Misskitty, poslala sam ti broj na email :)
Bluemoon, jel ti prva beba? Meni je i peru me svakakve emocije. Jedan dan sam super, drugi iscrpljena, treci ne znam sto bi radila s bebom, cini mi se da nista ne radim kako treba. Od sto savjeta ne znas koji bi poslusao...i tak, valjda treba vremena za sve.
Drage moje, evo krenule smo se lagano skupljati i na WhatsApp - u pa, koja želi, neka pošalje kontakt na mail u mom potpisu, čisto da znate. Pratimo se i na forumu, naravno 🙂
vikica1810@gmail.com
Ovcica, da, prva beba. Isto tako i meni. Na dane sam uspjevala oprati kosu, nalakirat nokte, sredit stan robu sudje itd. Danas sam se stigla otusirati tek kad mi je mama dosla oko 14h haha. Inace, mislim da mi je menga dosla. Nakon malo vise od mj dana od poroda. Trebala sam na pregled kod gin al cu morat odgodit.
Drage curke, zadnjih dana me nije bilo na forumu...pa svima kojima nisam cestitam od sveg srca i saljem puno velikih poljubaca...💕🌷
Mi smo jos uvijek u jednom komadu..danas smo napunili punih 39 tjedana, s obzirom na one kontrakcije jos u 34 tjednu..nisam se nadala da cemo tako daleko dogurati..bebac je danas na uzv procijenjen na 3600.g..
Bas je lijepo citati vase poruke, i ja jedva cekam drzati u narucju svoju malu bebicu!!🥰
Drage curke, zadnjih dana me nije bilo na forumu…pa svima kojima nisam cestitam od sveg srca i saljem puno velikih poljubaca…💕🌷
Mi smo jos uvijek u jednom komadu..danas smo napunili punih 39 tjedana, s obzirom na one kontrakcije jos u 34 tjednu..nisam se nadala da cemo tako daleko dogurati..bebac je danas na uzv procijenjen na 3600.g..
Bas je lijepo citati vase poruke, i ja jedva cekam drzati u narucju svoju malu bebicu!!🥰
Lola, sad kad već spominješ kontrakcije... Meni je trenutno 36 + 1. Imam kontrakcije vec valjda 2 mj. Ali nocas.... Oko 4 me probudila jaka bol u krizima, tj. trtici koja se siri niz noge, popraćena kontrakcijama... I to se ponavljalo svakih par do 5 minuta. Mislila sam gotovo, to je to....Ali nakon pola sata se ipak smirilo pa sam zaspala. Jel imao tko takva iskustva? Da li to znači da cu ranije roditi? Znam da smo vec prozvakali temu s kontrakcijama, ali ova bol mi ie novi moment...
vikica1810@gmail.com
Btw beba je prije par dana procijenjena na samo 2300 g pa me i zato malo brine da ne pozuri, ja bi da se jos malo zjača...
vikica1810@gmail.com
MissKitty ovo mi zvuči da se ozbiljno nešto sprema... ali opet, ja sam imala toliko novih tegoba pred kraj trudnoće da sam bila uvjerena da neću doći do termina a još ga i prešla za 1 dan... to ti se tijelo priprema i vjerujem da ćeš izdržati još koji tjedan 💪🏻
MissKittyovo mi zvuči da se ozbiljno nešto sprema… ali opet, ja sam imala toliko novih tegoba pred kraj trudnoće da sam bila uvjerena da neću doći do termina a još ga i prešla za 1 dan… to ti se tijelo priprema i vjerujem da ćeš izdržati još koji tjedan 💪🏻
Thnx, i ja se nadam, makar da tjedan - dva izdržim
vikica1810@gmail.com
Evo javljam se iz bolnice 😉 u petak je doktor procijenio na kontroli da me hitno mora hospitalizirat radi edema po nogama, mokracne kiseline koj raste u nebo i granicnog tlaka. sve je bilo kolko tolko okej i pod kontrolom do jucer popodne kad mi je lijeva noga naotekla duplo vise od desne 😱 to je izgledalo koma, nisam lijevu nogu uopce mogla i savinut u koljenu, pa cak je i koza malo boju promijenila. Odmah su posumnjali na trombozu i hitno na rebro na color dopler. Hvala Bogu, tu sumnju su otklonili ali preventivno mi daju za razrijeđivanje krvi i edem na lijevoj nogi se sad povukao. Ugl, kaj zelim rec. Cijelo vrijems u trudnoci sam slusala kak je naoticanje normalno. Kak svaka zena naotekne i kaj sad moj doktor oko toga radi dramu. Jucer sam bila korak do hitnog carskog, danas je ipak situacija pod kontrolom. naoticanje nije normalno i zaista pred kraj treba sto vise odmora i noge na poviseno. Ja sam do petka bila cijelo vrijeme u akciji jer sam se dobro osjecala, sad mi se to vraca. Mozda je s jednim bebacem to lakse, ali ako nosis dvojke, bome se moras i duplo pazit.
Drage curke, zadnjih dana me nije bilo na forumu…pa svima kojima nisam cestitam od sveg srca i saljem puno velikih poljubaca…💕🌷
Lola, sad kad već spominješ kontrakcije… Meni je trenutno 36 + 1. Imam kontrakcije vec valjda 2 mj. Ali nocas…. Oko 4 me probudila jaka bol u krizima, tj. trtici koja se siri niz noge, popraćena kontrakcijama… I to se ponavljalo svakih par do 5 minuta. Mislila sam gotovo, to je to….Ali nakon pola sata se ipak smirilo pa sam zaspala. Jel imao tko takva iskustva? Da li to znači da cu ranije roditi? Znam da smo vec prozvakali temu s kontrakcijama, ali ova bol mi ie novi moment…
Meni su noc prije poroda pocele takve kontrakcije s bolovima u ledima (kao kad mengu imas). Brojala sam, bile su ceste ali ne pravilne bas. Dok bol nije pocela biti sve jaca i jaca. Na pregledu utvrdili otvorenost 4cm i spremanje za radaonu. Bila sam u bolnici 2 dana prije poroda pa su me i na ctgu pratili.
Prati situaciju i ne ustrucavaj se javiti u bolnicu ako mislis da je potrebno, kako god, kod njih si ipak na nadzoru...
Sortiraj odgovore
Najstariji