Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    28. Travanj 2020. 23:21

Nova19

Arwenvjerujem da je neka žilica pukla pa je stara krv, bit i da nije friska… neka ti sutra przo dođe 11 sati i da nam se javiš sa lijepim vijestima, u šta ne sumnjam 💕

Hvala ti puno!
    Nadam se i ja da ce ipak biti sve u redu,ne smijem o drugome ni misliti!
    Hvala vam cure svima,divne ste❤️

mylady
    29. Travanj 2020. 08:29

Arwen87

Nova19

Arwenvjerujem da je neka žilica pukla pa je stara krv, bit i da nije friska… neka ti sutra przo dođe 11 sati i da nam se javiš sa lijepim vijestima, u šta ne sumnjam 💕

Hvala ti puno!

Javi kako je proslo na pregledu! Sretno 😘

Arwen87
    29. Travanj 2020. 09:08

mylady

Arwen87

Nova19

Hvala ti puno!

Javi kako je proslo na pregledu! Sretno 😘

Hocu, hvala ❤️
    Osjecam se kao da se pripremam za giljotinu🤦🏽‍♀️

• marta04
    29. Travanj 2020. 09:11

jutro curke.... jucer sam primjetila krva i to svjezu i normalno kao i svaka zena prepala se. Otisla do ginekologa, da bi mi nasao jedan polip na maternici, usput mi kao rekao :`` ne moramo se mi viditi svakim krvarenjem!``. pa stavrno je da oprostite konj! 
    i termin koji mi je bio 8.5, prebacio za 26.5  normalno da sam odmah zvala drugogo ginekologa i eo cekam da mi javi termin... sve u svemu dok mi doktor potvrdi trudnocu, biti cu u 3 mjesecu :D

29. Travanj 2020. 09:21

marta04

jutro curke…. jucer sam primjetila krva i to svjezu i normalno kao i svaka zena prepala se. Otisla do ginekologa, da bi mi nasao jedan polip na maternici, usput mi kao rekao :`` ne moramo se mi viditi svakim krvarenjem!``. pa stavrno je da oprostite konj!
    i termin koji mi je bio 8.5, prebacio za 26.5normalno da sam odmah zvala drugogo ginekologa i eo cekam da mi javi termin… sve u svemu dok mi doktor potvrdi trudnocu, biti cu u 3 mjesecu :D

I nije ti jucer potvrdio trudnocu, a pregledavao te? Ili? 😬
    Arwen, sretnoooo!!!! 😍

mylady
    29. Travanj 2020. 09:22

marta04

jutro curke…. jucer sam primjetila krva i to svjezu i normalno kao i svaka zena prepala se. Otisla do ginekologa, da bi mi nasao jedan polip na maternici, usput mi kao rekao :`` ne moramo se mi viditi svakim krvarenjem!``. pa stavrno je da oprostite konj!
    i termin koji mi je bio 8.5, prebacio za 26.5normalno da sam odmah zvala drugogo ginekologa i eo cekam da mi javi termin… sve u svemu dok mi doktor potvrdi trudnocu, biti cu u 3 mjesecu :D

Hahahaha.. Baš je konj! Što prije zamjeni ginekologa ako možeš. Super što je ovako sve u redu. 😉

MalaD
    29. Travanj 2020. 09:23

Zna tko kome da se javim.. 27.5. Imam zakazan prvi pregled i onda mislim ici na komplikacije.. Al mene danas primila povremena vrtoglavica i mucnina.. Kome sad otici obiteljskom ljecniku ili ginekologa zvati da mi da komplikacije vec sada ili sta?! 

mylady
    29. Travanj 2020. 09:26

MalaD

Zna tko kome da se javim.. 27.5. Imam zakazan prvi pregled i onda mislim ici na komplikacije.. Al mene danas primila povremena vrtoglavica i mucnina.. Kome sad otici obiteljskom ljecniku ili ginekologa zvati da mi da komplikacije vec sada ili sta?!

Ginekologu se javi. On ti otvara komplikacije. 

• marta04
    29. Travanj 2020. 09:27

ne!!! nista, apsolutno nista. Cim sam dosla, sjeo me na stolicu, i cim je vidio polip, odustao od daljnjeg pregleda. kaze da on na dodir krvari. i jos je rekao da je za sve ostalo rano, zadnja mens. bila 24.3. 
    Samo je rekao da se strpimo od odnosa. 
    Ispalo je kao da sam dosla tu bezveze i oduzela mu svega 3 minute! 
    al odmah sam jucer se javila drugom i cekam termin. Al necu da panicarim, nadam se da ce sve biti u redu i da ce taj polip nestati!!!!

mylady
    29. Travanj 2020. 09:28

Mala D bez obzira što si naručena 27.5.pošto imaš vrtoglavicu itd.,mora te primit odmah. Samo smireno. Drži se. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.