Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepipeps
    30. Travanj 2020. 20:44

mylady

Ja sam ko zombi sad vec dva sata, mucnine skroz, ali ne povracam. Da se pitam dal je gore povracat ili da se ko meni zadrzi u grlu i ode natrag. 🤔😔
    Uspjela sam se istusirat i jedva dosla do kreveta. Sad pred tv. Huh.. Kako ste vi???

Ja sam isto loše, evo muž čisti po stanu, ja ne mogu ništa, imam kamen u želudcu, boli me nepodnošljivo, plače mi se...ne mogu povraćati, a ne znam si i ne mogu nikako pomoći...trebala bih se spakirati jer ujutro idemo k mojima, ali dalje kreveta ne mogu, previjam se k'o mačka...

MalaD
    30. Travanj 2020. 20:48

Arwen87, zao mi je sta je sve tako ispalo. Odmori! Myladyppznato mi to iz prve trudnoću.. Uzas.. Nadam se da ti bude to proslo jako brzo.. 

30. Travanj 2020. 20:56

LeLa2807

Sapica

mylady

Ja sam ko zombi sad vec dva sata, mucnine skroz, ali ne povracam. Da se pitam dal je gore povracat ili da se ko meni zadrzi u grlu i ode natrag. 🤔😔
    Uspjela sam se istusirat i jedva dosla do kreveta. Sad pred tv. Huh.. Kako ste vi???

Ja nekih sat i pol svaki put kad se dignem dode mi nagon za povracanje, dok lezim ko da je zgaravica, al nis ne ide van… ja sretna dok imam bar nesto simptoma 😁😄😂

Ja sam bila u setnji sat vremena i u ducanu. Jel VI nosite vrecice od par kila. Ja za sad da. Ne bas od 10 ali 3/4. ne grci me sad ali mi je zeludac cijelo vrijeme nekako ko da rastegnut.

Meni je mali od 10 kg cijele dane na rukama 😑 koliko sam s njim sve pazila, toliko s ovom bebom nist ne pazim i grizem se zbog toga, ali jednostavno je tak... 

30. Travanj 2020. 20:59

Tea22

Ja jucer nisam jela doslovno nista, jer sam imala nekih obaveza pa nisam htjela da me mucnine ometaju
    Danas sam rucala i odmah nakon toga sam isla na wc povracat, premda nisam uspjela.. taman kad me prosla mucnina od rucka, isla sam sad vecerat i opet mi je lose
    Kao sto Sapicakaze, i ja sam sretna.. jer simptomi su valjda nekakav znak da je sve uredu🙂
    Vrecice nosim, i ne osjecam da mi je tesko osim kad idem po stepenicama (zivim na 4.katu)
    Netko je pitao za secer, meni je na vadenju krvi prije 3 tjedna bio 5,4 pa se gineko malo zabrinula, al vidjet cemo.. secer mi je uvijek bio normalan i vjerujem da s njim necu imati problema
    Novacestitam ti na lijepom pregledu😍💞

Inace je 5,1 granica za secer u trudnoci i alo ti na pgtr-u bude jedna vrijednost samo visa, ides na dijetu i svali mj na jedna dan u bolnicu na guk profile, ili se doma pikas i nosis njima. Malo pretjeruju 😤

30. Travanj 2020. 20:59

Glupi mobitel. Na ogtt-u*

Tea22
    30. Travanj 2020. 21:58

Tenci

Tea22

Ja jucer nisam jela doslovno nista, jer sam imala nekih obaveza pa nisam htjela da me mucnine ometaju
    Danas sam rucala i odmah nakon toga sam isla na wc povracat, premda nisam uspjela.. taman kad me prosla mucnina od rucka, isla sam sad vecerat i opet mi je lose
    Kao sto Sapicakaze, i ja sam sretna.. jer simptomi su valjda nekakav znak da je sve uredu🙂
    Vrecice nosim, i ne osjecam da mi je tesko osim kad idem po stepenicama (zivim na 4.katu)
    Netko je pitao za secer, meni je na vadenju krvi prije 3 tjedna bio 5,4 pa se gineko malo zabrinula, al vidjet cemo.. secer mi je uvijek bio normalan i vjerujem da s njim necu imati problema
    Novacestitam ti na lijepom pregledu😍💞

Inace je 5,1 granica za secer u trudnoci i alo ti na pgtr-u bude jedna vrijednost samo visa, ides na dijetu i svali mj na jedna dan u bolnicu na guk profile, ili se doma pikas i nosis njima. Malo pretjeruju 😤

