Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    01. Svibanj 2020. 13:57

hortensia

Tea22

Cure ja sam se zadnjih par dana pocela uzasno bojati jer se priblizavam tjednu kad sam imala spontani
    Najrade bih prespavala cijeli 10i tjedan
    U ponedjeljak imam pregled (kojeg se takoder bojim, strasna mi je pomisao da bebino srce moze prestati kucati tjednima prije ikakvih simptoma), ali cak i da pregled prode dobro me nece smiriti jer cu tada biti 9+4, jos necu ni uci u kobni 10i tj…

To je najgora pomisao da moze sve izgledati super …da ne mozes znat..ali iza sljedeceg pregleda bi se trebala opustiti…pa koliko sam shvatila ti si samo saznala u 10 tj a to lose se dogodilo ranije….

Imas pravo, nisam ni razmisljala na taj nacin.. to lose dogodilo se s 8+2, mozda mi onda ipak bude lakse nakon pregleda
    Hvala ti😊

01. Svibanj 2020. 14:02

Predivna busicaaaa 😍😍😍😍💗

01. Svibanj 2020. 14:11

isabelagregorijan

https://ibb.co/Jnr66RY
    Evo moje buše, nije to sad ne znam kakav trbuh hehe, al za mene je ogroman jer sam bila potpuno ravna 😅

Ajmeeee  😍 bas lijepi trbuscic, krenulo je rasti! 

Nisha_21
    01. Svibanj 2020. 14:29

Trbusi rastu 😍😍😍 predivno!!!!
    Danas sam baš u ogledalu mužu pokazala gdje je "veće", jer inače nikad nemam takav trbuh ispod pupka u visini maternice i opipao je jer je točno vidio❤️❤️ jedva čekam da se bebica razvije i stime i trbuh 🥰

isabelagregorijan
    01. Svibanj 2020. 14:57

Hvala cure...jedva čekam da bude ogroman i da osjetim bebicu ♥️

[/url

LeLa2807
    01. Svibanj 2020. 15:18

Cure sto se tice geceva nisu neizdrživi daleko od toga. Danas ih ni nema za sad. Kod mene isto krenu predvečer i prije spavanja. Evo ja odspavala iza rucka sva sata, krece očito umor i kod mene. Vidjet cemo jel to samo danas. Joj i ja jedva cekam svoj trbuh. 😍😍

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Pepa14
    01. Svibanj 2020. 15:45

isabelagregorijan

Grčevi su normalni, samo da to nije neka neizdrziva bol…
    Ja ih imam skoro svaki dan, vise navecer nego preko dana sam kaj nikad ne znam jel to od crijeva il maternice 🙈 ja jos imam 20 dana do pregleda, to tak dugoooo joooj…
    Ja bi vam stavila sliku svog trbuha, al sad me sram haha, tenci koje tijelo vau 😍
    Ja sam ns trbuhu skuzila da je ujutro skoro ravan, a kak dan ide bude sve veci 😅

Ajde fotkicu. Mene baš zanima :)
    Moj je ujutro također ful ravan al do navečer bude baš veliki 😂 smiješno mi je promatrati kako raste kroz dan. 

• Pepa14
    01. Svibanj 2020. 15:46

isabelagregorijan

https://ibb.co/Jnr66RY
    Evo moje buše, nije to sad ne znam kakav trbuh hehe, al za mene je ogroman jer sam bila potpuno ravna 😅

Prekrasnooo 💜💜 

• hortensia
    01. Svibanj 2020. 17:14

Ja prijavljujem glavobolju od jutra...ne znam je li to simptom ili je jednostavno takav dan...bas me do sada i nije bolilo..bas razbija ali jos se drzim bez tablete..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

pepipeps
    01. Svibanj 2020. 17:31

hortensia

Ja prijavljujem glavobolju od jutra…ne znam je li to simptom ili je jednostavno takav dan…bas me do sada i nije bolilo..bas razbija ali jos se drzim bez tablete..

Ja sam jučer imala pola dana glavobolju, i nisam izdržala, popila sam šumeći lupocet, danas je isto krenulo prije dva sata...baš jaka glavobolja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.