Moj se zna tako lijepo smješkati da se odmah topim… e sada, gleda mene a dali se meni smije ili ne nemam pojma, ali ja volim pomisliti da da 😁 i primjetila sam da samo mene gleda, rijetko da pogleda nekog drugog ☺️
Moj je prava posvudusa. Sto vise ljudi, to bolje. I sve gleda i samo da je sto vise ljudi oko njega 🤣🤣
Takoder,mom sasvim svejedno tko mu poklanja paznju,ne zna za mene baš 😂 kad je riječ o sisi,cim ga stavim na polozaj za dojenje odmah mlati glavom,rukama i nogama toliko jako da ga ne mogu stavit da jede 😂 preslatko mi je to 🤭 ja imam neki lagani iscjedak jos uvijek a proško je 5 tjedana. Još mi nije ispao jedan vanjski konac 😬🙊
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Kako stw sve dobro prošle bez strija! 😮😍👌 Ljubomorna sam malo, stomak je sav išaran 😏😶
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe
Flower čestitke od srca 🥰🥰 super veličine za blizance ❤️❤️👍👍 želim brz oporavak svima i sada samo uživancija 😍
Flower čestitke 🥰🥰
Jel ti curka bila veća od brace na uzv il sam ja to nešto pobrkala?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe
Čestitke 🥰🥰🥰
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Flower čestitam ti od ❤ brz oporavak ti želim i da si što prije doma s bebicama😊
Popis rođenih beba 😍
Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
Lullee - 24.11. Dečko 💙
BlueMoon - 06.12. Curica ❤
Mart14 - 13.12. Daniel 💙
Senoritakova - 14.12. Andro 💙
Dakky - 14.12. Filip 💙
Nina_1805 - 15.12. Leon 💙
Lilo23 - 17.12. Rebeka ❤
Nova19 - 23.12. Franko 💙
Bbub - 24.12. Curica ❤️