Znala sam da je 5,1 granica al nisam znala da su tako rigorozni🙄🙄
    Ma sigurna sam da ce mi na sljedecem vadenju krvi biti uredan nalaz, secer mi nikad prije nije prelazio 4.. mozda sam jela noc ranije nesto sto nisam trebala😅

• hortensia
    30. Travanj 2020. 22:16

LeLa2807

Sapica

mylady

Ja nekih sat i pol svaki put kad se dignem dode mi nagon za povracanje, dok lezim ko da je zgaravica, al nis ne ide van… ja sretna dok imam bar nesto simptoma 😁😄😂

Ja sam bila u setnji sat vremena i u ducanu. Jel VI nosite vrecice od par kila. Ja za sad da. Ne bas od 10 ali 3/4. ne grci me sad ali mi je zeludac cijelo vrijeme nekako ko da rastegnut.

Nosim malu od 12 kg...a sto cu ....trudim se sto manje...pa mi je donijeti 7-8 kg iz ducana odmor...

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Nova19
    30. Travanj 2020. 22:18

Meni od početka trudnoće boli želudac, na trenutke naš jako, ali na kraju prođe... mučnine su konstantne, ali ne povraćam... stalno mi se jede ali u isto vrijeme mi se ništa ne jede, ustvari ne znam ni sama šta bi jela... jako mi naranča paše, a prije sam ju jako rijetko jela, sada svaku večer... 😊
    Imam grčeve na trenutke, ali baš osjećam da se rasteže unutra... eto, jedva čekam ponedjeljak da zovem ginekologa pa da vidimo kada se vidimo 😁🤗

isabelagregorijan
    30. Travanj 2020. 22:18

Arwen87

Nova,cestitam na malom ❤️
    Neka i dalje sve ide uredno i bez problema!
    Sretno i svim ostalim curama,cuvajte svoje mrve!
    Samo sam vam se htjela kratko javiti…dosla sam kuci oko 13 h,obavila sto se moralo,uz sve lijekove i lokalnu anesteziju bilo je uzasno bolno i zalosno sve skupa!
    Dobro je proslo,sad sam kuci,lezim, popila sam analgetike,ali bez obzira na njih osjetim grceve i svejedno bolucka,no fizicki bol je lakse podnijeti!
    Kako god bilo,znam da ovu kiretazu,ako ikad budem morala opet ponoviti,nikad vise ne zelim prozivljati budna i svjesna svega!A nadam se da i necu trebati!
    Vama svima zelim uredne i dosadne trudnoce i da jedna po jedna za 9 mjeseci drzite svoje andjele u rukama!
    Hvala vam na svemu!

Ajme tako mi je žao kaj ti je bilo bolno 😭 ja sam bila jednom pod lokalnom, al nisam nista osjetila...samo sam plakala od tuge. Meni je gore bilo pod općom. Lokalnu smo ibavili i za dva sata doma, a za opcu em sam čekala sva uznemirena od lijekova pol dana da dodem na red, pa gola golcata tam u sali, pa budenje u intentzivnoj, pa sam poslije jos kad sam na wc htjela pala u nesvjest...meni ke lokalna bila laksa za podnijet. I kaj se tičw fizičke boli, ne brini, neće te to boliti, a za psihičku, nema pomoći 😔 al idi s muzem nekam, u šumu, na piknik, na rijeku neku, peovodite vrijeme zajedno...meni je on bio moj spas...drži se i vrati nam se ♥️

[/url

• hortensia
    30. Travanj 2020. 22:20

Tenci

hortensia

Tenci

Jedina bapska prica koja mi je bila tocna u prosloj trudnoci je da mi je trbuh izgledao ko kosarkaska lopta i to znaci da je decko, orkugli i samo prema naprijed, od iza dok me netko vidio, ne bi uopce skuzio da sam trudna.
    Tamanila slatko, bila puna pristica, los ten i kosa, povracala stalno, trbuh visoko. I jos hrpa toga kaj se sad ne mogu ni sjetiti, i eto decka. Ja sam dokaz da su to definitivno bapske price 😂
    Kak se tice fetal dopplera, uspjela sam otkucaje uloviti u 12.tt, ali na jako kratko, od 14.tt sam ih lovila bez problema. Makar, malo sam postala opsesivna oko toga, slusala po par puta na dan, onda dok se poceo javljati, sam smanjila malo. Tak bude i sad, sigurna sam.

Koji si fetal doppler koristila…ja sam mislila naruciti na e bayu ali izgleda da se duuugo ceka

https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-4578/
    Ovaj imam, i meni je super. Ulovila sam ga na nekoj akciji na njihovoj stranici bas od tog fetal dopplera, mislim da je bio ravno 400kn.

Super
    Jesi vec pokusala uhvatiti u ovoj trudnoci ili je prerano?

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.