Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta04
    29. Travanj 2020. 10:36

Lilo23

Cure jel vi imate i dalje odnose normalno ili je to sad puno manje ili nikako

otkako sam saznala samo jednom, a od jucer kako je rekao da na dodir polip krvari i ne smijemo.
    a kako stvari stoji i necemo, jer se suprug boji 

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 10:39

marta04

Lilo23

otkako sam saznala samo jednom, a od jucer kako je rekao da na dodir polip krvari i ne smijemo.

Lilo, mi smo jednom, mene je isto malo strah ali rekli su m isvi da mogu normalno, mislim da necemo sad bas svaki dan, ali danas planiramo :) jel imas kakve simptome?
    Cure, koje ste tu negdje 4-5 tt kakve simtome imate? Meni grudi nisu ffuuul bolne, ono osjetljive jesu na dodir, osjetim iscjedak non stop, povremena grcenja, mirise neke ali ne da mi je zlo od njih i jedino sto imam je kratak dah. Za sad nista vise. Da ne obracam pozornost ful na neke stvari ne bi ni znala da sam T. E da, lose spavam danima, imam cudne snove i vrtim se non stop i idem na vc. Preko dana ne mogu zaspat

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

An1
    29. Travanj 2020. 10:41

Lilo23

Ja nikako jer se bojim 🙁 bas sam luda! 
    Čitala sam svugdje da se može normalno ali sto ću ja... sad na sve gledam kao opasnost 

10.06. Nifty uredan 💖

• marta04
    29. Travanj 2020. 10:42

LeLa2807

marta04

Lilo23

Lilo, mi smo jednom, mene je isto malo strah ali rekli su m isvi da mogu normalno, mislim da necemo sad bas svaki dan, ali danas planiramo :) jel imas kakve simptome?
    Cure, koje ste tu negdje 4-5 tt kakve simtome imate? Meni grudi nisu ffuuul bolne, ono osjetljive jesu na dodir, osjetim iscjedak non stop, povremena grcenja, mirise neke ali ne da mi je zlo od njih i jedino sto imam je kratak dah. Za sad nista vise. Da ne obracam pozornost ful na neke stvari ne bi ni znala da sam T. E da, lose spavam danima, imam cudne snove i vrtim se non stop i idem na vc. Preko dana ne mogu zaspat

jedan dan spavam, jedan ne! drugi dan mi muka, drugi ne... i tako u krug. 
    imam iscjedak glupi!
    prije trudnocu nisam mogla ni skim pricati dok ne popijem prvu kavu, sad se navijem ko luda cim oci otvorim... vjerovatno od srece, jer je plus nakon 4 godine dosao :)

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 10:48

marta04

LeLa2807

marta04

Lilo23

jedan dan spavam, jedan ne! drugi dan mi muka, drugi ne… i tako u krug.
    imam iscjedak glupi!
    prije trudnocu nisam mogla ni skim pricati dok ne popijem prvu kavu, sad se navijem ko luda cim oci otvorim… vjerovatno od srece, jer je plus nakon 4 godine dosao :)

Sigurno je od sreće, ajme silno mi je drago radi vas <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nisha_21
    29. Travanj 2020. 10:52

Lilo23

Ne onako kako mi inače znamo, ali imamo... Ima i drugih načina da se "usrećimo" haha😂😂 kak nam dođe... 

Gin jer rekla dokle god je udobno, ne boli, krvari i sl. da je uredu. 

29. Travanj 2020. 10:57

Mi ne jer sam u prosle 2t prokrvarila zbog toga i gin mi je reko da imam osjetljivu rodnicu i cerviks i da kontaktno krvarim...zato ovu necemo, strpit cemo se, ne treba mi stres zbog malo srece 😄😆🤣🤣🤣

• marta04
    29. Travanj 2020. 10:59

bit ce valjda sladje poslije  

• matea1201
    29. Travanj 2020. 11:43

ja sam sad 4+6. od simptoma lošije spavanje i kad ležim gaćice mi smetaju, tj. ona guma 🙈 po tome sam i skužila da bi mogla biti t😅 i povremena lagana probadanja.  meni je ovo 4 beba. za sada ništa drugo. ginekologica me naručila na prvi pregled 13.5.  jedva čekam i iskreno se nadam da će sve biti u redu, kao i svima vama😊

mylady
    29. Travanj 2020. 11:43

Mm i ja imamo normalno odnose jer je ginekolog rekao da nista ne smeta, osim ako primjetim neugodu i krvarenje da zovem i dodem na kontrolu.. Primjetila sam da hormoni divljaju, cak mi jos vise godi sex xD sad mi neugodno. Haha 🤭🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.