Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    01. Svibanj 2020. 11:50

Sapica

Tea22

Cure ja sam se zadnjih par dana pocela uzasno bojati jer se priblizavam tjednu kad sam imala spontani
    Najrade bih prespavala cijeli 10i tjedan
    U ponedjeljak imam pregled (kojeg se takoder bojim, strasna mi je pomisao da bebino srce moze prestati kucati tjednima prije ikakvih simptoma), ali cak i da pregled prode dobro me nece smiriti jer cu tada biti 9+4, jos necu ni uci u kobni 10i tj…

Kuzim te. Tocno tak je meni bilo na proslom pregledu kad sam presla kobnih 7+3tt i nisam vjerovala da je sve okej. Ja opet idem u utorak i opet me bas strah jer osjecam povremene bolove svakih par dana, a do 8tt nisam skoro nis osjecala, al vidjet cemo, sad ne mozemo nista - il je sve il nista. Mozemo se samo nadat najboljem 😍🤞

Vjerujem da bolovi upucuju na sirenje maternice, bit ce toga sve vise s vremenom😃
    Tako je,mozemo se samo nadati.. od srca zelim da svakoj od nas ovdje trudnoca zavrsi zdravom bebicom❤
    Jedna od vas cura je rekla kako jedva ceka da se prebacimo na optimisticnije teme o robici i kolicima, i ja se tome veselim🙂

01. Svibanj 2020. 11:54

Sapica

Tenci

Evo, ja po starom, upravo dorucak otisao niz kanalizaciju, cak ni peciva vise ne ostaju u meni 😑 muz slaze rostilj kasnije i nadam se da se budem fino najela makar ne bude ostalo u meni.
    Ja danas sanjala da sam se vratila na posao (radim u skoli) i da su klinke iz 8.raz dosle u skolu samo u bodijima, ja vikala na njim, slala ih doma se preskinuti, zvala roditelje, a one me blijedo gledale i cudile se da kaj hocu, da je sad to moderno i da svi tak nose, da nek pogledam u drugim razredima i po cesti. 🤦‍♀️ Imam fobije od vracanja na posao 😂
    Kak sam danas tocno 10.tt, krenula sam slikati trbuh, evo od malo prijehttps://ibb.co/jbGSDwq nema jos nigdje nicega 😂

Totalno si fit! 😍 bavis se nekimsportom? Mislim nikad ne bi rekla da si rodila prije manje od god dana 😮😉

Hahah, ne, doduse intenzivno sam vjezbala tri puta tjedno u teretani i vozila bicikl dva puta tjedno po 50ak km prije prosle trudnoce, al ima tome vec sad 2 godine 😂 a i takve sam grade da mi se nigdje ne lovi. 
    Budete vidjele dok vam bebice dodu u ove mjesece u kojima je sad moj klinac i jos ako budu sisale, kile vam budu isle samo dolje. Fit budete bez imalo truda 😊

isabelagregorijan
    01. Svibanj 2020. 12:19

Grčevi su normalni, samo da to nije neka neizdrziva bol...
    Ja ih imam skoro svaki dan, vise navecer nego preko dana sam kaj nikad ne znam jel to od crijeva il maternice 🙈 ja jos imam 20 dana do pregleda, to tak dugoooo joooj...
    Ja bi vam stavila sliku svog trbuha, al sad me sram haha, tenci koje tijelo vau 😍 
    Ja sam ns trbuhu skuzila da je ujutro skoro ravan, a kak dan ide bude sve veci 😅

[/url

• hortensia
    01. Svibanj 2020. 12:21

poppy

Lela ne brini, i meni je cijelo vrijeme bio takav psjecaj kao da cu dobiti svaki cas isto sam strepila ali sve je to normalno
    Isabela ne brini zbog simptoma moje dvije kolegice s posla su trudne tjedan dana vise od mene, znaci nikakav simptom nemaju ni jedna ni druga a ja dusu ispovracala od 8.tjedna, zatvor imam a o nespavanju da vam ne pricam, jucer mi je bio najtezi dan od svih, em sam napuhana( svasta pokusavam al nikako da mi se ta stolica malo ubrza, sutra krecem s cepicima) em zaspim oko 23 a probudim se oko dva ko sova a povracanje jucer je oborilo sve rekorde..znam da je sve to normalno za nase stanje, i samo da bebica bude dobro za mene lako, ali eto sve smo razlicite i tijela nam razlicito reagiraju..
    Evo upravo nam sunce izaslo tako da idem lijepo negdje uz more udahnuti zraka taman da se malo refrešam🍀🍀🍀
    Uzivajte curkice bez obzira na sve sretnice smo❤️

Mene ti je preporodio encianov magnezij ....a uzasne probleme imala...probajjj!!!!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Tea22
    01. Svibanj 2020. 12:23

isabelagregorijan

Grčevi su normalni, samo da to nije neka neizdrziva bol…
    Ja ih imam skoro svaki dan, vise navecer nego preko dana sam kaj nikad ne znam jel to od crijeva il maternice 🙈 ja jos imam 20 dana do pregleda, to tak dugoooo joooj…
    Ja bi vam stavila sliku svog trbuha, al sad me sram haha, tenci koje tijelo vau 😍
    Ja sam ns trbuhu skuzila da je ujutro skoro ravan, a kak dan ide bude sve veci 😅

Stavi sliku😃

01. Svibanj 2020. 12:34

I ja sam za to da stavis sliku 🤞😉 meni je jos rano da bi se ista i vidjelo

isabelagregorijan
    01. Svibanj 2020. 12:37

https://ibb.co/Jnr66RY
    Evo moje buše, nije to sad ne znam kakav trbuh hehe, al za mene je ogroman jer sam bila potpuno ravna 😅 

[/url

• hortensia
    01. Svibanj 2020. 12:38

Tea22

Cure ja sam se zadnjih par dana pocela uzasno bojati jer se priblizavam tjednu kad sam imala spontani
    Najrade bih prespavala cijeli 10i tjedan
    U ponedjeljak imam pregled (kojeg se takoder bojim, strasna mi je pomisao da bebino srce moze prestati kucati tjednima prije ikakvih simptoma), ali cak i da pregled prode dobro me nece smiriti jer cu tada biti 9+4, jos necu ni uci u kobni 10i tj…

To je najgora pomisao da moze sve izgledati super ...da ne mozes znat..ali iza sljedeceg pregleda bi se trebala opustiti...pa koliko sam shvatila ti si samo saznala u 10 tj a to lose se dogodilo ranije....

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

LeLa2807
    01. Svibanj 2020. 12:42

Kako se lijepi vidi busa. 😍😍 kupit cu magnezij hvala cure na savijetu! :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tea22
    01. Svibanj 2020. 13:56

isabelagregorijan

https://ibb.co/Jnr66RY
    Evo moje buše, nije to sad ne znam kakav trbuh hehe, al za mene je ogroman jer sam bila potpuno ravna 😅

Prekrasan trbuscic😍🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.