Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta04
    21. Travanj 2020. 11:43

RedRobin, bas ti hvala, tako sam i mislila ovaj tjedan uciniti. jos se uvijek nisam zakazala za pregled, jer sam se nasla u inozemstvu za vrijeme corone i sad ne mogu doma  al cu kontaktirat doktora i objasniti....
    a sto se kg tice, ja svakako ulazim s viskom dobrim, tako da imam strah od vage  
    cijelo vrijeme sam govorila kako ne mogu prestat jesti slatko, a cim sam saznala da sam trudna okusila cokoladu nisam hahah

21. Travanj 2020. 11:48

marta04

RedRobin, bas ti hvala, tako sam i mislila ovaj tjedan uciniti. jos se uvijek nisam zakazala za pregled, jer sam se nasla u inozemstvu za vrijeme corone i sad ne mogu domaal cu kontaktirat doktora i objasniti….
    cijelo vrijeme sam govorila kako ne mogu prestat jesti slatko, a cim sam saznala da sam trudna okusila cokoladu nisam hahah

hahaha, tak je i meni bilo prva dva tjedna: nisam niš slatkog jela, pazim što jedem... i onda je sve palo u vodu i utopila se u slatkom 

• marta04
    21. Travanj 2020. 11:52

RedRobin

marta04

RedRobin, bas ti hvala, tako sam i mislila ovaj tjedan uciniti. jos se uvijek nisam zakazala za pregled, jer sam se nasla u inozemstvu za vrijeme corone i sad ne mogu domaal cu kontaktirat doktora i objasniti….

hahaha, tak je i meni bilo prva dva tjedna: nisam niš slatkog jela, pazim što jedem… i onda je sve palo u vodu i utopila se u slatkom

ma ja sam se vec pomirila da cu biti mala bacvica, al cu pokusat bar malo regulirat... koliko i ako  uspijem  slika me jucer suprug i govori :`` ove godine neces biti manja!`` umal ga ubila nisam hahah

poppy
    21. Travanj 2020. 11:56

Ajme ja nemogu nista slatko vidjeti osim sladoleda, al to brzo izbacim van, moram priznati da mi stalno trazi nesto hladno.. a slatko, fuj, znaci muz pored mene pije cedevitu a meni se zeludac dize..a mirisi, tu sam detektiv i pol, sta da vam kazem kad tocno znam tko se u liftu vozio prije mene.. a imam susjeda jednog na sestom katu😱zbog njega odem pjesice radije😂😂
    Ja imam jos tri tjedna do sljedeeceg pregleda, cini mi se ko tri godine, obecala sam sama sebi da cu se opustiti nakon prvog pregleda a imam osjecaj da sam jos nervoznija cekajuci drugi

• marta04
    21. Travanj 2020. 11:58

kad su vama krenuli prvi simptomi? ja nemam nista, apsolutno nista il je jos rano? da nisam radila test garant ne bih ni znala da sam trudna 

21. Travanj 2020. 12:02

marta04

kad su vama krenuli prvi simptomi? ja nemam nista, apsolutno nista il je jos rano? da nisam radila test garant ne bih ni znala da sam trudna

Meni su tek nakon 6. tjedna krenuli. I to samo cicobolja. Nit imam mučnine nit išta. Samo cicobolju i taj glupi iscjedak koji nije simptom, al me podsjeti da sam trudna. Malo češće piškim i malo me zeza no. 2 u odnosu na inače i to je to. 

