Cure s mucninama…ovo mi je prva trudnoca s tim pa sam tu amater….ugl trajale su mi svaki ili svaki drugi dan do 9 +3….onda tri dana bas nista…ja mislila da je to gotovo…a danas opet na 9+6…dokad su vama trajale i jesu li bile stalne ili povremene??
U prosloj trudnoci, mucnine i povracanja poceli su u 8.tjednu, uvijek samo navecer, svaki dan do kraja trudnoce, povracala i na porodu 🤦♀️
Sad su mi pocele odmah kak sam saznala da sam trudna, mucnine i povracanje cijeli dan, doslovno, povracam po 5, 6 puta dnevno i duboko se nadam da bude to rpestalo s ulaskom u 2. tromjesjecje jer ne mogu podnijeti ovo cijelu trudnocu, tim vise jer sad ne mogu lezati samo i odmarati ko u prosloj.
Vas muče mučnine mene ne uopće, ali me uhvate grčevi tokom dana neki put jači neki put slabiji, evo maloprije nekakvih 15ak minuta išla odmah leč i smirit se jer radim (sjedim) od doma. Hvala Bogu smirilo se.
EM19 ja se u to isto ne razumijem, čekajmo odgovor neke iskusnije. Sretno da bude sve u redu i dobrodošla. Evo sve smo tu negdje.
Lilo i meni su čvrste i jako često bradavice ukrućene.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Vas muče mučnine mene ne uopće, ali me uhvate grčevi tokom dana neki put jači neki put slabiji, evo maloprije nekakvih 15ak minuta išla odmah leč i smirit se jer radim (sjedim) od doma. Hvala Bogu smirilo se.
EM19 ja se u to isto ne razumijem, čekajmo odgovor neke iskusnije. Sretno da bude sve u redu i dobrodošla. Evo sve smo tu negdje.
Lilo i meni su čvrste i jako često bradavice ukrućene.
Uh i meni isto tako ali najvise mi smeta to sta me bole grudi i na najmanji dodir bas su jako osjetljive 😬
Lilo kako tebi piše da imaš još 248 dana, a meni 231 a ja sam T jedan dan manje od tebe po zadnjoj mengi jer sam ju imala 28. haha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
još neznam postaviti ovu trakicu s tjednima trudnoće🙄🙈 koliko imate godina? ak želite reći. ja 27
28 :)
Znaci,
1. Stisni na nečiji sticker
2. Slijedi upute koje te vode da odaberes sve što treba
3. Kad sve odaberes, zadnje ćeš trebati kopirati link i zalijepiti ovdje u svom profilu, u potpis i to spremiti.
Javi kad probaš.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure s mucninama…ovo mi je prva trudnoca s tim pa sam tu amater….ugl trajale su mi svaki ili svaki drugi dan do 9 +3….onda tri dana bas nista…ja mislila da je to gotovo…a danas opet na 9+6…dokad su vama trajale i jesu li bile stalne ili povremene??
U prosloj trudnoci, mucnine i povracanja poceli su u 8.tjednu, uvijek samo navecer, svaki dan do kraja trudnoce, povracala i na porodu 🤦♀️
Sad su mi pocele odmah kak sam saznala da sam trudna, mucnine i povracanje cijeli dan, doslovno, povracam po 5, 6 puta dnevno i duboko se nadam da bude to rpestalo s ulaskom u 2. tromjesjecje jer ne mogu podnijeti ovo cijelu trudnocu, tim vise jer sad ne mogu lezati samo i odmarati ko u prosloj.
Ajme to zvuci gadno...ovo moje je nista, uopce se nemam sto zaliti niti ne povracam nego mi cisto cudno sto su malo intenzivne pa nista i tako...to jedino mogu pratiti ker kako dojim osim mozda malo osjetlj bradavica, promjene na grudima i ne kuzim tj.nemam drugih simptoma za promatranje 🙄🤣🤣🤣🤣....nadam se da ces ovaj put zakljuciti to sa prvim tromjesecjem.❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Pozdrav cure,
prije svega čestitam na plusićima :)
Ja sam svoj ugledala prije tjedan dana, i ginekologica me slala vadit betu ( 22.04.) koja je tada iznosila 284, a zadnju m sam dobila 21.03.. Nego jučer sam bila na prvom pregledu, te mi je napisala da sam 5+3, imam uglavnom redovite m(27-29dana), zna mi zakasnit koji dan kad je prijelaz zima -ljeto i obratno, no na pregledu mi je rekla da joj se ne slaže trudnoća s mojim brojevima, te da sam trudna oko 4 tjedna. Mislite da je sve ok i da je to normalno ili bi se trebala brinut? Naručila me opet za dva tjedna, da čujemo srčeko i sve ostalo šta treba, ali mi je i dala uputnice šta da sve izvadim krv itd.. Nadam se da vas nisam ubila u pojam s predugom porukom, te da ćemo se družiti do kraja :) Puse!
Ova beta gore je super ..ali si trebala izvadit za 2 dana da vidis je li se uredno dupla...na 5+3 se obicno vidi gestacijska i zumanjcana ali sve ovisi o tome kada ti je stvarno bila ovulacija i koliko si stvarno trudna..ova beta od 22.4 .odgovara 4tj ..pa si mozda sada oko 5 tjedana...a prije 5 tj tj.prije nego beta dodje na 1000 ne mogu nista ni vidit...sto znaci da ako je ista vidila, barem gv...mogla bi biti 5...ipak je dosta rano jos za prognoze..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Arwen di di? Jesi obavila? Kak je bilo? 😮 stalno osvjezavam da vidim jesi se javila...
Dakle cure,vratila se s kontrole,obavila uzv,bebi srce ne kuca!
Sutra ujutro idem u bolnicu na kiretazu!
Dijagnoza je zadrzani pobacaj!
Ne znam sta bi pametno rekla,beskrajno smo tuzni i ja muz sto se sve tako odigralo,ali sad je gotovo,nista se ne moze napraviti!
Vama svima hvala na lijepim rijecima i podrsci!
Cuvajte svoje mrve❤️
Arwen jako mi je žao 😢 neka ti sve prođe sto prije, brzo se oporavite i opet u nove pobjede... nema rijeci utjehe, uzmite si vremena koliko vam treba, doći će vaša mrvica uskoro 💕
Dakle cure,vratila se s kontrole,obavila uzv,bebi srce ne kuca!
Sutra ujutro idem u bolnicu na kiretazu!
Dijagnoza je zadrzani pobacaj!
Ne znam sta bi pametno rekla,beskrajno smo tuzni i ja muz sto se sve tako odigralo,ali sad je gotovo,nista se ne moze napraviti!
Vama svima hvala na lijepim rijecima i podrsci!
Cuvajte svoje mrve❤️
Ajme ne 😪😭😭😭😱😢 uzasno mi je zao i u potpunosti znam osjecaj. Sorry kaj te to pitam, ali nisu ti ponudili pobacaj tabletama? Ja sam isla na jedno i drugo i mogu rec da mi je bolje tabletama iako sam morala prenocit u bolnici, al znam da mi nisu na silu otvarali cerviks... ako ti je prebolno ne moras odgovorit... bas mi je zao, drzite se 😘😪
Sortiraj odgovore
Najstariji