Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dakky
    15. Siječanj 2021. 11:46

Drage cure, evo mene napokon nakon duzeg vremena. Redovito vas citam ali nikako da nesto napisem. Svima koje ste rodile u međuvremenu - velike cestitke od ❤ i nadam se da uzivate u svojim smotuljcima!!!
    Mi jucer navrsili mjesec dana- super napredujemo (dobio oko 1,3 kg i narasto 4cm), iskljucivo sisa ali i puni bljucka, krenuli ga "grcevi" a u zadnje vrijeme i nestasluci (nespavanje, plac i sl) i koliko god bude zahtjevno (vecinu vremena sam sama s njim i nista ne stizem) zapravo nema ljepseg osjecaja 😁
    I iako nisam aktivna u pisanju, aktivno vas pratim i u mojim ste mislima!!!
    I da, i ja sam se prijavila za WA grupu- meni je to osobno puno lakse nego forum, iako ostajem i ovsje koliko cu uspjevati.
    Cure, koje tek trebate docekati svoje smotuljke, sretno!!!
    MamaMarelica jel sve ok? Cesto mislim na Vas i samo hrabro!!!
    Flower sretno i javljaj novosti!!!

dakky
    15. Siječanj 2021. 11:50

ovčica

Misskitty, poslala sam ti broj na email :)
    Bluemoon, jel ti prva beba? Meni je i peru me svakakve emocije. Jedan dan sam super, drugi iscrpljena, treci ne znam sto bi radila s bebom, cini mi se da nista ne radim kako treba. Od sto savjeta ne znas koji bi poslusao…i tak, valjda treba vremena za sve.

Potpisujem ovo za emocije iako je najgore bilo negdje drugi i treci tj. Rasplakala bi se za bili sto. Cast euforicna cas totalno iscrpljena i u strahu da sve krivo radim ili da nesto ne radim a trebala bi. Sad sve polako dolazi na svoje :) 
    Nova 19 i meni reagira na cokoladu a kako sam bila na dijeti zbog gestacijskog jela bi je vise nego ista :(

ovčica
    15. Siječanj 2021. 13:55

Ajme dakky, vec je mjesec dana proslo?? Kao da si jucer napisala da si rodila 😲 makar, evo, i moja ce ovaj vikend vec dva tjedna imati....necemo se ni okrenuti, bebe ce vec imati godinu dana 🙈

Nova19
    15. Siječanj 2021. 16:10

Naš mali već navršio 3 tjedna u srijedu 😯
    Vrijeme prebrzo leti, ali bitno da nam bebice super napreduju i baš vidim kako je sve svjesniji svoje okoline svakim danom sve više 💙
    Mi smo već 2 puta bili u šetnji i divan je osjećaj gurati ta kolica sa malim čudom unutra 🥰

flower93
    15. Siječanj 2021. 19:42

Nova19

Naš mali već navršio 3 tjedna u srijedu 😯
    Vrijeme prebrzo leti, ali bitno da nam bebice super napreduju i baš vidim kako je sve svjesniji svoje okoline svakim danom sve više 💙
    Mi smo već 2 puta bili u šetnji i divan je osjećaj gurati ta kolica sa malim čudom unutra 🥰

E to jedva cekam 😍 neki divan suncani dan, njih dvoje, moj muzic puzic i ja u setnju 😍😍 stvarno o tome oboje mastamo od kad znamo da sam trudna ❤️

Nova19
    15. Siječanj 2021. 20:20

Flower san snova 🥰🥰 i to će za čas ❤️
    Dakky šta se tiče čokolade, teško mi je odoliti... ali pojedem recimo samo kockicu i to tijekom dana da nemamo show po noći ☺️ I ponekad mu ne bude ništa, sve ovisi koliko pojedem i koju ja mislim... 🤷‍♀️

ovčica
    15. Siječanj 2021. 20:22

I mi jedva cekamo setnje! Patronazna nam je rekla da mozemo u setnje, ali sad je jako hladno, a ni ja se nisam oporavila. Mislim da cemo ipak pricekati jos 2tjedna, a do tad cemo koji put izaci na balkon 

flower93
    15. Siječanj 2021. 21:00

Kad je vama patronazna dosla? Odmah taj dan kako ste se vratile iz bolnice ili? 

ovčica
    16. Siječanj 2021. 00:44

flower93

Nama je dosla jutro nakon dolaska iz bolnice. 

dakky
    16. Siječanj 2021. 09:06

ovčica

flower93

Nama je dosla jutro nakon dolaska iz bolnice.

I nama. Nazvala sam je odmah ujutro i dosla je isti dan. Najbolje je nazvati ih odmah taj dan kad te pustaju iz bolnice, tako da si sigurna da ce ti doci odmah drugi dan. Kad je prvo dijete u pitanju, patronazna je neprocjenjiva. Barem je meni bila! 
    Mi smo prvi izlazak i setnju s kolicima primorano odradili s 2 tj kad je bio potres i poslije smo jos ulovili 2 lijepa dana i to je to. Cekam da bude barem plus 5-6 i sunce pa da izađemo. Neopisivo mi fali da izađemo van, da smo na zraku. Nisam navikla biti toliko u zatvorenom prostoru 😅.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.