• hortensia
    21. Travanj 2020. 12:18

marta04

Pozdrav cure :)
    prvo da svima cestitam i moram reci da ste super. Jucer sam cijeli dan provela citajuci vase objave od pocetka do kraja :D
    Nova sam ovdje i takodjer prvi put bih trebala postati mama. Mi smo plusic ugledali jos prosli tjedan ( test sam radila 5 dana prije men.) No danas, kad bih trebala dobiti, vidjela sam kap smedjkastog iscjedka. Ne bih zeljela panicariti, al se nadam da je ok.
    inace po aplikaciji sam u 5 tt, vidim da je vecina u malo visoj trudnoci. Eto nadam se da me primate u ekipu :) :) :)

To je jos skolsko vrijeme za implanacijski iscjedak..a ako se bude i dalje pojavljivao onda nijw idealno ali ne mora biti ni problem ali u tom sl ce ti gin vjerojatno dati utrogestan/duphastone i malo mirovanja...sretno!!

Inace cure jel koja koristi duphastone tablete bas? Imate neke nuspojave?
    Ja sam koristila u 1 tr bez nuspojava i tada nisam imala mucnine ni ista....ovaj put imam mucnine, ne vjerujem da to ima veze s duphastoneom jer nijw bilo 1 put ali mislim mozda da kad su vec tu da kad njega popijem jos se pogorsaju...
    ..jos nesto za sve sa on off simptomima...primjetila sam dok god bilo sto radim setam i sl.nema mucnina...cim sjednem na kauc ..evo ih...svasta...

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

isabelagregorijan
    21. Travanj 2020. 13:18

MalaD

Napravila sam iati test ko i jucer navecer i mrvicu tamnije nego jucer.. Pa onda je valjda takav test.. Al cim kupim clearblue radim ga ali sad nemogu ujutro.. Al kad ga napravim javim vam se sigurno.

Ja sam popiskila fakat puno testova i mrzim clearblue...jednom mi je čak pokazao sjenu, a nisam bila trudna. Najbolji mi je geratherm, na njima se bas lijepo vidi kako tamne...

[/url

isabelagregorijan
    21. Travanj 2020. 13:19

poppy

Bravo za sve curke s novim plusicima i lijepim vijestima❤️
    Isabel presretna sam zbog vas❤️
    Meni se bas posjecuju mucnine ali to me nije sprijecilo da dobijem 4 kile, nadam se da ce stati jer mi ae to cini malo puno za odjednom se udebljati a sta ce biti onda do kraja😆😆

Ma kakve 4 kile, to ti se voda nakuplja 😉

[/url

isabelagregorijan
    21. Travanj 2020. 13:22

hortensia

marta04

Pozdrav cure :)
    prvo da svima cestitam i moram reci da ste super. Jucer sam cijeli dan provela citajuci vase objave od pocetka do kraja :D
    Nova sam ovdje i takodjer prvi put bih trebala postati mama. Mi smo plusic ugledali jos prosli tjedan ( test sam radila 5 dana prije men.) No danas, kad bih trebala dobiti, vidjela sam kap smedjkastog iscjedka. Ne bih zeljela panicariti, al se nadam da je ok.
    inace po aplikaciji sam u 5 tt, vidim da je vecina u malo visoj trudnoci. Eto nadam se da me primate u ekipu :) :) :)

To je jos skolsko vrijeme za implanacijski iscjedak..a ako se bude i dalje pojavljivao onda nijw idealno ali ne mora biti ni problem ali u tom sl ce ti gin vjerojatno dati utrogestan/duphastone i malo mirovanja…sretno!!

Inace cure jel koja koristi duphastone tablete bas? Imate neke nuspojave?
    Ja sam koristila u 1 tr bez nuspojava i tada nisam imala mucnine ni ista….ovaj put imam mucnine, ne vjerujem da to ima veze s duphastoneom jer nijw bilo 1 put ali mislim mozda da kad su vec tu da kad njega popijem jos se pogorsaju…
    ..jos nesto za sve sa on off simptomima…primjetila sam dok god bilo sto radim setam i sl.nema mucnina…cim sjednem na kauc ..evo ih…svasta…

Ja pijem duphastone tri put na dan po dvije. Mislim da ti mucnina nema veze s njima...ja ih uopće ne osjetim, al meni doslovni nije muka ni od čega...nit od hrane, nit mirisa nit okusa haha 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.