Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    21. Travanj 2020. 00:32

Ma nist nece biti.. Ako si prestala cim si saznala.. :-) 

• Goldie1
    21. Travanj 2020. 00:35

MalaD

Ma nist nece biti.. Ako si prestala cim si saznala.. :-)

Hvala, vec mi je lakse 😁

mylady
    21. Travanj 2020. 07:12

isabelagregorijan

mylady

isabelagregorijan

Enii7

Pozdrav divne zene…
    U petak sam ugledala plusic ❤
    Danas je 4+5… rano je.. a zbog nastale situacije nemogu dobit ginekologa.. malo sam luda.. brinem.. jel sve oke.. znam da bi trebala cekat do 7 tjedna da bi se vidio plod i culo srceko.. Imate vi problema doci do ginekologa i kako to ide.. ? Prva trudnoca i upravo sam izgubljena i mrvicu uplasena.. ❤
    -svim zenicama cestitam na plusicima…i da prode sve u najboljem redu.. 💗🤰

Čestitaam! Nemoj se brinut, ako radi situacije nw mozes do ginekologa, naruci se privatno prvi put al nemoj prije 6 tjedna jer nema smisla,, ocito nas tu dosta zna kak je to otic prerano na uzv i brinut se iducih tjedan dva do iduceg!

🤔 Sad ste me jako zbunile,a sto ako godinama ne uspjevate i idete na mpo, pa sad uspijete prirodno i ginekolog vam sam nareduje dolazak kao tipa sad meni sa 5tt? 😔 Jos mi sestra rekla da dodem da je normalno sa 5tt.hmmm..

A u kojoj si klinici? Ja sam mpo-vka i svaku trudnoću do sad me nije htio naručivati prije 6 tjedana, najranije je bilo sa 6+2 kaj sam isla…mozes ti ici dapače, al sw moras priprwmir da se skoro nista neće vidjeti, sa 5 tt točno eventualno gestacijska samo…

Sorry što me navečer više nije bilo.Mučnine me oprale..ali sad sam ok. Ja sam na VV.
    Pošto sad ne rade,moj ginekolog ne želi ništa propustit, jer sam početkom godine imala pobačaj.. (izgubila blizance)
    Tako da vjerujem da želi vidjet sve od samog početka,da ne bi bilo neugodnih iznenađenja i da prati cijelu trudnoću.

mylady
    21. Travanj 2020. 07:14

Dobro jutro drage! Nadam se da Vam je noć bila dobra,bez mučnina.. 
    Brunobrankica super za APN i sretno sa selidbom u veći stan.
    MalaD javi kad sad ujutro napraviš test..sretno! Sve će biti dobro. 

Nisha_21
    21. Travanj 2020. 07:44

Jutro curke! Ja sam mislila da sam od spavanja na trbuhu na cicama dobila mini crte, kad ono strije lagano😳😳😳 fakat nemam velike cice, al ovo još nisam doživila. Od danas mazanje uljem, kremama, svime!! 

mylady
    21. Travanj 2020. 07:52

Nisha_21

Jutro curke! Ja sam mislila da sam od spavanja na trbuhu na cicama dobila mini crte, kad ono strije lagano😳😳😳 fakat nemam velike cice, al ovo još nisam doživila. Od danas mazanje uljem, kremama, svime!!

Sto? Vec? Ajme... A koje ulje i kreme? 

Nisha_21
    21. Travanj 2020. 07:57

mylady

Nisha_21

Sto? Vec? Ajme… A koje ulje i kreme?

Pa valjda, zdebljala se nisam po kilama, znači samo cice 😳  zasad uzimam kaj doma imam, ali uzet cu si u DMu kad stignem ulje za trudnice... Mislim da nije ni bitno koja marka, nego samo da se maze😅

pepipeps
    21. Travanj 2020. 08:40

Nisha_21

mylady

Nisha_21

Sto? Vec? Ajme… A koje ulje i kreme?

Pa valjda, zdebljala se nisam po kilama, znači samo cice 😳 zasad uzimam kaj doma imam, ali uzet cu si u DMu kad stignem ulje za trudnice… Mislim da nije ni bitno koja marka, nego samo da se maze😅

Ja sam isto dobila, bas se vidi da je pukla koža...a ni ja nemam velike, a sto se tiče kila dobila sam samo jednu, tako da od toga nije sigurno. Počela sam se mazati nekim masnijim kremama, nisam još išla po neko ulje za strije. 

• Goldie1
    21. Travanj 2020. 08:45

pepipeps

Goldie1

Pozdrav svima i cestitam!
    Ja sam ugledala plusic sa poslijepodnevnim urinom malo bljeđa linija ali se jasno vidi plus. Sutra ujutro cu sa prvim urinom, mada sam cula da obicno bude vise lazno negativnih nego pozitivnih hehe. Naime, znam tacan datum kada sam zanijela jer mi je taj dan bila ovulacija koju sam osjetila. Zanima me kako cu najpreciznije izracunati koja sam sedmica. Izvinite na dugom postu 🤰🤰🤰🤰

Čestitam! Javi nam ujutro je li crta tamnija 😄

Plusic, opet je malo blijeda ali tek po kalendaru sutra trebam dobiti m. Tako da sam uradila Claer Blue za rano otkrivanje 2 dana ranije jer sam bila nestrpljiva hahah 😁

Nisha_21
    21. Travanj 2020. 08:46

Peps ajde nisam jedina😂😂✌️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.