Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    20. Travanj 2020. 21:14

RedRobin

Isabela, a za kad te narucio opet?

18.5., daleko je to 🙈

[/url

Tea22
    20. Travanj 2020. 21:16

Moze li se na papp testu otkriti i spol?
    I rade li ga svi ginekolozi, tj mogu li obaviti taj pregled kod svoje gineko 

isabelagregorijan
    20. Travanj 2020. 22:07

Tea22

Moze li se na papp testu otkriti i spol?
    I rade li ga svi ginekolozi, tj mogu li obaviti taj pregled kod svoje gineko

Ne moze se spol otkriti i mislim da nemres kod svoje...mozda mozes, al onda ona mora slat krv u laboratorij neki koji radi to...ak si iz zg breyer ti to radi. 

[/url

Amelie
    20. Travanj 2020. 22:16

isabelagregorijan

Amelie

Pozdrav curke, zanima me ima li koja medu vama da je alergičarka i da mozda uzima telfast u trudnoći? Jel znate jel dopušten? Mi planiramo uskoro početi raditi opet na bebi, a obično od kraja četvrtog pa sve do sedmog mjeseca moram piti tablete zbog alergije na trave. Hvala!;)

Pozdrav! Ja nisam alergirčar pa ne znam, kaj ti pise u uputi o lijeku? Najbolje ti je da mozda nazoves svog ginekologa i doktora i pitas…

Hej, pitati cu giničku najbolje da.. sori sto kasno odg;) Mislim da u uputi pise da je bolje izbjegavati..ali tako pise za 99% lijekova u trudnoći..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Brunoibrankica
    20. Travanj 2020. 22:22

Isabel 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 jes... Sretne smo sve....
    Svima koje ste u nekoj brizi, sve će biti uredu ❤️❤️❤️
    Neko je napisao da je već zaljubljen u bebu preko slicica ... ❤️❤️❤️❤️❤️ Predivno receno
    Meni je danas isto bio dan pun emocija,  radila sam s malim zadacu i citala vijesti, i citam nesto o APN-u, kad ono zove nas kuma -bankarica i javi nam da je nas APN kredit odobren od apn kuce i da sad pravnica neki ugv slozi koji mi potpisemo ovjerimo i salju u zg i onda se samo cekaju novcici,. Meni su suze navrle.... Jos malo i selimo see u veci stan 🥰🥰🥰
    Malo sam vas zagnjavila....al vesela sam

20. Travanj 2020. 22:41

Cestitam, Brunoibrankica 😃 
    Nove avanture 🥰

• Goldie1
    20. Travanj 2020. 23:49

Tea22

Goldie1

Pozdrav svima i cestitam!
    Ja sam ugledala plusic sa poslijepodnevnim urinom malo bljeđa linija ali se jasno vidi plus. Sutra ujutro cu sa prvim urinom, mada sam cula da obicno bude vise lazno negativnih nego pozitivnih hehe. Naime, znam tacan datum kada sam zanijela jer mi je taj dan bila ovulacija koju sam osjetila. Zanima me kako cu najpreciznije izracunati koja sam sedmica. Izvinite na dugom postu 🤰🤰🤰🤰

Cestitam🥳😃 skini menstrualni kalendar, ukljuci opciju 'trudnoca' i on ce ti sam izracunat

Hvala puno hocu ☺️ Javim ujutro, iako mozda i nije najbolje vrijeme za bebu iako sam to jako zeljela sve se iskomplikovalo ali svako dijete ima svoju nafaku sto bi se reklo i niko to ne moze uzeti. Imam anksioznost i pikem antidepresive vec mjesec dana, jos sam ostala bez posla zbog pandemije uz obecanje da cu se vratiti cim se nastavi voditi normalni zivot. Ali ne znam hoce li me htjeti vratiti zbog trudnoce iako sam prekinula ugovor na neodređeno da bih pomogla firmi ali pod uslovom da prvog dana kada se otvori firma dobijam isti ugovor. Izvinite ali malo me panika uhvatila zbog svega, ne znam da li AD vec mogu uticati na plod.. Izvinite na dugom postu, sve je nekako pravo u pogresno vrijeme 

MalaD
    21. Travanj 2020. 00:02

Zenice, danas sad navecer nakon posla sam opet napravila test sa drugim testom kojo sam naknadno dobila. Postom i  na. Tome mi crta svijetla. Bas me prepalo. Je li to jer sam prije sat vremena vec mokrila a i puno sam pila vode tokom dana?! Strah me da ne odlazi.. :-( ili je to samo takav test..
    Narucila sam se danaa ginekologu i dao mi termin tek za 27.5. Kaze zbog situacije i jer ionako se bas i prije nema sta za vidjeti..
    Mislim da budem. Kupila clearblue sutra da vidim da li je sve ok i dalje.. 

MalaD
    21. Travanj 2020. 00:04

Goldie1

Tea22

Goldie1

Ja sam ugledala plusic sa poslijepodnevnim urinom malo bljeđa linija ali se jasno vidi plus. Sutra ujutro cu sa prvim urinom, mada sam cula da obicno bude vise lazno negativnih nego pozitivnih hehe. Naime, znam tacan datum kada sam zanijela jer mi je taj dan bila ovulacija koju sam osjetila. Zanima me kako cu najpreciznije izracunati koja sam sedmica. Izvinite na dugom postu 🤰🤰🤰🤰

Cestitam🥳😃 skini menstrualni kalendar, ukljuci opciju 'trudnoca' i on ce ti sam izracunat

Hvala puno hocu ☺️ Javim ujutro, iako mozda i nije najbolje vrijeme za bebu iako sam to jako zeljela sve se iskomplikovalo ali svako dijete ima svoju nafaku sto bi se reklo i niko to ne moze uzeti. Imam anksioznost i pikem antidepresive vec mjesec dana, jos sam ostala bez posla zbog pandemije uz obecanje da cu se vratiti cim se nastavi voditi normalni zivot. Ali ne znam hoce li me htjeti vratiti zbog trudnoce iako sam prekinula ugovor na neodređeno da bih pomogla firmi ali pod uslovom da prvog dana kada se otvori firma dobijam isti ugovor. Izvinite ali malo me panika uhvatila zbog svega, ne znam da li AD vec mogu uticati na plod.. Izvinite na dugom postu, sve je nekako pravo u pogresno vrijeme

Koliko ja znam antidepresivi se bas i nesmiju piti i trudnoci.. Samo iz nadzor i preporuku lijecnika.. Ja sam prekinula prije planiranja trudnoce

• Goldie1
    21. Travanj 2020. 00:29

MalaD

Goldie1

Tea22

Goldie1

Koliko ja znam antidepresivi se bas i nesmiju piti i trudnoci.. Samo iz nadzor i preporuku lijecnika.. Ja sam prekinula prije planiranja trudnoce

Ma i ja cu sutra ako se pokaze opet plusic, nego me strah jer sam pila do sada da nije vec uticalo na plod. Pa jos vise luda da hodam 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.