Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • deedeeleeloo
    21. Siječanj 2021. 08:32

Sretno MissKitty!
    Jel jos nekog jako bole prepone i zdjelica dok hoda nakon poroda? Mene to nakon 1.poroda nije mucilo ali sada bas intenzivno. Malo je i popustilo pa sam jucer vise setala i sada opet istim intenzitetom kao netom nakon poroda;(

Nova19
    21. Siječanj 2021. 14:05

Mene ništa više ne boli, oblika me stidna kost možda tjedan-dva nakon poroda sada je ok... nego ja još uvijek krvarim a prošlo je 4 tjedna... nije veliki izljev, više kao kraj menge ali traje i traje... kako je vama koje ste rodile? Ne sjećam se više koliko sam nakon prve krvarila 🤷‍♀️

zabrinutakata
    21. Siječanj 2021. 14:55

Ima li konu 39 tt da je jos u komadu ... da je otvoren prst ipo i c mu je 1/2 ... 

• deedeeleeloo
    21. Siječanj 2021. 16:00

Skroz normalno je do 6 tjedana...i s prvim sam imala dana kad potpuno prestane skoro pa se opet malo pojaca i tako do 6tj...

santina
    21. Siječanj 2021. 16:22

Mene boli lumbalni dio ledja, zatezu me unutrasnji konci i boli hemoroid, koji valjda nece nestat, a nisam ga imala do sad. 😔
    Jos krvarim, malo i ulosci me satrase. Imam osjecaj da nece nikad ni prestati, bas je dosadilo. 😒

Nova19
    21. Siječanj 2021. 16:51

Hvala cure, stvarno je dosadno to krvarenje više... ali proći će uskoro onda valjda 👍
    Zabrinutakata ja sam bila otvorena prst jako dugo i bila u komadu do 40+1... otvorila sam se trk kada su mi dali drip u rađaonici... sve je to još normalno, ma da znam da ti je već dosta ☺️ Još sitno brojiš 💪🏻🤗

ovčica
    21. Siječanj 2021. 18:37

Jos malo pa ce biti 3tjedna kako sam rodila i tolko sam se naviknula na krvarenje, uloske i mrezaste gace da ce mi i faliti kad to prode  a dole nisam ni gledala kako to izgleda. 
    Jos vas malo ima koje ste u komadu 
    Stvarno ni traga ni glasa od malemarelice, nadam se da je sve oke s njom!

dakky
    21. Siječanj 2021. 21:02

Mart14

Dakky animiram ga sa šarenom igračkom koja je baš za razvijanje osjeila, puštam mu glazbu i masiram ga ali rijetko je to više se zali nesto i viče😅 Kad su we vaše bebe počele smijati stvarno? Moj se smije samo kad pada u san,kad se budi ili u snu nikako da me pogleds i nasmije se.MissKitzysretno da sve dobro prođe ♥️
    S cime vi cure njehujete stomak poslije poroda ukljucujuci i strije 😏

Mislim da sam citala da svjesni osmjesi krecu oko 6 tj. Meni se ponekad cini da se on bas svjesno nasmije, ali moguce da mi se samo cini.
    Nas za sada od svih igracki jedino reagira na muzicke potezalice. Doduse i inace voli glazbu. Bas jako jako😁
    Iskreno, ne njegujem ga s nicim 🙈 Sretna sam kad se otusiram. Ali strije, srecom i vrlo neocekivano, nissm dobila.

Lei_Be
    22. Siječanj 2021. 07:04

Moj se nasmije kad god se sisa spomene 🙈😂😂
    Ovčica malo ih ima u komadu, ali i malo aktivnih 😔 ne mogu vjerovati da je moj Bruno zadnji rođeni, a danas ima 13 dana

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Nova19
    22. Siječanj 2021. 07:25

Moj se zna tako lijepo smješkati da se odmah topim... e sada, gleda mene a dali se meni smije ili ne nemam pojma, ali ja volim pomisliti da da 😁 i primjetila sam da samo mene gleda, rijetko da pogleda nekog drugog ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.