Sapica, mislim da simptomi dolaze pa odlaze pa opet dolaze ako im se da i da nema baš razloga za brigu u odnosu na simptome.
Al kužim da te strah. Mene je već sad strah, a pregled mi je za više od dva tjedna.
Ja sam danas, glupača, otišla u šetnju jer sam već bila van sebe od nekretanja, vratila se doma i pola sata nakon šetnje me u gaćama dočekalo smeđilo. Sad se naravno osjećam ko totalni debil.
Izgleda da mirovanje znači i apsolutni izostanak šetnji.
I malo sam ljuta i na sebe i na doktore koji to mirovanje ne objasne. Kao ni razlog zbog kojeg navedu mirovanje.
A sinoć sam još imala noćne more da nešto nije u redu s bebom.
Puna mi kapica svega.
Plus kaj me neće nitko primit na pregled premda se situacija sa smeđarenjem nije popravila unatoč uzimanju utrogestana.
Baš sam iživcirana.
Jooooj kad pročitam ni meni nije dobro jer je eto identična situacija kod mene. I samo da te utješim, smeđarenje nema apsolutno nikakve veze sa šetnjom jer mirujem već 4 tj i to se pojavi cca svaka 5 dana pa traje par dana pa se smiri i tako u krug. A ja stvarno ful mirujem i nisam provirila iz stana. Tako da, nemoj se stresirat. Iskreno, kod toliko cura sam pročitala o tom smeđarenje da se više i ne stresiram. Meni je samo nevjerojatno da za to ne postoji nikakvi logicnog rjesenje. Zapravo je meni jedino logicnog onda to da kapilarice pucaju kako se maternica širi.
Probaj se ne stresirat kolko je to moguće ali svakako treba insistirati da nam se uzrok tome objasni jer živjet sa upitnikom iznad glave nije baš lako.
Pepipeps, meni to smedjarenje bude par tocki na udnevnom ulosku. Otprilike ko zadnji dan menge kad mi tek tu i tamo koja kap jos iscuri. Zapravo je ful svijetlosmedje.
Mislim da cu sad prestat ludit i malo se primirit.
Pepa, ja nisam vidjela kapilarice, al tu i tamo malo bude roskastije. Al rijetko. I to kaj kazes, i dok ful mirujem mi se isto pojavljuje tak da bi se vjerojatno pojavilo i da nisam setala. I kaj je najbolje, uglavnom mi se po noci pojavi kad stvarno ne radim nis neg sam lezim.
Dobro, necu vise o tome.
Kak ste vi danas? 😁
Pepipeps, meni to smedjarenje bude par tocki na udnevnom ulosku. Otprilike ko zadnji dan menge kad mi tek tu i tamo koja kap jos iscuri. Zapravo je ful svijetlosmedje.
Pepa, ja nisam vidjela kapilarice, al tu i tamo malo bude roskastije. Al rijetko. I to kaj kazes, i dok ful mirujem mi se isto pojavljuje tak da bi se vjerojatno pojavilo i da nisam setala. I kaj je najbolje, uglavnom mi se po noci pojavi kad stvarno ne radim nis neg sam lezim.
Dobro, necu vise o tome.
Kak ste vi danas? 😁
Ja nekako mislim da je ti to sve okej, nemoj se brinuti, pozitivno😍 Ja danas pola dana spavam, sad sam došla malo k sebi pa sam se otuširala..planiram malo čupat dlake, pregled je ubrzo, a inače sam išla na brazilsku, a kako je sad ova situacija, moram sama, a mrzim brijati, to onda moram svaki treći dan prelaziti😒
Javit cu svakako ♥️ drzite fige!
Redrobin nije ti smedarenje od setnje...ja sam ga prvi put i ala sa nepunih 5 tjedana i tad sw sjwcam da sam muzi rekla da opet nista...dočeakli prvi uzv na kojem je sve bilo super. Onda opet nije bilo par dana pa se opet pojavio i tako skroz do 11 tjedna, uzrok nisu nasli, ja sam trvžcala na hitnu svako malo, sve je bilo u redu, sad evo ga vec par dana nemam. Ja sam ga imala bez obzira na mirovanje tako da mislom da setnja nemre utjecat na to.
Kaj si rekla, uzimas utrogestan ili duphastone?
