A sve vi kojima vam je muka i povracate, ja vam zavidim, eto…
Ksze se uvijek da je to dobar znak, ja to nisam imala pa sam cijelo vrijeme zabrinuta.
Potpisujem. Moje mucnine nestale prije par dana 😔
Svejedno ne mora niti nestajanje niti ne imanje mucnina upucivati na nesto lose, imas li druge simptome?
Da se razumijemo, ja nemam niti jedan i dosad je sve ok…
U proslim trudnocama mi je bilo upravo tak. Zato sam sad prestravljena. Od jutra apsolutno nista, samo glavobolja (al mene cesto boli glava pa to ne pripisujem simptomu trudnoce). Onda popodne oko 6 sam opet pocela osjecat grudi koje ujutro nisu bolile ni mrvu pa sam ajde malo smirenija. Al u proslim trudnocama sam imala grceve cesce nego sad, sad se zna dogodit da ne osjetim ni jedan tijekom dana i to vec dosta dugo, a znam da sam u prvoj trudnoci u 6tt zvala doktoricu i digla paniku zbog grceva (al onda je jos sve bilo ok)
Nova, dobrodosla i ja zelim da se druzimo u ovom ili prosirenom drustvu tolko kolko i ti 😃
Tak i meni, u prošlim trudnoćama sam imala cesce grčeve neg sad. Sada se vecinu vremena dobro osjećam, isli jučer na biciklu malo okolo i dosta sam zivahna popodne.
U prošlim trudnoćama sam se odricala i trčanja i bicikliranja i svega, i bila više ufuranija neg sad.
Sad pokušavam ne mislit previše, radit ono što mi tijelo dozvoljava i uživati.
Jedino kad mi one mamurlučke mučnine dođu, onda ne radim ništa 😅😅
Je istina da nije dobro bicikliranje kod trudnoce?!
Meni se zeludac toliko glasa da je to strasno.. Kao da sam puno plina, kao da mi se voda izlijeva sa jedne strane na drugu.. Uh... Grcevi su i dalje tu...
Je istina da nije dobro bicikliranje kod trudnoce?!
Meni se zeludac toliko glasa da je to strasno.. Kao da sam puno plina, kao da mi se voda izlijeva sa jedne strane na drugu.. Uh… Grcevi su i dalje tu…
Nije istina, dapače, bicikliranje je poželjno u trudnoći isto kao duge šetnje. Pod uvjetom da je sve u redu s trudnoćom, naravno. Bar je meni to moja ginekologica odmah savjetovala na prvom pregledu kad sam bila trudna. Naravno, nećeš ić na mountain bike, vec vozit po ulicama i tako 🙈 ne boj se 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni je gin rekla, pošto sam inacs aktivna, da je sve dozvoljeno - naravno dokle god tijelu ne smeta.😊😊
Znači prije nego sam se testirala pozitivno sam bila na trkačem biciklu s mužem i imali jedan dio gdje sam jedva izdurala po brdu, al očigledno to nije utjecalo na ishod, pozitivno je ostalo💙💙
Ginekolozi vele da nije pametno ni previse pazit, najbolje je osluskivat tijelo i ako nesto ne mozes onda stati, a ovako nista nije zabranjeno.
Ja u prvoj uspjesnoj trudnoci nisam imala nikakve simptome i bilo je sve ok.....ali skroz je druga prica kad jednom krenu mucnine...sad ih svaki dan s nestrpljenjem iscekujem i brinem se ako preskoci dan....znam da ne mora nista znacit i ok je nemati simptome ali me jako brine sad kad ih vec imam da bas ne nestanu skroz....znam da moze bit par dana on off ali sto cu to je jedino zasto se mogu uhvatiti u nadi da je sve ok...a ne mora ni to znacit ali eto ja jedva cekam da mi je grozno i muka...nigdje veze 🤣🤣
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Ja osjetim po sebi da nemrem bas...tj ak duze hodam il stojim počne me kičma bolit i imam grčeve i onda moram sjest...
Sutra imam pregled, umirem od straha, nisam ni proslu noc spavala, mos mislit kak cu ovu ..samo da ne čujem nikakve lose vijesti...🥺
Hortensia, bas nisi uopće imala simptome u prosloj trudnoci?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji