Kuzim te, ja sam isto prvo guglala svog i ocjene nisu tak lose i stvarno covjek ne tjera iz ordinacije ko neki i ima strpljenja za svakakva pitanja. Sretno da nades novog 🤗😁
Ja se narucila za cet za kontrolu, uzasno me frka i nemam dobar osjecaj 😏
Kuzim te, ja sam isto prvo guglala svog i ocjene nisu tak lose i stvarno covjek ne tjera iz ordinacije ko neki i ima strpljenja za svakakva pitanja. Sretno da nades novog 🤗😁
Sapica... Zaaašto te taj osijecaj muci ?!?!
Ja nemam losa iskustva sa starim doktorima , naprotiv. Oni dosta toga znaju, naravno ako su kvalitetni..
Pepipeps, drzim fige da te primi ovaj novi 🤞
Sapice, zasto nemas dobar osjecaj?
Samo hrabro 💪
Ja isto do sad samo pozitivne stvari sa starijim doktorima 🤗🤗
I moj MPO-vac je prid penziju a moj ginekolog je otis u penziju sa novom godinom tako da me sljedeci pregeld isto ceka novi/a ginekolog/ica al ok neman sad nekih saznanja ko je i sta je
Ako mi ne odgovara lako ja prominen 🤗
🙏❤💙
Nemoj to govoriti molim te. Znam da se mnogi oslanjaju na taj osjecaj ali mislim da oni koji su prosli vise losih iskustava vise nikada nemaju "dobar osjecaj"...a jednom mora biti i ok....nadam se da ce ti to biti ovaj....
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Nemoj to govoriti molim te. Znam da se mnogi oslanjaju na taj osjecaj ali mislim da oni koji su prosli vise losih iskustava vise nikada nemaju "dobar osjecaj"…a jednom mora biti i ok….nadam se da ce ti to biti ovaj….
Ovo si baš lijepo rekla.
Potpisujem :)
Istina. Poslije kiše dolazi sunce! Bude sve dobro.
Ajmo samo sa pozitivom i motivirati jedna drugu! Lakše je odmah.
Znam da nas ima mnogo koje smo prošle puno groznih pobačaja,spontanih i neuspješni ivf-a, ali jake smo i dogurale smo jako daleko. Borilice smo i izgurat ćemo trudnoću! Nekima s mučnimo,nekima bez nje,to je sad manje važno,glavno da kroz par mjeseci nosimo u naručju toliko željenu zdravu bebu!
Hvala vam cure, bas sam bila pala malo, al ove rijeci su me stvarno digle. Lako moguce da je los osjecaj zbog prethodnih zavrsetaka, i iskreno se nadam da se ovaj put taj osjecaj bit krivi i da je sve ok 😍🤩 Hvala vam! Bas mi puno znaci razgovor s vama, oprostite ako vas bacam u bed nekad, trudit cu se manje 😘
Hvala vam cure, bas sam bila pala malo, al ove rijeci su me stvarno digle. Lako moguce da je los osjecaj zbog prethodnih zavrsetaka, i iskreno se nadam da se ovaj put taj osjecaj bit krivi i da je sve ok 😍🤩 Hvala vam! Bas mi puno znaci razgovor s vama, oprostite ako vas bacam u bed nekad, trudit cu se manje 😘
Ne baciš nas nikoga u bed. Mislim da se svaka kad tad nađe u situaciji kad joj je teško. Zato smo i tu da se bodrimo i pomognemo sa savjetima. :)
Ja dok nisam dosla na forum nisam ni znala da je ovoliko djevojaka proslo spontane pobacaje Neprestano sam se pitala zasto se bas meni to dogodilo.. a sto vise citam i istrazujem, gotovo svaka djevojka je prosla kroz barem jedno ruzno iskustvo🥺
Ja se nadam da ce se svakoj od nas ostvariti san o bebici u narednih 7-8mj 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji