A ja se ono ubacujem jednom dnevno dok mali spava i onda napisem par postova za redom, malo zatrpavam, ne zamjerite 🙈😀
Meni svi govore da nosim curicu, kao da izgledam takm, i da azato kaj imam totalno drugacije simptome, meno je to bezveze, nije mi bitno, imam sina i sve imam za musko dijete, tak da... Pasalo bi mi da je musko,jer imam sve.. al nemam ime ..
A za djevojcicu imam ime 🥰🥰🥰
Tenci, samo ti pisi kolko te volja 🤗 mi koje jos nemamo malce imamo vise vremena 🙉... aha tooo, nisam to vadila, zabrijala sam nekaj 🤣🤣 i ja imam krvnu grupu i faktor 😄
Evo da se i ja javim sa pregleda... čekala 3 sata da bi me pregleda 5 minuta ali isplatilo se! Srčeko kuca kao veliko, mjere bebe su 6+3 (po M 6+2) pa odgovara ❤️❤️❤️
U ponedjeljak zovem svog privatnog ginekologa pa će mi on dalje voditi trudnoću 🥰
Tresla sam se kao šiba dok sam čekala i pao mi je doslovno kamen sa srca 💕 do slijedećeg pregleda 😁😁
Evo da se i ja javim sa pregleda… čekala 3 sata da bi me pregleda 5 minuta ali isplatilo se! Srčeko kuca kao veliko, mjere bebe su 6+3 (po M 6+2) pa odgovara ❤️❤️❤️
U ponedjeljak zovem svog privatnog ginekologa pa će mi on dalje voditi trudnoću 🥰
Tresla sam se kao šiba dok sam čekala i pao mi je doslovno kamen sa srca 💕 do slijedećeg pregleda 😁😁
Divno Nova, bas mi je drago!!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jedina bapska prica koja mi je bila tocna u prosloj trudnoci je da mi je trbuh izgledao ko kosarkaska lopta i to znaci da je decko, orkugli i samo prema naprijed, od iza dok me netko vidio, ne bi uopce skuzio da sam trudna.
Tamanila slatko, bila puna pristica, los ten i kosa, povracala stalno, trbuh visoko. I jos hrpa toga kaj se sad ne mogu ni sjetiti, i eto decka. Ja sam dokaz da su to definitivno bapske price 😂
Kak se tice fetal dopplera, uspjela sam otkucaje uloviti u 12.tt, ali na jako kratko, od 14.tt sam ih lovila bez problema. Makar, malo sam postala opsesivna oko toga, slusala po par puta na dan, onda dok se poceo javljati, sam smanjila malo. Tak bude i sad, sigurna sam.
Koji si fetal doppler koristila...ja sam mislila naruciti na e bayu ali izgleda da se duuugo ceka
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Vi koje bi samo slatko jele mozda nosite cure (po bapskim pricama) 🤣 ja sam pak cista kontra, inace mi je pasalo slatko, a sad kiselo (salata, matovilac, krastavci- njam 🤪 po tome bi trebal bit decko) 🤣🤣🤣
Isabela, ja se nadam da se opet brinem bezveze, tak sam i prije prosle kontrole…i ovak ce vjerojatno bit dok ne pocnem osjecat bebu, kad cu ju osjecat bar cu znat da je okej, ovak se mozemo samo nadati od kontrole do kontrole
Ajme sada sam i ja u fazi da se u jednom trenu nadam da je sve ok a u drugom se pozdravim sa svim..ja sam u 6 i 8 tjednu imala malo smedjeg iscjedka...a sada vec tjedan dana svako dan dva samo jedan mali svjetlo svjetlo smedji komadic sluzi ...stvarno vise ne znam do cega je a vec sam i 10 tj...kontam da je vec trebalo prestati da nije nista...simptome i dalje imam pomalo ali to ne mora nista znacit...ne znam...valjda ne mozwmo svaki dan prstit od optimizma....razmusljam i gdje je arwen i kako je proslo....
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Vi koje bi samo slatko jele mozda nosite cure (po bapskim pricama) 🤣 ja sam pak cista kontra, inace mi je pasalo slatko, a sad kiselo (salata, matovilac, krastavci- njam 🤪 po tome bi trebal bit decko) 🤣🤣🤣
Isabela, ja se nadam da se opet brinem bezveze, tak sam i prije prosle kontrole…i ovak ce vjerojatno bit dok ne pocnem osjecat bebu, kad cu ju osjecat bar cu znat da je okej, ovak se mozemo samo nadati od kontrole do kontrole
Ajme sada sam i ja u fazi da se u jednom trenu nadam da je sve ok a u drugom se pozdravim sa svim..ja sam u 6 i 8 tjednu imala malo smedjeg iscjedka…a sada vec tjedan dana svako dan dva samo jedan mali svjetlo svjetlo smedji komadic sluzi …stvarno vise ne znam do cega je a vec sam i 10 tj…kontam da je vec trebalo prestati da nije nista…simptome i dalje imam pomalo ali to ne mora nista znacit…ne znam…valjda ne mozwmo svaki dan prstit od optimizma….razmusljam i gdje je arwen i kako je proslo….
Meni ti je smeđarenje prošlo sa ulaskom u 11.tj... Mislim da je i Isabeli isto tako, ako sam bila dobro pročitala.
Evo da se i ja javim sa pregleda… čekala 3 sata da bi me pregleda 5 minuta ali isplatilo se! Srčeko kuca kao veliko, mjere bebe su 6+3 (po M 6+2) pa odgovara ❤️❤️❤️
Divno Nova! Čestitam!!
Samo zar nije sramota da trudnica čeka 3 sata na pregled? uzas :(
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji