Drage cure, javljam se sa Sv. Duha, stavili me na inducirani jer je beba cca samo 2300, a u 38.tjednu. Dobila gel i sad se malo patim u predrađaoni i sve me strah što me čeka 🙈
Sretnoo, javi kako je prošlo 🤞🤞♥️
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
MissKitty vjerujem da ste prošli najteži dio 🥰 javi se kada stigneš 🤗🤗
Drage cure, javljam se sa Sv. Duha, stavili me na inducirani jer je beba cca samo 2300, a u 38.tjednu. Dobila gel i sad se malo patim u predrađaoni i sve me strah što me čeka 🙈
Sretno!!! U mislima smo s tobom!! 🙏Samo hrabro i javi se kad mozes!!! 💪💕
Bok cure, ja sam dobila 16kg.. još sitno brojimo. 🤗
Sinoć sam prenoćila na ginekologiji jer sam imala neko trovanje s hranom, dušu sam ispovračala jučer. Držali su me na promatranju, ctg, krv vadili, urin.. s bebon sve u redu. 🙏
Malo sam se pripremila za ono što slijedi 🙈
Ajooj. Bas mi zao :( Bitno da je s bebicom sve ok!!! Kako si sada?
Dakky super, infuzija spasila stvar💪 ma da, glavno da je on dobro 😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Dakky animiram ga sa šarenom igračkom koja je baš za razvijanje osjeila, puštam mu glazbu i masiram ga ali rijetko je to više se zali nesto i viče😅 Kad su we vaše bebe počele smijati stvarno? Moj se smije samo kad pada u san,kad se budi ili u snu nikako da me pogleds i nasmije se. MissKitzy sretno da sve dobro prođe ♥️
S cime vi cure njehujete stomak poslije poroda ukljucujuci i strije 😏
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Dakky animiram ga sa šarenom igračkom koja je baš za razvijanje osjeila, puštam mu glazbu i masiram ga ali rijetko je to više se zali nesto i viče😅 Kad su we vaše bebe počele smijati stvarno? Moj se smije samo kad pada u san,kad se budi ili u snu nikako da me pogleds i nasmije se.MissKitzysretno da sve dobro prođe ♥️
S cime vi cure njehujete stomak poslije poroda ukljucujuci i strije 😏
Meni je ostalo ulja od welede s kojim sam mazala u trudnoći, pa ponekad kad se sjetim namažem s tim.. strije hvala Bogu nemam
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
MissKitty nadam se da ce sve biti dobro..sretno tebi i bebici❤.
Mi smo prosli termin u ponedjeljak, a jos uvijek smo u jednom komadu🤭☺!
MissKitty, nadam se da je sve dobro proslo. Javi se kad stignes.
Ostale cure, koje jos cekaju da prime svog andjela u ruke sretnoo!!
Veliki pozdrav svim ostalim majkama i puse bebicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji