Nisam vidjela da si vec odg…ugl.ne brini ..ima nas koji bi najradije svaki tj na ultrazvuk..za svaki slucaj 🥰🥰
Joooj, da mi je uzv svakih tjedan dana 🤩🤩🤩
Nisam vidjela da si vec odg…ugl.ne brini ..ima nas koji bi najradije svaki tj na ultrazvuk..za svaki slucaj 🥰🥰
Sve ok. Skuzila sam 🥰
Pozdrav svima i cestitam!
Ja sam ugledala plusic sa poslijepodnevnim urinom malo bljeđa linija ali se jasno vidi plus. Sutra ujutro cu sa prvim urinom, mada sam cula da obicno bude vise lazno negativnih nego pozitivnih hehe. Naime, znam tacan datum kada sam zanijela jer mi je taj dan bila ovulacija koju sam osjetila. Zanima me kako cu najpreciznije izracunati koja sam sedmica. Izvinite na dugom postu 🤰🤰🤰🤰
Ja sam ugledala plusic sa poslijepodnevnim urinom malo bljeđa linija ali se jasno vidi plus. Sutra ujutro cu sa prvim urinom, mada sam cula da obicno bude vise lazno negativnih nego pozitivnih hehe. Naime, znam tacan datum kada sam zanijela jer mi je taj dan bila ovulacija koju sam osjetila. Zanima me kako cu najpreciznije izracunati koja sam sedmica. Izvinite na dugom postu 🤰🤰🤰🤰
Čestitam! Javi nam ujutro je li crta tamnija 😄
Wohooooo! Čestitam!!! 💓🥰
Cestitam🥳😃 skini menstrualni kalendar, ukljuci opciju 'trudnoca' i on ce ti sam izracunat
Hvalaaa cure!! ♥️
Papp test je test rizika za downow sindrom, edwardsov i patau...slično kao nifty, ali nije 99 posto točan nego 90 posto kao, a kosta 400 kn.
Radio mi je vaginalni danas, valjda od iduceg puta bude na trbuhu. Jedino kaj mi je posteljica naprijed i prekriva cervikalno ušće...reko je da je to normalno ns početku i da se to dize kako trudnoća nspreduje. Nadam se da bude.
[/url
Pozdrav divne zene…
U petak sam ugledala plusic ❤
Danas je 4+5… rano je.. a zbog nastale situacije nemogu dobit ginekologa.. malo sam luda.. brinem.. jel sve oke.. znam da bi trebala cekat do 7 tjedna da bi se vidio plod i culo srceko.. Imate vi problema doci do ginekologa i kako to ide.. ? Prva trudnoca i upravo sam izgubljena i mrvicu uplasena.. ❤
-svim zenicama cestitam na plusicima…i da prode sve u najboljem redu.. 💗🤰
Čestitaam! Nemoj se brinut, ako radi situacije nw mozes do ginekologa, naruci se privatno prvi put al nemoj prije 6 tjedna jer nema smisla,, ocito nas tu dosta zna kak je to otic prerano na uzv i brinut se iducih tjedan dva do iduceg!
🤔 Sad ste me jako zbunile,a sto ako godinama ne uspjevate i idete na mpo, pa sad uspijete prirodno i ginekolog vam sam nareduje dolazak kao tipa sad meni sa 5tt? 😔 Jos mi sestra rekla da dodem da je normalno sa 5tt.hmmm..
A u kojoj si klinici? Ja sam mpo-vka i svaku trudnoću do sad me nije htio naručivati prije 6 tjedana, najranije je bilo sa 6+2 kaj sam isla...mozes ti ici dapače, al sw moras priprwmir da se skoro nista neće vidjeti, sa 5 tt točno eventualno gestacijska samo...
[/url
Eni cestitam na plusicu. Ja sam u prosloj i u ovoj trudnoci isla na prvi pregled sa 5+3 i culo se srce oba puta.
Isabela, kakooooo predivneeeee vijestiiii 🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩 ajme ovo mi je uljepsalo dan… jel ti kaj lakse buduci da si jako blizu 12.om tt? Mislim vecina govori da su sanse za losim ishodom s ulaskom u 12tt dosta manje 🤩🤩🤩😊😊😊😊
Moram priznat da mi je mrvac lakse, iako je to mozda samo danas 😅 sutra bum valjda oper samo krizala dane na kalendaru. 🙈 to mi je i dr reko, ds su sansw da se nekaj dogodi sad drastično pale pa ajde, primirit cu se malo
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji