Hvala vam cure, bas sam bila pala malo, al ove rijeci su me stvarno digle. Lako moguce da je los osjecaj zbog prethodnih zavrsetaka, i iskreno se nadam da se ovaj put taj osjecaj bit krivi i da je sve ok 😍🤩 Hvala vam! Bas mi puno znaci razgovor s vama, oprostite ako vas bacam u bed nekad, trudit cu se manje 😘
Draga drži se. Razumijem te skroz, ima dana kada su misli i sjećanja jače nego želja za pozitivnim mislima, ali zato smo tu. Lakše je, napisat, rec i podijeliti iskustvo s curama koje su proživjele slično 🤞🤞
Nema garancije, al sam rekla- nemre mi se više ništa dogoditi što mi se još nije dogodilo-2 puta, kao i kod tebe. Samo može biti bolje💙 nadam se svima nama ovdje!
Meni je pregled idući pon, i svaki dan se čini kao vječnost.
Moja prva trudnoca je isto zavrsila spontanim u 7.tt u 5.mj 2018., 5 ciklusa nakon, mjerenja bazalne, pisanja lh trakica, pijenja gynositola osnosom na 6.dc ostala trudna i sve je proslo super. Evo sad isto tece trudnoca dobro. Opustite se i vjerujte da bude sve u redu, makar znam da je to tesko, bilo je i meni u prosloj trudnoci, sad jednostavno ne stignem razmisljati o tome. Nek vam svima ovo budu dugine bebe ☺️ ja imam jednu i obozavam ju 💙
"Nema garancije, al sam rekla- nemre mi se više ništa dogoditi što mi se još nije dogodilo-2 puta, kao i kod tebe. Samo može biti bolje💙 nadam se svima nama ovdje!"
Ovo je ziva istina! Potpsujem. 😃 Cure stvarno ste super i eto mislim da bi izludila da vas nemam tu ❤
Pozdrav divne zene...
U petak sam ugledala plusic ❤
Danas je 4+5... rano je.. a zbog nastale situacije nemogu dobit ginekologa.. malo sam luda.. brinem.. jel sve oke.. znam da bi trebala cekat do 7 tjedna da bi se vidio plod i culo srceko.. Imate vi problema doci do ginekologa i kako to ide.. ? Prva trudnoca i upravo sam izgubljena i mrvicu uplasena.. ❤
-svim zenicama cestitam na plusicima...i da prode sve u najboljem redu.. 💗🤰
Pozdrav divne zene…
Danas je 4+5… rano je.. a zbog nastale situacije nemogu dobit ginekologa.. malo sam luda.. brinem.. jel sve oke.. znam da bi trebala cekat do 7 tjedna da bi se vidio plod i culo srceko.. Imate vi problema doci do ginekologa i kako to ide.. ? Prva trudnoca i upravo sam izgubljena i mrvicu uplasena.. ❤
-svim zenicama cestitam na plusicima…i da prode sve u najboljem redu.. 💗🤰
Pozz,cestitam ti.❣️Nemoj bit prestrasena. Tvoje tijelo zna šta radi. I nemoj se prerano naručivat, govorim iz osobnog iskustva. To čekanje, strepnju i strah ne želim nikom nakon sta dodes prerano pa se srce ne cuje, pa moras doc za tjedan dana. A sve se izbjegne sa malo strpljenja i odlaska na pregled malo kasnije. Iako je neslavno zavrsila moja trudnoca, puno me naucila. Najvise da moram bit strpljiva. Želim to i tebi 💜
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav divne zene…
Danas je 4+5… rano je.. a zbog nastale situacije nemogu dobit ginekologa.. malo sam luda.. brinem.. jel sve oke.. znam da bi trebala cekat do 7 tjedna da bi se vidio plod i culo srceko.. Imate vi problema doci do ginekologa i kako to ide.. ? Prva trudnoca i upravo sam izgubljena i mrvicu uplasena.. ❤
Čestitke od 💜!
Ugl, i moj savjet ti je da prije 6,7 tj niti nejdeš na pregled baš iz tog razloga što se srceko još ne može čuti. Uživaj, pazi se i ugađaj si kolko možeš. Ne pretjeruj sa dnevnim obavezama i osluškuj tijelo. Što se tiče ginekologa i njihovog rada, moja je doktorka preko hzzo-a do nedavno radila samo jedan dan u tj pa sam se ja za prvi pregled naručila privatno, trebala sam kod te iste imati drugi pregled prošli tj ali zbog velikih gužva me odgodila za tjedan dana. Ginekolozi su preopterećeni u ovoj situaciji jer ih je dosta odlučilo zatvorit privatne ordinacije, a i njihovi pacijenti su se kod nekoga morali prebaciti...
Enii, čestitam :)
Ako ti je ginekolog u sklopu doma zdravlja ili tako neke ustanove, probaj nazvati informacije i pitati ima li trenutno neko posebno radno vrijeme. A možda ima i posebno vrijeme za narudžbe pa i to probaj provjeriti.
Želim ti puno sreće :)
Evo i mene! Danas mi je bas uzbudljiv dan pa nisam stigla ranije.
Bebač je super, divan, velik, zaljubljena saaam 🥰 kad vidim slike zwlim ga odma u rukama ♥️
Sve sw vidi vec, rukice , nogice, prstiće smo brojali, nosek smo vidli, male uši, kralježnicu, organi su se lijepo razvili, malac je plesao unutra hehe, čak je rukice na uši stavio u jwdnom trenu, preslatko. Rekao mi je da izgleda sve lijepo i da je bas kak treba biti. Rekao ne mogu ja vama reći dažće do kraja sve biti u redu, ali vam mogu reci da trenutno izgleda bas kako treba izgledati.
Bebač je za 12 tjwdana točno, tri dana je veci po uzv-u...al reko je da to nema nikakve veze, dan, dva vise manje, da je to sve normalno...
Vadila sam i tsh i ft4, nalaz je skroz uredan i radili smo papp papp test za početak, svi rizici za sindrome su niskk tako da onda nećemo nifty raditi, tak mi je rekel da nema potrebe.
Inače sam kod dr.škvorca privatno u samoboru, tamo sam od 2016.i na postupcima bila i svw i njemu zbilja vjerujem. Privatnik je i ostala sam kraća za 950 kn danas, al nema veze...bitno da me netko dozivljava i pregledava kak spada. Ja inače nisam mijenjala gin, jos uvijek idem u zapresic, al nebi kod nje vodila trudnocu, nema sanse. Nju zicam uputnice samo i to je to.
Jesam se raspisala 🙈
[/url
Pozdrav divne zene…
Čestitaam! Nemoj se brinut, ako radi situacije nw mozes do ginekologa, naruci se privatno prvi put al nemoj prije 6 tjedna jer nema smisla,, ocito nas tu dosta zna kak je to otic prerano na uzv i brinut se iducih tjedan dva do iduceg!
[/url
Evo i mene! Danas mi je bas uzbudljiv dan pa nisam stigla ranije.
Bebač je super, divan, velik, zaljubljena saaam 🥰 kad vidim slike zwlim ga odma u rukama ♥️
Sve sw vidi vec, rukice , nogice, prstiće smo brojali, nosek smo vidli, male uši, kralježnicu, organi su se lijepo razvili, malac je plesao unutra hehe, čak je rukice na uši stavio u jwdnom trenu, preslatko. Rekao mi je da izgleda sve lijepo i da je bas kak treba biti. Rekao ne mogu ja vama reći dažće do kraja sve biti u redu, ali vam mogu reci da trenutno izgleda bas kako treba izgledati.
Bebač je za 12 tjwdana točno, tri dana je veci po uzv-u…al reko je da to nema nikakve veze, dan, dva vise manje, da je to sve normalno…
Vadila sam i tsh i ft4, nalaz je skroz uredan i radili smo papp papp test za početak, svi rizici za sindrome su niskk tako da onda nećemo nifty raditi, tak mi je rekel da nema potrebe.
Inače sam kod dr.škvorca privatno u samoboru, tamo sam od 2016.i na postupcima bila i svw i njemu zbilja vjerujem. Privatnik je i ostala sam kraća za 950 kn danas, al nema veze…bitno da me netko dozivljava i pregledava kak spada. Ja inače nisam mijenjala gin, jos uvijek idem u zapresic, al nebi kod nje vodila trudnocu, nema sanse. Nju zicam uputnice samo i to je to.
Jesam se raspisala 🙈
Bravoooooo!!!! Super je čuti ovako divne vijesti :-)
Znači sve je školski, to je bitno, a i vjerujem da je najosjetljiviji dio za bebu sada iza tebe pa se i zbog toga lakše diše :)
Sortiraj odgovore
Najstariji