Arwenvjerujem da je neka žilica pukla pa je stara krv, bit i da nije friska… neka ti sutra przo dođe 11 sati i da nam se javiš sa lijepim vijestima, u šta ne sumnjam 💕
Hvala ti puno!
Nadam se i ja da ce ipak biti sve u redu,ne smijem o drugome ni misliti!
Hvala vam cure svima,divne ste❤️
Arwenvjerujem da je neka žilica pukla pa je stara krv, bit i da nije friska… neka ti sutra przo dođe 11 sati i da nam se javiš sa lijepim vijestima, u šta ne sumnjam 💕
Hvala ti puno!
Javi kako je proslo na pregledu! Sretno 😘
Hvala ti puno!
Javi kako je proslo na pregledu! Sretno 😘
Hocu, hvala ❤️
Osjecam se kao da se pripremam za giljotinu🤦🏽♀️
jutro curke.... jucer sam primjetila krva i to svjezu i normalno kao i svaka zena prepala se. Otisla do ginekologa, da bi mi nasao jedan polip na maternici, usput mi kao rekao :`` ne moramo se mi viditi svakim krvarenjem!``. pa stavrno je da oprostite konj!
i termin koji mi je bio 8.5, prebacio za 26.5 normalno da sam odmah zvala drugogo ginekologa i eo cekam da mi javi termin... sve u svemu dok mi doktor potvrdi trudnocu, biti cu u 3 mjesecu :D
jutro curke…. jucer sam primjetila krva i to svjezu i normalno kao i svaka zena prepala se. Otisla do ginekologa, da bi mi nasao jedan polip na maternici, usput mi kao rekao :`` ne moramo se mi viditi svakim krvarenjem!``. pa stavrno je da oprostite konj!
i termin koji mi je bio 8.5, prebacio za 26.5normalno da sam odmah zvala drugogo ginekologa i eo cekam da mi javi termin… sve u svemu dok mi doktor potvrdi trudnocu, biti cu u 3 mjesecu :D
I nije ti jucer potvrdio trudnocu, a pregledavao te? Ili? 😬
Arwen, sretnoooo!!!! 😍
jutro curke…. jucer sam primjetila krva i to svjezu i normalno kao i svaka zena prepala se. Otisla do ginekologa, da bi mi nasao jedan polip na maternici, usput mi kao rekao :`` ne moramo se mi viditi svakim krvarenjem!``. pa stavrno je da oprostite konj!
i termin koji mi je bio 8.5, prebacio za 26.5normalno da sam odmah zvala drugogo ginekologa i eo cekam da mi javi termin… sve u svemu dok mi doktor potvrdi trudnocu, biti cu u 3 mjesecu :D
Hahahaha.. Baš je konj! Što prije zamjeni ginekologa ako možeš. Super što je ovako sve u redu. 😉
Zna tko kome da se javim.. 27.5. Imam zakazan prvi pregled i onda mislim ici na komplikacije.. Al mene danas primila povremena vrtoglavica i mucnina.. Kome sad otici obiteljskom ljecniku ili ginekologa zvati da mi da komplikacije vec sada ili sta?!
Zna tko kome da se javim.. 27.5. Imam zakazan prvi pregled i onda mislim ici na komplikacije.. Al mene danas primila povremena vrtoglavica i mucnina.. Kome sad otici obiteljskom ljecniku ili ginekologa zvati da mi da komplikacije vec sada ili sta?!
Ginekologu se javi. On ti otvara komplikacije.
ne!!! nista, apsolutno nista. Cim sam dosla, sjeo me na stolicu, i cim je vidio polip, odustao od daljnjeg pregleda. kaze da on na dodir krvari. i jos je rekao da je za sve ostalo rano, zadnja mens. bila 24.3.
Samo je rekao da se strpimo od odnosa.
Ispalo je kao da sam dosla tu bezveze i oduzela mu svega 3 minute!
al odmah sam jucer se javila drugom i cekam termin. Al necu da panicarim, nadam se da ce sve biti u redu i da ce taj polip nestati!!!!
Mala D bez obzira što si naručena 27.5.pošto imaš vrtoglavicu itd.,mora te primit odmah. Samo smireno. Drži se. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji