sa mamom, a nisam joj jos rekla. Do prvog pregleda. Pa ono. Jednu vrecicu sam nosila haha. Koja kava je bezkofeinska da kupim? :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tea22
    30. Travanj 2020. 19:59

Ja jucer nisam jela doslovno nista, jer sam imala nekih obaveza pa nisam htjela da me mucnine ometaju
    Danas sam rucala i odmah nakon toga sam isla na wc povracat, premda nisam uspjela.. taman kad me prosla mucnina od rucka, isla sam sad vecerat i opet mi je lose
    Kao sto Sapica kaze, i ja sam sretna.. jer simptomi su valjda nekakav znak da je sve uredu🙂
    Vrecice nosim, i ne osjecam da mi je tesko osim kad idem po stepenicama (zivim na 4.katu)
    Netko je pitao za secer, meni je na vadenju krvi prije 3 tjedna bio 5,4 pa se gineko malo zabrinula, al vidjet cemo.. secer mi je uvijek bio normalan i vjerujem da s njim necu imati problema
    Nova cestitam ti na lijepom pregledu😍💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.