Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Travanj 2020. 18:02

Eni cestitam na plusicu. Ja sam u prosloj i u ovoj trudnoci isla na prvi pregled sa 5+3 i culo se srce oba puta. 
    Isabela, kakooooo predivneeeee vijestiiii 🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩 ajme ovo mi je uljepsalo dan... jel ti kaj lakse buduci da si jako blizu 12.om tt? Mislim vecina govori da su sanse za losim ishodom s ulaskom u 12tt dosta manje 🤩🤩🤩😊😊😊😊

mylady
    20. Travanj 2020. 18:11

Sapica

Eni cestitam na plusicu. Ja sam u prosloj i u ovoj trudnoci isla na prvi pregled sa 5+3 i culo se srce oba puta.
    Isabela, kakooooo predivneeeee vijestiiii 🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩 ajme ovo mi je uljepsalo dan… jel ti kaj lakse buduci da si jako blizu 12.om tt? Mislim vecina govori da su sanse za losim ishodom s ulaskom u 12tt dosta manje 🤩🤩🤩😊😊😊😊

Znaci moguce da budem cula srceko? 🥰🍀😊🤞 Huh.sad mi je lakse. 😁

• hortensia
    20. Travanj 2020. 18:13

isabelagregorijan

Evo i mene! Danas mi je bas uzbudljiv dan pa nisam stigla ranije.
    Bebač je super, divan, velik, zaljubljena saaam 🥰 kad vidim slike zwlim ga odma u rukama ♥️
    Sve sw vidi vec, rukice , nogice, prstiće smo brojali, nosek smo vidli, male uši, kralježnicu, organi su se lijepo razvili, malac je plesao unutra hehe, čak je rukice na uši stavio u jwdnom trenu, preslatko. Rekao mi je da izgleda sve lijepo i da je bas kak treba biti. Rekao ne mogu ja vama reći dažće do kraja sve biti u redu, ali vam mogu reci da trenutno izgleda bas kako treba izgledati.
    Bebač je za 12 tjwdana točno, tri dana je veci po uzv-u…al reko je da to nema nikakve veze, dan, dva vise manje, da je to sve normalno…
    Vadila sam i tsh i ft4, nalaz je skroz uredan i radili smo papp papp test za početak, svi rizici za sindrome su niskk tako da onda nećemo nifty raditi, tak mi je rekel da nema potrebe.
    Inače sam kod dr.škvorca privatno u samoboru, tamo sam od 2016.i na postupcima bila i svw i njemu zbilja vjerujem. Privatnik je i ostala sam kraća za 950 kn danas, al nema veze…bitno da me netko dozivljava i pregledava kak spada. Ja inače nisam mijenjala gin, jos uvijek idem u zapresic, al nebi kod nje vodila trudnocu, nema sanse. Nju zicam uputnice samo i to je to.
    Jesam se raspisala 🙈

Cestitam ...predivno...uzivaj❤❤❤❤

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia
    20. Travanj 2020. 18:18

mylady

Sapica

Isabela, kakooooo predivneeeee vijestiiii 🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩 ajme ovo mi je uljepsalo dan… jel ti kaj lakse buduci da si jako blizu 12.om tt? Mislim vecina govori da su sanse za losim ishodom s ulaskom u 12tt dosta manje 🤩🤩🤩😊😊😊😊

Znaci moguce da budem cula srceko? 🥰🍀😊🤞 Huh.sad mi je lakse. 😁

Cisto da se ne uzrujas ja nisam oba puta cula ..u prvoj tr isla sa 5+3 pa sa 6+3 i dr.put cula....u ovoj isla 6+0 i 6+5 i tek dr put cula (ovaj put je beba ili imala neki  polozaj ili je malo manja)

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

• hortensia
    20. Travanj 2020. 18:20

Tada ima jedino  smisla doci da se vidi da je trudnoca u maternici..tko je imao nekih problema s vanmat pogotovo..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

pepipeps
    20. Travanj 2020. 18:22

Ja sam promijenila ginekologa danas, i nije me odmah naručila već je rekla da nazovem krajem tjedna. Pa ja ću lagano ispaliti na živce...tražim sad negdje privatno jer sam u tolikoj već panici i brizi što nisam još bila na pregledu.... Čestitam novim plusevima i tebi, Isabela, na izvrsnom pregledu💕

mylady
    20. Travanj 2020. 18:22

Lijepo. Hvala ti hortensia na objasnjenju. 😊 

• hortensia
    20. Travanj 2020. 18:23

mylady

isabelagregorijan

Enii7

Pozdrav divne zene…
    U petak sam ugledala plusic ❤
    Danas je 4+5… rano je.. a zbog nastale situacije nemogu dobit ginekologa.. malo sam luda.. brinem.. jel sve oke.. znam da bi trebala cekat do 7 tjedna da bi se vidio plod i culo srceko.. Imate vi problema doci do ginekologa i kako to ide.. ? Prva trudnoca i upravo sam izgubljena i mrvicu uplasena.. ❤
    -svim zenicama cestitam na plusicima…i da prode sve u najboljem redu.. 💗🤰

Čestitaam! Nemoj se brinut, ako radi situacije nw mozes do ginekologa, naruci se privatno prvi put al nemoj prije 6 tjedna jer nema smisla,, ocito nas tu dosta zna kak je to otic prerano na uzv i brinut se iducih tjedan dva do iduceg!

🤔 Sad ste me jako zbunile,a sto ako godinama ne uspjevate i idete na mpo, pa sad uspijete prirodno i ginekolog vam sam nareduje dolazak kao tipa sad meni sa 5tt? 😔 Jos mi sestra rekla da dodem da je normalno sa 5tt.hmmm..

Ovaj gore odg.je tebi mylady.

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

• hortensia
    20. Travanj 2020. 18:24

Nisam vidjela da si vec odg...ugl.ne brini ..ima nas koji bi najradije svaki tj na ultrazvuk..za svaki slucaj 🥰🥰

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥

20. Travanj 2020. 18:28

Sve je individualno i svaka trudnoca je drugacija. Al to ima veze i sa ovulacijom, ako ti je bila ranije (ko meni) vece su sanse da se srce prije cuje, a obrnuto ako je O bila kasnije 😄 nije nemoguce, ako se mozes strpit jos tjedan dana za svaki slucaj probaj...ja sam oba puta isla rano zbog prve propale trudnoce pa me sad cesce kontroliraju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.