Pozdrav svima i cestitam!
Ja sam ugledala plusic sa poslijepodnevnim urinom malo bljeđa linija ali se jasno vidi plus. Sutra ujutro cu sa prvim urinom, mada sam cula da obicno bude vise lazno negativnih nego pozitivnih hehe. Naime, znam tacan datum kada sam zanijela jer mi je taj dan bila ovulacija koju sam osjetila. Zanima me kako cu najpreciznije izracunati koja sam sedmica. Izvinite na dugom postu 🤰🤰🤰🤰
Čestitam! Javi nam ujutro je li crta tamnija 😄
Plusic, opet je malo blijeda ali tek po kalendaru sutra trebam dobiti m. Tako da sam uradila Claer Blue za rano otkrivanje 2 dana ranije jer sam bila nestrpljiva hahah 😁
Super!!! Čestitam! 🥰
Pozdrav svima i cestitam!
Ja sam ugledala plusic sa poslijepodnevnim urinom malo bljeđa linija ali se jasno vidi plus. Sutra ujutro cu sa prvim urinom, mada sam cula da obicno bude vise lazno negativnih nego pozitivnih hehe. Naime, znam tacan datum kada sam zanijela jer mi je taj dan bila ovulacija koju sam osjetila. Zanima me kako cu najpreciznije izracunati koja sam sedmica. Izvinite na dugom postu 🤰🤰🤰🤰
Čestitam! Javi nam ujutro je li crta tamnija 😄
Plusic, opet je malo blijeda ali tek po kalendaru sutra trebam dobiti m. Tako da sam uradila Claer Blue za rano otkrivanje 2 dana ranije jer sam bila nestrpljiva hahah 😁
Super!!! Čestitam! 🥰
Hvalaa 😍😍😍😍😘😘😘😘
Pozdrav cure :)
prvo da svima cestitam i moram reci da ste super. Jucer sam cijeli dan provela citajuci vase objave od pocetka do kraja :D
Nova sam ovdje i takodjer prvi put bih trebala postati mama. Mi smo plusic ugledali jos prosli tjedan ( test sam radila 5 dana prije men.) No danas, kad bih trebala dobiti, vidjela sam kap smedjkastog iscjedka. Ne bih zeljela panicariti, al se nadam da je ok.
inace po aplikaciji sam u 5 tt, vidim da je vecina u malo visoj trudnoci. Eto nadam se da me primate u ekipu :) :) :)
Pozdrav cure :)
prvo da svima cestitam i moram reci da ste super. Jucer sam cijeli dan provela citajuci vase objave od pocetka do kraja :D
Nova sam ovdje i takodjer prvi put bih trebala postati mama. Mi smo plusic ugledali jos prosli tjedan ( test sam radila 5 dana prije men.) No danas, kad bih trebala dobiti, vidjela sam kap smedjkastog iscjedka. Ne bih zeljela panicariti, al se nadam da je ok.
inace po aplikaciji sam u 5 tt, vidim da je vecina u malo visoj trudnoci. Eto nadam se da me primate u ekipu :) :) :)
Čestitam!!!
Kakvo je to pitanje - pa naravno da da ❤️ bebica nikad dosta 😚😚
Što se tiče iscjetka, tu nemam još iskustva ✌️al ima sigurno cura koje znaju više - kolko sam shvatila vecinom nije razlog brizi ali to najbolje može potvrditi ginekolog. Najbolje odmah nazvat, pitat, spomenut. Sretno😘
Brunoibrankica cestitaaam!! Ja i muz smo isto kupili stan preko apn-a 😊
Marta čestitaam na plusicu! Iscjedak je skroz normalan ak je oskudan i smedi i bez bolova!
[/url
Napravila sam iati test ko i jucer navecer i mrvicu tamnije nego jucer.. Pa onda je valjda takav test.. Al cim kupim clearblue radim ga ali sad nemogu ujutro.. Al kad ga napravim javim vam se sigurno.
Bravo za sve curke s novim plusicima i lijepim vijestima❤️
Isabel presretna sam zbog vas❤️
Meni se bas posjecuju mucnine ali to me nije sprijecilo da dobijem 4 kile, nadam se da ce stati jer mi ae to cini malo puno za odjednom se udebljati a sta ce biti onda do kraja😆😆
MalaD, mislim da se ne trebaš brinuti zbog testića i da si definitivno trudna :D
Marta, čestitam na plusiću :)
Nazovi ginekologa da dogovoriš pregled i spomeni iscjedak. On ti je vjerojatno ostatak od implantacije. A i generalno se smatra da dok god ne ide svježa krv je ok.
Ja sam baš dns zvala ginekologa zbog iste stvari, jer mi je iscjedak već dva tjedna on/off i rekla mi je sestra da je vjerojatno sve ok i da ju nazovem ako se pojavi svježa krv, al ako ne onda se vidimo na sljedećem redovnom pregledu.
Poppy, ja sam se baš vratila s vage. U zadnja dva tjedna sam se zdebljala dvije kile
Ovaj Uskrs me je zeznuo, a još mi svekrva slavi i pravoslavni Uskrs tak da sam imala dva Uskrsa. Dupla doza tisuće vrsta ugljikohidrata me malo povećala.
Sortiraj odgovore
Najstariji