Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    23. Siječanj 2021. 09:05

Flower, cestitke od srca! Zelim ti brz oporavak i jos brzi povratak kuci tati u zagrljaj! ❤️🥰

student13ica
    23. Siječanj 2021. 09:09

Jel još tko u komadu il sam ja jedina ostala? 🙈
    Ja bila jučer na ctg-u i pregledu i ispada da bebač ima veču glavicu ( težina cca 3700). Moram se naručiti na odjel na pregled da vide točno i moguć je i carski zbog toga. Jel netko imao slično od vas pa da je ipak bilo sve ok? Vidim da dosta oni to fulaju u mjerenjima.. 🤷‍♀️

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

santina
    23. Siječanj 2021. 09:44

Flower cestitam od srca na rodjenju dva srceka tvoja. Zelim vam svu srecu ovog svijeta. Tebi sto brzi oporavak! Bebaci su odlicni, super si ti to iznijela!
    Studentica ja znam da dobro fulaju u mjerama, ne samo kilazi vec i obimima. Meni su u bolnici znali ti obimi biti manji od prethodnog i sl. Opet sve zavisi ko mjeri, wparat i sl. Zato nemoj se sekirati dok ne obavis pregled u bolnici.. just let it go.. i sretnooooo ☺️

dakky
    23. Siječanj 2021. 10:48

flower93

Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
    Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
    Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe

Cestitke od ❤! Klari i Mateju zelim svu srecu i puuuno zdravlja a tebi brz oporavak!!! Super su ti kilaze za blizance, osobito Matej! 
    Kako ste danas!!! Drzim fige da vas sto prije puste tati!!

Lei_Be
    23. Siječanj 2021. 12:44

student13ica

Jel još tko u komadu il sam ja jedina ostala? 🙈
    Ja bila jučer na ctg-u i pregledu i ispada da bebač ima veču glavicu ( težina cca 3700). Moram se naručiti na odjel na pregled da vide točno i moguć je i carski zbog toga. Jel netko imao slično od vas pa da je ipak bilo sve ok? Vidim da dosta oni to fulaju u mjerenjima.. 🤷‍♀️

Brunu je ginekologica izmjerila 3000g cca 15 sati prije poroda, rodio se sa 3300g.. nije puno fulala, mislim da su normalna odstupanja +/- 200-400g 🤷‍♀️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Mart14
    23. Siječanj 2021. 21:48

Flower cestitke! 🤭💙💓  Da ste dobro sve troje,odmarajte i uživajte 💖 
    Student13ica meni su za malog govorili i da ima veću glavu od prosjeka i da je teži i veći, rodio se prirodno sam 4200g skoro, mada su predivanja bila 3900g. Glava mu izgleda najnormlanije, 36cm na porodu izmjerena

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

• MissKitty
    25. Siječanj 2021. 21:55

Hej curke, 
    Da se kratko javim. 20.01.je rođena mala Brigita. Bio je inducirani porod (termin bio 8.2.) zbog zastoja u rastu i sad je u inkubatoru. Obje smo se svaka na svoj način napatile, ali stvari idu na bolje, stabilno je, iako borba još uvijek nije gotova. Cekam i nadam se da ce doktori otkloniti sumnje na neke tegobe koje bi mogla imati. Zasad nikome ne iznosim detalje jer sam i sama u velikoj neizvjesnosti. Javit cu se jos kad malo dođemo k sebi nas dvije. Unatoc tome, ako nekoga jos treba dodati na whats app grupu, ne ustručavajte se poslati na dolje navedeni mail. Znacila mi je vasa podrska u svim pitanjima tijekom druzenja na forumu. Budite dobro vi i vase bebice. Cujemo se! 

vikica1810@gmail.com

• matea1201
    26. Siječanj 2021. 00:35

Miss kitty četitam ti na bebici i iskreno i od srca želim da se što prije oporavite i da s Brigitom sve bude u najboljem redu❤

Nova19
    26. Siječanj 2021. 03:38

MissKitty iskrene čestitke na Brigiti 🥰🥰
    Želim vam brzi oporavak i da sve bude u najboljem redu ❤️❤️❤️❤️

ovčica
    26. Siječanj 2021. 09:04

Miss kitty, cestitke na bebici!  od srca ti zelim da s malenom sve bude u redu, to je ono najbitnije sto bebicama zelimo! ❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.