Meni je isto dr reko mirovanje, al ne strogo, reko je lagane setnje i to moze.
Sapica, kaj se simptoma tiče tu ja ne znam kaj da kszem jee sam za to totalni idiot. Cula sam svakakvih priča, al sam bila uvjerena da ak si u drugom stanju moras se osjecat deukcije, al ocito to nije pravilo. Ako moja trudnoća bude uspješna do kraja, a nadam se da bude onda ćw to bit trudnoća za poželjet 🥰
[/url
Dobro, necu vise o tome.
Kak ste vi danas? 😁
Ja sam mučno kao i ostalih dana i nadam se da će se to uskoro smiriti. U srijedu mi je drugi pregled i jakoooo sam nestrpljiva. Jedva čekam čuti malog miša 😊💜 do sada sam ful mirovala jer mi je doktorka rekla mirovanje i dala Duphastone zbog tog smedeg iscjedka ali planiram sad poslje pregleda krenuti šetati i normalno živjeti, naravno ako za to dobijem zeleno svijetlo. Malo je reći da sam već izludila na kauču 🤣
Eej curice, ja vise manje odmaram.... Opeglala ves....jučer napravila kremsnite....nis ne radim... Bas odmaram...
Meni muka do 13h svaki dan, danas sam si slozila keksolino da cu jestk oko 11, ma nema sanse, pojela sam pet zlica i vise nisam mogla.
Bas mi je to koma... I nisam dobro dok to ne prodje...
Isabel..utra pregled 🙏🏼🙏🏼🙏🏼neka ti bude sve dobro 🥰
Cure sve će bit ok, samo hrabro.
Ja osjetim po sebi da nemrem bas…tj ak duze hodam il stojim počne me kičma bolit i imam grčeve i onda moram sjest…
Sutra imam pregled, umirem od straha, nisam ni proslu noc spavala, mos mislit kak cu ovu ..samo da ne čujem nikakve lose vijesti…🥺
Hortensia, bas nisi uopće imala simptome u prosloj trudnoci?
Ne..nikakve mucnine..koliko znam ni jednom...cice mozda mrvicu ...ali nista uocljivo...ponekad mi se nije kuhalo meso..ali ne neka gadljivost.....ma uglavnom nista bas konkretno osim mozda piskenja...i tako sve do 8 mj a tada tek jedina prava smetnja sidrom nemirnih nogu i pocela sam ludjacki grickat led valjda mi pofalilo zeljeza
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sapica, mislim da simptomi dolaze pa odlaze pa opet dolaze ako im se da i da nema baš razloga za brigu u odnosu na simptome.
Al kužim da te strah. Mene je već sad strah, a pregled mi je za više od dva tjedna.
Ja sam danas, glupača, otišla u šetnju jer sam već bila van sebe od nekretanja, vratila se doma i pola sata nakon šetnje me u gaćama dočekalo smeđilo. Sad se naravno osjećam ko totalni debil.
Izgleda da mirovanje znači i apsolutni izostanak šetnji.
I malo sam ljuta i na sebe i na doktore koji to mirovanje ne objasne. Kao ni razlog zbog kojeg navedu mirovanje.
A sinoć sam još imala noćne more da nešto nije u redu s bebom.
Puna mi kapica svega.
Plus kaj me neće nitko primit na pregled premda se situacija sa smeđarenjem nije popravila unatoč uzimanju utrogestana.
I ja sam ti muku mucila s tim...ali gledaj trcanje doktoru ima smisla jedino ako nemas terapiju ili zelis bit odmah na cistu ....ali kad si vec pod terapijom mozes samo mirovat druge pomoci nema...za 2 tj cemo znat a do tada radije po meni neizvijesnost nego da poberem koronu za slucaj da je beba dobro...a imam i stariju malu doma....
Ne znam nisam pametna kad sam prvi put imala smedje jurila sam dok da dobijem duphastone..kad mi se za 7 dana ponovilo..nisam vise jurila doktoru jer terapiju imam a situacija je takva kakva jest..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Isabela i Hortensia, tnx. Sad sam mirnija. Na utrogestanima sam, 3x2 tak da terapiju primam. Malo bum vise mirovala za svaki slucaj to je to kaj sad mogu.
Ajde, bas sam sretna kaj smo si podrska ovdje 🥰 hvala curke
Sortiraj odgovore
Najstariji