Evo i mene! Danas mi je bas uzbudljiv dan pa nisam stigla ranije.
Bebač je super, divan, velik, zaljubljena saaam 🥰 kad vidim slike zwlim ga odma u rukama ♥️
Sve sw vidi vec, rukice , nogice, prstiće smo brojali, nosek smo vidli, male uši, kralježnicu, organi su se lijepo razvili, malac je plesao unutra hehe, čak je rukice na uši stavio u jwdnom trenu, preslatko. Rekao mi je da izgleda sve lijepo i da je bas kak treba biti. Rekao ne mogu ja vama reći dažće do kraja sve biti u redu, ali vam mogu reci da trenutno izgleda bas kako treba izgledati.
Bebač je za 12 tjwdana točno, tri dana je veci po uzv-u…al reko je da to nema nikakve veze, dan, dva vise manje, da je to sve normalno…
Vadila sam i tsh i ft4, nalaz je skroz uredan i radili smo papp papp test za početak, svi rizici za sindrome su niskk tako da onda nećemo nifty raditi, tak mi je rekel da nema potrebe.
Inače sam kod dr.škvorca privatno u samoboru, tamo sam od 2016.i na postupcima bila i svw i njemu zbilja vjerujem. Privatnik je i ostala sam kraća za 950 kn danas, al nema veze…bitno da me netko dozivljava i pregledava kak spada. Ja inače nisam mijenjala gin, jos uvijek idem u zapresic, al nebi kod nje vodila trudnocu, nema sanse. Nju zicam uputnice samo i to je to.
Jesam se raspisala 🙈
Predivna vijest🥰🥰 sad se opusti i bavi izradom baby albuma sa slikicama😍😍
Bebač je super, divan, velik, zaljubljena saaam 🥰 kad vidim slike zwlim ga odma u rukama ♥️
Sve sw vidi vec, rukice , nogice, prstiće smo brojali, nosek smo vidli, male uši, kralježnicu, organi su se lijepo razvili, malac je plesao unutra hehe, čak je rukice na uši stavio u jwdnom trenu, preslatko. Rekao mi je da izgleda sve lijepo i da je bas kak treba biti. Rekao ne mogu ja vama reći dažće do kraja sve biti u redu, ali vam mogu reci da trenutno izgleda bas kako treba izgledati.
Bebač je za 12 tjwdana točno, tri dana je veci po uzv-u…al reko je da to nema nikakve veze, dan, dva vise manje, da je to sve normalno…
Vadila sam i tsh i ft4, nalaz je skroz uredan i radili smo papp papp test za početak, svi rizici za sindrome su niskk tako da onda nećemo nifty raditi, tak mi je rekel da nema potrebe.
Inače sam kod dr.škvorca privatno u samoboru, tamo sam od 2016.i na postupcima bila i svw i njemu zbilja vjerujem. Privatnik je i ostala sam kraća za 950 kn danas, al nema veze…bitno da me netko dozivljava i pregledava kak spada. Ja inače nisam mijenjala gin, jos uvijek idem u zapresic, al nebi kod nje vodila trudnocu, nema sanse. Nju zicam uputnice samo i to je to.
Jesam se raspisala 🙈
Ovo su prekrasne vijesti čestitam
Što je to papp papp test?
Jel ti radio vaginalni uzv ili se sad već radi vanjski?
Jesam se raspisala 🙈
Ovo su prekrasne vijestičestitam
Što je to papp papp test?
Jel ti radio vaginalni uzv ili se sad već radi vanjski?
To i mene zanima, kada kreću sa vanjskim?! Negdje pročitam sa 12 tj,a negdje kažu od 14.tj pa na dalje.
Jesam se raspisala 🙈
Predivnooo🥰🥰🥰
Bas me raznjezila ova tvoja poruka😊
Pozdrav divne zene…
U petak sam ugledala plusic ❤
Danas je 4+5… rano je.. a zbog nastale situacije nemogu dobit ginekologa.. malo sam luda.. brinem.. jel sve oke.. znam da bi trebala cekat do 7 tjedna da bi se vidio plod i culo srceko.. Imate vi problema doci do ginekologa i kako to ide.. ? Prva trudnoca i upravo sam izgubljena i mrvicu uplasena.. ❤
-svim zenicama cestitam na plusicima…i da prode sve u najboljem redu.. 💗🤰
Cestitam od srca💗
Mozes se naruciti za pregled ako su guzve pa znas da ti nece odmah dati termin, al prije 6,7 ako se ne varam mogla bi se vidjeti jedino zumanjcana vrecica i embrionalni odjek, srceko se jos ne bi culo
Pozdrav divne zene…
U petak sam ugledala plusic ❤
Danas je 4+5… rano je.. a zbog nastale situacije nemogu dobit ginekologa.. malo sam luda.. brinem.. jel sve oke.. znam da bi trebala cekat do 7 tjedna da bi se vidio plod i culo srceko.. Imate vi problema doci do ginekologa i kako to ide.. ? Prva trudnoca i upravo sam izgubljena i mrvicu uplasena.. ❤
-svim zenicama cestitam na plusicima…i da prode sve u najboljem redu.. 💗🤰
Čestitaam! Nemoj se brinut, ako radi situacije nw mozes do ginekologa, naruci se privatno prvi put al nemoj prije 6 tjedna jer nema smisla,, ocito nas tu dosta zna kak je to otic prerano na uzv i brinut se iducih tjedan dva do iduceg!
🤔 Sad ste me jako zbunile,a sto ako godinama ne uspjevate i idete na mpo, pa sad uspijete prirodno i ginekolog vam sam nareduje dolazak kao tipa sad meni sa 5tt? 😔 Jos mi sestra rekla da dodem da je normalno sa 5tt.hmmm..
Mylady i meni je slijedeci pregled sa 5+3, kaže da bi se srčeko već moglo čuti, ali ja mislim da je ipak prerano... naručila me radi vađenja Bete i jer imam 4 neuspjele trudnoće pa pretpostavljam da hoće vidjeti svaku “fazu”... vjerujem joj i ne opterećujem se, strah me ali se veselim pregledu ovaj petak.
Mylady hoću reći da se nadam da i ti vjeruješ svojem doktoru i samo opušteno i pozitivno 🍀 i čestitam na prirodnom začeću nakon tolikog truda 🥰🥰🥰
Myladyhoću reći da se nadam da i ti vjeruješ svojem doktoru i samo opušteno i pozitivno 🍀 i čestitam na prirodnom začeću nakon tolikog truda 🥰🥰🥰
Vjerujem doktoru i zato me sad malo zbunilo ovo sto pisu da je prerano, a on mi rekao skroz drugo. Budemo vidjeli sutra. Kao sto kazes neka faza sigurno bude pa da sam mirna i ja i on. 😊🍀🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji