Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    29. Travanj 2020. 09:32

Hvala zene! Ak se nastavi idem sigurno ginekologu.. Jer raditi u kuhinji tako jako tesko.. Danas dodem na posao a u kuhinji hrpa razlicitih mirisa.. Ovo je uzas... 

• matea1201
    29. Travanj 2020. 09:44

Jutro! marta04 bit će sve u redu i dobro da si se ipak naručila i drugom ginekologu. ovaj je stvarno da oprostite kreten. meni je zadnja m bila 26.3. pa se pratimo😊 jučer je bilo još pregleda kolko sam uspjela pročitat pa čestitam, drago mi je zbog svake od vas i nadam se da će nam svima biti uredne i školske trudnoće😊 ja ću se danas naručit za prvi pregled, mislila sam tek u ponedjeljak al ipak evo....  ako  neka od vas ima volje molim da mi napiše kak se stave ove trakice ispod na kojima piše koliko ste tjedana trudne

• marta04
    29. Travanj 2020. 09:46

matea1201

Jutro! marta04 bit će sve u redu i dobro da si se ipak naručila i drugom ginekologu. ovaj je stvarno da oprostite kreten. meni je zadnja m bila 26.3. pa se pratimo😊 jučer je bilo još pregleda kolko sam uspjela pročitat pa čestitam, drago mi je zbog svake od vas i nadam se da će nam svima biti uredne i školske trudnoće😊 ja ću se danas naručit za prvi pregled, mislila sam tek u ponedjeljak al ipak evo…. ako neka od vas ima volje molim da mi napiše kak se stave ove trakice ispod na kojima piše koliko ste tjedana trudne

ooo super, biti ce mo blizu :) po aplikaciji si trudna 6 tjedana ili ? mene totalno zbunjuju ovi tjedni :D

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 09:48

marta04

matea1201

Jutro! marta04 bit će sve u redu i dobro da si se ipak naručila i drugom ginekologu. ovaj je stvarno da oprostite kreten. meni je zadnja m bila 26.3. pa se pratimo😊 jučer je bilo još pregleda kolko sam uspjela pročitat pa čestitam, drago mi je zbog svake od vas i nadam se da će nam svima biti uredne i školske trudnoće😊 ja ću se danas naručit za prvi pregled, mislila sam tek u ponedjeljak al ipak evo…. ako neka od vas ima volje molim da mi napiše kak se stave ove trakice ispod na kojima piše koliko ste tjedana trudne

ooo super, biti ce mo blizu :) po aplikaciji si trudna 6 tjedana ili ? mene totalno zbunjuju ovi tjedni :D

Meni je zadnja menga bila 28.3 i ja sam danas 4+4 bi ste dva dana vise

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• marta04
    29. Travanj 2020. 09:50

LeLa2807

marta04

matea1201

Meni je zadnja menga bila 28.3 i ja sam danas 4+4 bi ste dva dana 

ma kako god,  samo nek prodje sve ok :) 

• hortensia
    29. Travanj 2020. 10:13

marta04

jutro curke…. jucer sam primjetila krva i to svjezu i normalno kao i svaka zena prepala se. Otisla do ginekologa, da bi mi nasao jedan polip na maternici, usput mi kao rekao :`` ne moramo se mi viditi svakim krvarenjem!``. pa stavrno je da oprostite konj!
    i termin koji mi je bio 8.5, prebacio za 26.5normalno da sam odmah zvala drugogo ginekologa i eo cekam da mi javi termin… sve u svemu dok mi doktor potvrdi trudnocu, biti cu u 3 mjesecu :D

Imam i ja miom i znam da te stvari znaju krvariti na dodir pa izbjegavaju puno prckati a rano je da ti potvrdi ali vec za desetak dana bi mogao...ali svi se cudno ponasaju ..meni moja da dodjem za 6 tj??? Pa isppalila bi dotad...ona tvrdi da cijela prica da korona nije opasna za trudnice igra od 12  tj.a dotada da je opasno i da se ne izlazemo.

...a to da ne treba dolaziti kod svakog krvarenja su i meni rekli ali bila je rijec o iscjedku i bila sam pod terapijom...a ovako sto on zna ..pa ne mora polip biti uvijek uzrok...da si na duphastonu pa hajde
    ..ko ne bi isao kad je prava krv? Svasta.

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• marta04
    29. Travanj 2020. 10:17

hortensia

marta04

jutro curke…. jucer sam primjetila krva i to svjezu i normalno kao i svaka zena prepala se. Otisla do ginekologa, da bi mi nasao jedan polip na maternici, usput mi kao rekao :`` ne moramo se mi viditi svakim krvarenjem!``. pa stavrno je da oprostite konj!
    i termin koji mi je bio 8.5, prebacio za 26.5normalno da sam odmah zvala drugogo ginekologa i eo cekam da mi javi termin… sve u svemu dok mi doktor potvrdi trudnocu, biti cu u 3 mjesecu :D

Imam i ja miom i znam da te stvari znaju krvariti na dodir pa izbjegavaju puno prckati a rano je da ti potvrdi ali vec za desetak dana bi mogao…ali svi se cudno ponasaju ..meni moja da dodjem za 6 tj??? Pa isppalila bi dotad…ona tvrdi da cijela prica da korona nije opasna za trudnice igra od 12 tj.a dotada da je opasno i da se ne izlazemo.

…a to da ne treba dolaziti kod svakog krvarenja su i meni rekli ali bila je rijec o iscjedku i bila sam pod terapijom…a ovako sto on zna ..pa ne mora polip biti uvijek uzrok…da si na duphastonu pa hajde

i smedjarim i jucer sam imala tu krv, al nisam dobila nikakvu terapiju.. vidit ce mo sta ce drugi doktor reci.
    nekako imam osjecaj da je sve ok, al opet ti nije svejedno gledati to. 
    ipak za sta doktori sluze nego da nam pomognu? ne treba mi doktor da ga se ista ustrucavam pitati, kenjac jedan.....
    mene zasigurno nece vise viditi! :)

• marta04
    29. Travanj 2020. 10:18

p.s. jos je rekao sve sto ti tijelo podnosi to i cini... jer sam ga pitala jel trebam  lezati il mogu setati...

ne moram reci da sam prespavala cijel dan koliko sam ljuta bila! 

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 10:26

hortensia

marta04

Imam i ja miom i znam da te stvari znaju krvariti na dodir pa izbjegavaju puno prckati a rano je da ti potvrdi ali vec za desetak dana bi mogao…ali svi se cudno ponasaju ..meni moja da dodjem za 6 tj??? Pa isppalila bi dotad…ona tvrdi da cijela prica da korona nije opasna za trudnice igra od 12 tj.a dotada da je opasno i da se ne izlazemo.

…a to da ne treba dolaziti kod svakog krvarenja su i meni rekli ali bila je rijec o iscjedku i bila sam pod terapijom…a ovako sto on zna ..pa ne mora polip biti uvijek uzrok…da si na duphastonu pa hajde

Ja isto imam miom maliiii rekli da nece smetati u T drzmo fige. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Bella🌟
    29. Travanj 2020. 10:31

matea1201

Ovako je meni Sapica objasnila :Klikni bilo ciju slikicu i odvest ce te na kreiranje tvoje vlastite (za svaki korak kliknes u gornjem desnom kutu)… kad odaberes sve kak hoces onda na zadnjem koraku kopiras link koji je pod Forums i pod Pseudo HTML… zalijepis link na svoj profil pod svoj potpis… 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.