Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    12. Siječanj 2021. 15:08

Flower uh, dobro da si pod kontrolom 👌 ostat ćeš u bolnici do poroda? Sretno i javljaj situaciju ❤️

• MissKitty
    12. Siječanj 2021. 16:26

flower93

Evo javljam se iz bolnice 😉 u petak je doktor procijenio na kontroli da me hitno mora hospitalizirat radi edema po nogama, mokracne kiseline koj raste u nebo i granicnog tlaka. sve je bilo kolko tolko okej i pod kontrolom do jucer popodne kad mi je lijeva noga naotekla duplo vise od desne 😱 to je izgledalo koma, nisam lijevu nogu uopce mogla i savinut u koljenu, pa cak je i koza malo boju promijenila. Odmah su posumnjali na trombozu i hitno na rebro na color dopler. Hvala Bogu, tu sumnju su otklonili ali preventivno mi daju za razrijeđivanje krvi i edem na lijevoj nogi se sad povukao. Ugl, kaj zelim rec. Cijelo vrijems u trudnoci sam slusala kak je naoticanje normalno. Kak svaka zena naotekne i kaj sad moj doktor oko toga radi dramu. Jucer sam bila korak do hitnog carskog, danas je ipak situacija pod kontrolom. naoticanje nije normalno i zaista pred kraj treba sto vise odmora i noge na poviseno. Ja sam do petka bila cijelo vrijeme u akciji jer sam se dobro osjecala, sad mi se to vraca. Mozda je s jednim bebacem to lakse, ali ako nosis dvojke, bome se moras i duplo pazit.

Fala Bogu da nije tromboza... Cuvaj se💓

vikica1810@gmail.com

santina
    12. Siječanj 2021. 19:03

Flower sretnooo! Dobro je da si pod nadzorom. Ja sam na kraju bila sretna sto sam u bolnici. Osjecala sam se sigurnije..

flower93
    13. Siječanj 2021. 07:58

Nova19, da ostajem do poroda. Zbog edema, koji su se ipak malo primirili jer mi preventivno daju clexane (za razrijeđivanje krvi), kaze doktor da ce vjerojatno carski bit do kraja tjedna.
    Dobivam cak i dexametazon, danas sam dobila drugu dozu toga, tako da klinci budu spremni za nastup 😍
    Santina kolko god mi je tesko bit odvojena od svojih i ne imat svoj komfor, tocno tako se i ja osjecam. U visokim sam tjednima blizanacke trudnoce, tijelo mi sve teze i teze taj teret podnosi i bolje da sam tu di se moze reagirat odmah i sad.
    Ali jedva cekam da ss vratim doma sa dva mala smotuljka i da krene to cetvrto tromjesecje 😍😍

Nova19
    13. Siječanj 2021. 08:39

Flower još malooooo 👏👏👏
    Javi se kada stigneš i sretno za ovaj zadnji dio trudnoće 😍

ovčica
    13. Siječanj 2021. 09:33

Flower, sretno! Odbrojavanje pocinje! 🤩😘

Lalla
    13. Siječanj 2021. 11:17

Pozdrav cure! Da se malo javim. Danas sam 39+4 i eto ništa se još ne događa, ali znam da će uskoro morati van. Nema druge  Inače se stvarno super osjećam, osim trbuha zbog kojega sam usporena i gegava. Najgore mi je kad se negdje uvalim pa se moram ustati. Bebač se umirio ovih dana. Osjetim ga, ali su pokreti nekako sporiji, vidi se da mu je tijesno i da nema više kamo. Sretno svim trudnicama i čestitke svim rodiljama koje nisu na fejsu 

Nova19
    13. Siječanj 2021. 11:37

Lalla sretno za fotofiniš!! Da, izgleda da se i kod tebe ozbiljno priprema👏👏👏 javi svakako 🤗🤗

• matea1201
    14. Siječanj 2021. 00:47

Lalla, flower  još malo cure, sretno vam! još koji dan i bebice će vam biti u rukama😊

• BradleyParkin
    14. Siječanj 2021. 14:38

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.