Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Travanj 2020. 12:05

Tenci

matea1201

još neznam postaviti ovu trakicu s tjednima trudnoće🙄🙈 koliko imate godina? ak želite reći. ja 27

Klikni na ovu moju trakicu za bebu, slozi sve za sebe, klikni svaki put gore desno na dalje, i dok dodes do kraja, klikni na forums, pseudo html i taj link kopiraj na svoj profil pod potpis.

Zaboravila napisati, 30 punim u 7.mj

mylady
    29. Travanj 2020. 12:07

matea1201

još neznam postaviti ovu trakicu s tjednima trudnoće🙄🙈 koliko imate godina? ak želite reći. ja 27

Klikni na moj sticker, otvori ti stranicu, zatim ukucas dal zelis mini ili kao sto ja imam full size, zatim next scene koju podlogu zelis, pa next slider, koji lik zelis, pa next details ukucas zadnju m, pa next save ides dole di pise code sniperts kliknes na forums kopiras zatim cijeli tekst odes na svoj profil i kod svojih osobnih podataka dole u forum ispod kopiras onaj tekst i spremis. Eto 😊

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 12:08

Ja napunila 27, on 32:). Bit cu mama u 28 ako Bog da :)
    Meni su narasle i prije testa dosta hahaha. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

mylady
    29. Travanj 2020. 12:08

Zaboravila napisat.. Ja sam 32,ove godine budem 33 uskoro. Konacno i beba na putu, nakon 4 godine neuspjeha.. 

Tea22
    29. Travanj 2020. 12:09

matea1201

U subotu punim 22😃

• hortensia
    29. Travanj 2020. 12:10

Cure s mucninama...ovo mi je prva trudnoca s tim pa sam tu amater....ugl trajale su mi svaki ili svaki drugi dan do 9 +3....onda tri dana bas nista...ja mislila da je to gotovo...a danas opet na 9+6...dokad su vama trajale i jesu li bile stalne ili povremene??

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

29. Travanj 2020. 12:12

28 😁😇.. kaj se mucnina tice, ja sam ih imala do prije 2 tjedna i pocela sam panicarit, al je bilo sve ok... sad imam par puta dnevno samo nagon za povracanje, ali ne povracam, samo mi se zeludac digne 

• marta04
    29. Travanj 2020. 12:15

dok vi o mucninama, odoh ja nesto pojest 

• EM19
    29. Travanj 2020. 12:17

Pozdrav cure,

prije svega čestitam na plusićima :)
    Ja sam svoj ugledala prije tjedan dana, i ginekologica me slala vadit betu ( 22.04.) koja je tada iznosila 284, a zadnju m sam dobila 21.03.. Nego jučer sam bila na prvom pregledu, te mi je napisala da sam 5+3, imam uglavnom redovite m(27-29dana), zna mi zakasnit koji dan kad je prijelaz zima -ljeto i obratno, no na pregledu mi je rekla da joj se ne slaže trudnoća s mojim brojevima, te da sam trudna oko 4 tjedna. Mislite da je sve ok i da je to normalno ili bi se trebala brinut? Naručila me opet za dva tjedna, da čujemo srčeko i sve ostalo šta treba, ali mi je i dala uputnice šta da sve izvadim krv itd.. Nadam se da vas nisam ubila u pojam s predugom porukom, te da ćemo se družiti do kraja :) Puse!

https://lbdf.lilypie.com/QybYp2.png

• EM19
    29. Travanj 2020. 12:18

ps. punim 26 ove godine :)

https://lbdf.lilypie.com/QybYp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.