Jutrooo.... Kako ste spavale cure moje?!?
Ja doslovce nikako, ja ne znam ovo je ludo, pa to će me izludjeti.
Isabel... Pregled 🥰 kod koga ides ?!
Meni je trebalo dugo da zaspim i budila sam se nekoliko puta. Ne mogu reći da je bilo neko kvalitetno spavanje.
Al sam prijašnjih noći dosta dobro spavala pa nisam mortus mortus.
Ja katastrofa spavala 🙈🙈 u 5 se probudila kad je muz isa radit i nema sanse zaspat
Pribacila se u dnevnu i gledala tv do 7 i onda me uvatilo pa zaspala do 8ipo 🙄
🙏❤💙
Cure, ja sam revoltirana skrozm Jutros sam primila telefonski poziv od ginekolologinje, tj. od sestre. U srijedu mi je trebao biti prvi pregled. Nazvala me i rekla kako je koja ginekologinja dala petama vjetra, otišla u privatnu polikliniku, naravno, a na njeno mjesto je došao neki stariji doktor pred penziju. Lijepo da su me obavijestili zadnji tren
Ne znam što ću, već tražim gdje da se prebacim..loše su mu ocjene..m
Spavanje ko beba, al odlasci na wc minimalno 2x noću 😑😑 inače ništa, simptomi nula, tu i tamo nešto sitno bolucka
Ja sam ovu noć grozno spavala,ma zapravo nikako. Nesanica,mučnina,probadanje tu pa tamo i svako malo pišanje.Užas,jedva gledam sad na poslu. Sva sreća pa je brdo posla,pa će mi dan proletjeti,a zatim kad dođem doma odmah na spavanje. Jedva čekam sutra prvi pregled. Nemirna sam valjda ako je sve u redu.
Cure, ja sam revoltirana skrozm Jutros sam primila telefonski poziv od ginekolologinje, tj. od sestre. U srijedu mi je trebao biti prvi pregled. Nazvala me i rekla kako je koja ginekologinja dala petama vjetra, otišla u privatnu polikliniku, naravno, a na njeno mjesto je došao neki stariji doktor pred penziju. Lijepo da su me obavijestili zadnji tren
Al termin pregleda ti ostaje?
Mislim da ti prvi pregled nemre sfušat. Otkud si?
Jesi mislila ići kod privatnog možda tijekom trudnoće?
Ma ostaje, ali ni ne želim ići kad sam pročitala loše komentre i lik je ono 52 godište...nimalo mi se to ne sviđa. Iz Zagreba, ali sam neko vrijeme živjela na istočnoj strani pa sam se tamo upisala kod ginekologa, a prije 7 mj sam prešla na zapadni dio. Tad nisam tražila nekog ovdje ginekologa jer mi je ta u Sesvetama stvarno bila okej i htjela sam danas, sutra da mi ona vodi trudnoću. Ali kako je sad ovo sve brzinski nastalo, skroz me izbacilo iz takta, ne želim onda uopće više tamo ići, em zbog novog doktora, em zbog toga jer mi je, realno, daleko do tamo voziti. Sad sam zvala tri ordinacije, neke ne primaju, neke ne žele jer sam trudnica, imaju ih navodno trenutno previše, našla sam još jedan broj nekog na Srednjacima pa ću zvati kad im bude radno vrijeme. Ma, ja bih rado privatno, uvijek je tamo bolji tretman, ali ne želim trošiti 300,400 kn po pregledu ako ne moram. 😞😒
Ma ostaje, ali ni ne želim ići kad sam pročitala loše komentre i lik je ono 52 godište…nimalo mi se to ne sviđa. Iz Zagreba, ali sam neko vrijeme živjela na istočnoj strani pa sam se tamo upisala kod ginekologa, a prije 7 mj sam prešla na zapadni dio. Tad nisam tražila nekog ovdje ginekologa jer mi je ta u Sesvetama stvarno bila okej i htjela sam danas, sutra da mi ona vodi trudnoću. Ali kako je sad ovo sve brzinski nastalo, skroz me izbacilo iz takta, ne želim onda uopće više tamo ići, em zbog novog doktora, em zbog toga jer mi je, realno, daleko do tamo voziti. Sad sam zvala tri ordinacije, neke ne primaju, neke ne žele jer sam trudnica, imaju ih navodno trenutno previše, našla sam još jedan broj nekog na Srednjacima pa ću zvati kad im bude radno vrijeme. Ma, ja bih rado privatno, uvijek je tamo bolji tretman, ali ne želim trošiti 300,400 kn po pregledu ako ne moram. 😞😒
Ja te moram razuvjerit. Moja doktorica je otisla na drugo radno mjesto i mijenja ju doktor koji je ja mislim otisao prije par godina u penziju i imam samo rijeci hvale, stvarno je presuper, cak mi je zeru bolji od bivse doktorice, a bila me uzasna frka kad sam cula da je doktor star... 😊😁
Ma ostaje, ali ni ne želim ići kad sam pročitala loše komentre i lik je ono 52 godište…nimalo mi se to ne sviđa. Iz Zagreba, ali sam neko vrijeme živjela na istočnoj strani pa sam se tamo upisala kod ginekologa, a prije 7 mj sam prešla na zapadni dio. Tad nisam tražila nekog ovdje ginekologa jer mi je ta u Sesvetama stvarno bila okej i htjela sam danas, sutra da mi ona vodi trudnoću. Ali kako je sad ovo sve brzinski nastalo, skroz me izbacilo iz takta, ne želim onda uopće više tamo ići, em zbog novog doktora, em zbog toga jer mi je, realno, daleko do tamo voziti. Sad sam zvala tri ordinacije, neke ne primaju, neke ne žele jer sam trudnica, imaju ih navodno trenutno previše, našla sam još jedan broj nekog na Srednjacima pa ću zvati kad im bude radno vrijeme. Ma, ja bih rado privatno, uvijek je tamo bolji tretman, ali ne želim trošiti 300,400 kn po pregledu ako ne moram. 😞😒
Ja te moram razuvjerit. Moja doktorica je otisla na drugo radno mjesto i mijenja ju doktor koji je ja mislim otisao prije par godina u penziju i imam samo rijeci hvale, stvarno je presuper, cak mi je zeru bolji od bivse doktorice, a bila me uzasna frka kad sam cula da je doktor star… 😊😁
Ovaj stvarno nema dobre ocjene...užasno loše...zovem sad za sat vremena novog, ako me primi, tamo više ne idem.
Sortiraj odgovore
Najstariji