Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dakky
    16. Siječanj 2021. 09:14

E da, cure koje imate bebe stare mjesec dana i vise- kako ih zabavljate kad su budne? Jel ima nesto sto im zaokuplja paznju? Ja imam osjecaj da budna stanja preko dana, kad maknem presvlacenje, njegu i sisu iskljucivo provodimo u uspavljivanju. Naravno, tada se nosimo, pricamo, pjevamo - ali to uglavnom bude to.

Nova19
    16. Siječanj 2021. 09:53

Nama je patronažna došla nakon dan-dva po povratku iz bolnice, ali posto mi je druga beba nije mi bilo ni hitno, ali sa pomaze svakako 👍 super mi je da pregleda opće stanje bebe i kaže da je sve ok i da dobro napreduje...
    Nažalost za šetnju da, prehladno je sada i jedva čekamo da bude sunčeko i toplije 👏👏

Lei_Be
    18. Siječanj 2021. 10:30

Cure, kako ste? Kako bebači? 🥰
    Flower93 ima li novosti? 🤞😍

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

flower93
    18. Siječanj 2021. 12:55

Mi smo jos u komadu 😎 kaze profa, lovimo dan po dan, sto duze, a meni sve teze 🤦‍♀️
    Hrana je ovdje koma, ja ako ne smrsavim sad, necu nikad 😂 suprug mi je potajno donio pastete i sl sranja koja mogu stajat u ormaru da se najedsm barem navecer kako spada haha 😂😂

Lei_Be
    18. Siječanj 2021. 14:54

Eee da vidiš kad krene dojenje, pogotovo dvoje kod tebe 🙈🙈 ja sam se osušila, ostala mi još kila da se vratim na kilažu prije trudnoće, isisa me moja piranica 🤷‍♀️🥰

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

bebolinka
    18. Siječanj 2021. 15:06

Novopečene mamice imam pitanjce, da li ste počele nositi steznik nakon poroda? Ako da koji i kako ste veličinu uzele? 😊

bebolinka
    18. Siječanj 2021. 15:51

Lei_Be

Eee da vidiš kad krene dojenje, pogotovo dvoje kod tebe 🙈🙈 ja sam se osušila, ostala mi još kila da se vratim na kilažu prije trudnoće, isisa me moja piranica 🤷‍♀️🥰

I ovo je bas obećavajuće 😍 ako smijem pitati koliko si dobila kg u trudnoći? 

Ja sam sada na +13

Marlene 1
    18. Siječanj 2021. 16:02

Ja imam od carriwella steznik  i prezadovoljna sam. U dućanu sam probala veličinu . 
    Mislim da je to sa kilažom dosta individualno . Ja sam ostala trudna sa otp 75 kila a sad imam 71 . Rodila sam ima malo manje od mjesec dana na carski rez. Prijateljica koja je rodila na carski je tek nakon godinu dana se vratila na staro. Tko će to znat 🤷🏻‍♀️🙈

25.12. Baby L 💜

ovčica
    18. Siječanj 2021. 16:14

Mi smo danas prvi put izasli u setnju, beba je spavala ko top, razbudila se kad smo doma dosli  friski zrak je pasao njoj, a bome i meni, 3tj nisam bila vani 🥴
    Sto se tice steznika, u bolnici mi je drugi dan nakon poroda dosla fizioterapeutkinja, pregledala mi trbuh, pokazala vjezbice i rekla da steznik nije za mene jer su mi se odvojili misici 2cm. Tako da bi isto na vasem mjestu pricekala njihovo misljenje...
    A kilaza, dva tjedna nakon poroda meni fale jos 2-3kg da se vratim na svoju kilazu od prije trudnoce. Cak nisam ni presretna zbog toga jer sam inace mrsavica. Neprospavane noci, stres, neznanje, dojenje i nepravilni obroci uzmu svoje... A dobila sam 12-13kg u trudnoci...

bebolinka
    18. Siječanj 2021. 17:47

Marlene 1

Ja imam od carriwella steznik i prezadovoljna sam. U dućanu sam probala veličinu .
    Mislim da je to sa kilažom dosta individualno . Ja sam ostala trudna sa otp 75 kila a sad imam 71 . Rodila sam ima malo manje od mjesec dana na carski rez. Prijateljica koja je rodila na carski je tek nakon godinu dana se vratila na staro. Tko će to znat 🤷🏻‍♀️🙈

Nakon koliko si ga počela nositi? Odmah nakon izlaska iz bolnice ili? 
    Istina daa, a vidjeti ćemo ne zamaram se 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.