Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta04
    29. Travanj 2020. 13:35

arwen, drzi se <3

An1
    29. Travanj 2020. 13:36

Tenci

hortensia

Cure s mucninama…ovo mi je prva trudnoca s tim pa sam tu amater….ugl trajale su mi svaki ili svaki drugi dan do 9 +3….onda tri dana bas nista…ja mislila da je to gotovo…a danas opet na 9+6…dokad su vama trajale i jesu li bile stalne ili povremene??

U prosloj trudnoci, mucnine i povracanja poceli su u 8.tjednu, uvijek samo navecer, svaki dan do kraja trudnoce, povracala i na porodu 🤦‍♀️
    Sad su mi pocele odmah kak sam saznala da sam trudna, mucnine i povracanje cijeli dan, doslovno, povracam po 5, 6 puta dnevno i duboko se nadam da bude to rpestalo s ulaskom u 2. tromjesjecje jer ne mogu podnijeti ovo cijelu trudnocu, tim vise jer sad ne mogu lezati samo i odmarati ko u prosloj.

Ja u prosloj trudnoci (prije 8 godina) nisam imala nikakve mucnine, a sada... vec dva tjedna muka i gadenje od hrane i sinoc naravno jaka glavobolja i povratim sve sto sam pojela... ja ne mogu ni zamislit kako si ti prezivjela povracanja kroz cijelu trudnocu?

10.06. Nifty uredan 💖

• matea1201
    29. Travanj 2020. 13:37

Arwen87 žao mi je😔   cure hvala, pokušavam al stalno ovak ispadne🤔 pokušat ću ponovno

nicole12

Arwen, jako mi je zao 😔 

Arwen87

Nova19

Arwen jako mi je žao 😢 neka ti sve prođe sto prije, brzo se oporavite i opet u nove pobjede… nema rijeci utjehe, uzmite si vremena koliko vam treba, doći će vaša mrvica uskoro 💕

Hvala ti!
    Da,trebat ce nam odmor,kosmar mi je u glavu!

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 13:38

Joj Arwen silno mi je zao :( cuvajte se

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

An1
    29. Travanj 2020. 13:41

Arwen jako mi je zao 😢 drži se 💔

10.06. Nifty uredan 💖

Arwen87
    29. Travanj 2020. 13:42

Sapica

Arwen87

Dakle cure,vratila se s kontrole,obavila uzv,bebi srce ne kuca!
    Sutra ujutro idem u bolnicu na kiretazu!
    Dijagnoza je zadrzani pobacaj!
    Ne znam sta bi pametno rekla,beskrajno smo tuzni i ja muz sto se sve tako odigralo,ali sad je gotovo,nista se ne moze napraviti!
    Vama svima hvala na lijepim rijecima i podrsci!
    Cuvajte svoje mrve❤️

Ajme ne 😪😭😭😭😱😢 uzasno mi je zao i u potpunosti znam osjecaj. Sorry kaj te to pitam, ali nisu ti ponudili pobacaj tabletama? Ja sam isla na jedno i drugo i mogu rec da mi je bolje tabletama iako sam morala prenocit u bolnici, al znam da mi nisu na silu otvarali cerviks… ako ti je prebolno ne moras odgovorit… bas mi je zao, drzite se 😘😪

Bila sam na kontroli kod svoje doktorice,ona mi je rekla da je stanje nazalost kakvo jeste i da mogu odmah za bolnicu ili sutra ujutro!
    Odlucila sam da idem ujutro dok malo dodjem sebi,tamo ce mi opet raditi uzv da potvrde da nema otkucaja,a onda cu vidjeti sta oni predlazu!
    Ako se vec moralo dogoditi,da je onda bar samo krenulo,a ovako nakon kiretaze ne smijemo pokusavati bar tri mjeseca ako je to tocno!
    Najbliza bolnica mi je u Vk.
    Vidjet cu sutra sta oni kazu!

• hortensia
    29. Travanj 2020. 13:49

Arwen...drzi se...bas sam se zbedirala...sve skolski do 11 tj i onda malo smedje i gotovo....moram priznat da se sad jos vise  i ja bojim jer sam smedjarila puno vise, jedino se jos tjesim mucninama...
    Sto da ti kazem...drzi see🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤😘

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Arwen87
    29. Travanj 2020. 13:49

Hvala vam cure svima,divne ste,nadam se da nikad necete ovo dozivjeti!
    Od najvece srece i iznenadjenja do ogromne tuge i razocaranja!
    Cure koje ste prosle kiretaze,koliko dugo vam je trajao oporavak,koliko ste bile na bolovanju,kad ste pokusali raditi na drugoj bebici?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.