ja sam sad 4+6. od simptoma lošije spavanje i kad ležim gaćice mi smetaju, tj. ona guma 🙈 po tome sam i skužila da bi mogla biti t😅 i povremena lagana probadanja. meni je ovo 4 beba. za sada ništa drugo. ginekologica me naručila na prvi pregled 13.5. jedva čekam i iskreno se nadam da će sve biti u redu, kao i svima vama😊
Mene 14.5. prv trudnoća, simptomi slični. Baš sam uzbuđena. <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mm i ja imamo normalno odnose jer je ginekolog rekao da nista ne smeta, osim ako primjetim neugodu i krvarenje da zovem i dodem na kontrolu.. Primjetila sam da hormoni divljaju, cak mi jos vise godi sex xD sad mi neugodno. Haha 🤭🤣
Hahaha i meni je bolje onaj jedan prije dva dana nikad do sad nisam dozivjela hahahaha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
U pretprosloj prokrvarila nakon s....pa mi zabranili...u ovoj smedjarenje....prosla me volja od s...grozno ali ne uzivam kad me strah...vjerovatno nista dok ne uhvatim neke jace tjedne🙄🙄🙄
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
još neznam postaviti ovu trakicu s tjednima trudnoće🙄🙈 koliko imate godina? ak želite reći. ja 27
još neznam postaviti ovu trakicu s tjednima trudnoće🙄🙈 koliko imate godina? ak želite reći. ja 27
30 k`o cura
🤣 Posto sad mozemo bolje da iskoristimo.Cure koje nesmiju imati odnose, sve cete to nadoknaditi. Samo da je beba dobro. 🍀😉
Eeee, a jeste primjetile da Vam sise rastu?? 🤔 Ja danas skuzila dok sam obukla kosulju za posao pa me mm cudno gledao. 😅
Cure jel vi imate i dalje odnose normalno ili je to sad puno manje ili nikako
U ovoj trudnoci normalno, u biti, najcesce i zaboravim da sam trudna i grizem se zbog toga, al kad jednostavno ne stignem misliti na to 🙆♀️
U prosloj jedan odnos na pocetku, jedan na sredini, jedan 2 dana pred porod, jedan nakon 2 mj od poroda, u godinu dana se seksali 4 puta 🙈😂😂
Ako je sve oke, onda nema razloga za izbjegavanjem odnosa.
Klikni na ovu moju trakicu za bebu, slozi sve za sebe, klikni svaki put gore desno na dalje, i dok dodes do kraja, klikni na forums, pseudo html i taj link kopiraj na svoj profil pod potpis.
🤣 Posto sad mozemo bolje da iskoristimo.Cure koje nesmiju imati odnose, sve cete to nadoknaditi. Samo da je beba dobro. 🍀😉
Eeee, a jeste primjetile da Vam sise rastu?? 🤔 Ja danas skuzila dok sam obukla kosulju za posao pa me mm cudno gledao. 😅
Meni ne 🤷♀️ al pretpostavljam da zato jer mali jos jako aktivno i cesto sisa pa su mi stalno ispraznjene, ali su mi zato bradavice ful osjetljive.
Sortiraj odgovore
Najstariji