Eee da vidiš kad krene dojenje, pogotovo dvoje kod tebe 🙈🙈 ja sam se osušila, ostala mi još kila da se vratim na kilažu prije trudnoće, isisa me moja piranica 🤷♀️🥰
I ovo je bas obećavajuće 😍 ako smijem pitati koliko si dobila kg u trudnoći?
Ja sam sada na +13
Dobila sam 9kg.. kad smo izašli iz bolnice sam imala -6, mali je bio 3300g plus ostali "troškovi" 😂.. ali ko što Marlene1 kaže, sve je to individualno
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Mi smo danas prvi put izasli u setnju, beba je spavala ko top, razbudila se kad smo doma doslifriski zrak je pasao njoj, a bome i meni, 3tj nisam bila vani 🥴
Sto se tice steznika, u bolnici mi je drugi dan nakon poroda dosla fizioterapeutkinja, pregledala mi trbuh, pokazala vjezbice i rekla da steznik nije za mene jer su mi se odvojili misici 2cm. Tako da bi isto na vasem mjestu pricekala njihovo misljenje…
A kilaza, dva tjedna nakon poroda meni fale jos 2-3kg da se vratim na svoju kilazu od prije trudnoce. Cak nisam ni presretna zbog toga jer sam inace mrsavica. Neprospavane noci, stres, neznanje, dojenje i nepravilni obroci uzmu svoje… A dobila sam 12-13kg u trudnoci…
Mi smo u subotu već bili u prvoj šetnji, imao je 7 dana.. sunce je upičilo i nismo mogli odoljeti, napravili krug 5-10 minuta, milina 🥰🥰
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Ja sam jedva docekala kad ću izaći s njom vani. Od kad se rodila nije prestala padat kiša . Tek ima 5-6 dana je stala i odmah smo izasle skupa! S tim da me svekrva “vikala” da jesam normalna da moram bit 40 dana u kući! 🙈🤦🏻♀️
25.12. Baby L 💜
Eee da vidiš kad krene dojenje, pogotovo dvoje kod tebe 🙈🙈 ja sam se osušila, ostala mi još kila da se vratim na kilažu prije trudnoće, isisa me moja piranica 🤷♀️🥰
Ja sam sada na +13
Dobila sam 9kg.. kad smo izašli iz bolnice sam imala -6, mali je bio 3300g plus ostali "troškovi" 😂.. ali ko što Marlene1 kaže, sve je to individualno
9kg 😱😱 ajme divno, ja sam na +22kg 🤦♀️ okej, ja nosim dvoje i fkt sam dosta naotekla radi njihove tezine i pritiska, ali ovih tvojih 9kg zvuci sjajno 😍
Ja sam dobila 7 kg u trudnoći, na izlasku iz bolnice izgubila već 8 a do danas 12 kg... ja sam prezadovoljna jer sam imala višak kila prije trudnoće 😁
Gdje nam je malamarelica??
Ja sam sada na +13
Isto ko i Lei_Be. Dobila 13 kg i u 2 tj sisanja vratila se na staru kilazu. A stvarno sam jela i to sve.. tek zadnja 2-3 tj pazim kaj jedem zbog njegovih "grceva". Tako da je to super stvar kod dojenja- kile se tope 💪
Bok cure, ja sam dobila 16kg.. još sitno brojimo. 🤗
Sinoć sam prenoćila na ginekologiji jer sam imala neko trovanje s hranom, dušu sam ispovračala jučer. Držali su me na promatranju, ctg, krv vadili, urin.. s bebon sve u redu. 🙏
Malo sam se pripremila za ono što slijedi 🙈
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Drage cure, javljam se sa Sv. Duha, stavili me na inducirani jer je beba cca samo 2300, a u 38.tjednu. Dobila gel i sad se malo patim u predrađaoni i sve me strah što me čeka 🙈
vikica1810@gmail.com
Drage cure, javljam se sa Sv. Duha, stavili me na inducirani jer je beba cca samo 2300, a u 38.tjednu. Dobila gel i sad se malo patim u predrađaoni i sve me strah što me čeka 🙈
Sretno draga 🤗 ❤
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji