Cestitke na novim bebama💓
Pricale smo o WhatsApp grupi prije par dana, al sam posteno sprzila desni dlan i prste peglom pa sam 2 dana pauzirala od tipkanja. U potpis sam stavila e-mail adresu na koju mi mozete poslati svoj broj moba i ime ili nadimak, kako vam je draze pa otvorim grupu za cure koje su zainteresirane, vidim da vas ipak ima zainteresiranih.
vikica1810@gmail.com
Flower sretno 💕
Cestitke svim curama koje su rodile, ostalima drzim fige. Evo mene nakon duze na forumu, presli smo mj dana i beba je super osim veceras Nina1805 i mi smo imali epizodu od 4h deranja. Dakle ne plac nego bas deranje. Uspjeli davati jesti (izdajam se na bocu) mislili sad ce se umiriti i zaspati kad ono opet iznova. Nadam se mirnoj noci. Dok sam bila sama s njom mislila sam da cu poludjeti. Strah neki nemir. Kako znati jesu to poceli grcevi? Ili sto joj je? A ostalo sve super. Osim sto sam napravila veliku gresku i navikla bebu na bocu. Izdajam se, patronazna je rekla da u pocetku kombiniram cicu i bocu jer nema snage sisati kako je bila malena i sad kad je dobila na kilazi place i nervozna je ako cica, ili cica 20 min pa nastupi nervoza, dam bocu mislim mozda joj malo fali kad ono jede ko luda. Eto, zao mi je sto nisam za dojenje odnosno sto nisam bila svjesna da se oko toga treba truditi u pocetku. Mozda jos nije kasno da ispravim stvar al ne znam. Ne radim ocito nesto kako treba. Morala sam se malo pojadati jer se lose osjecam sto je tako...
Unknown iskrene čestitke na bebici 🥰 da se brzo oporavite i dođete kući ❤️
Ako ko ima savjet rado poslusam... mislila sam jos probati staviti silikonske bradavice ili kako se to vec zove, mozda bolje prihvati.. to su mi u bolnici rekli da kupim jer jednu dojku nikako nije mogla uhvatiti
Ako ko ima savjet rado poslusam… mislila sam jos probati staviti silikonske bradavice ili kako se to vec zove, mozda bolje prihvati.. to su mi u bolnici rekli da kupim jer jednu dojku nikako nije mogla uhvatiti
Meni su trebali silikonski sesirici od starta...nekako mislim da te patronazna zeznula u pocetku.S drugim sam ih nosila u bolnicu od prvog dana i odmah je krenuo navlaciti mlijeko kako treba, manje su mi se grudi upalile, super vuce i super napreduje.A s prvim muka, bio je jako gladan, derao se, meni dosta mlijeka ali nije mogao povuci.Nema veze sto su mali, on nije mogao povuci jer su mi ravnije bradavice, to se s vremenom ispravi a i oni ojacaju i kasnije maknes sesirice...a ako zelis pojacati proizvodnju mlijeka samo im dajes da sisaju tipa svakih 20min, nema veze i kad vuce na prazno i malo je nezadovoljna, ona na taj nacin sebi poveca proizvodnju. Oni tijekom skoka u razvoju upravo to rade, deru se i placu i sisaju svakih 20min i na taj nacin kroz koji dan povecaju kolicinu mlijeka...ako das dosta adaptiranog, smanji ti se kolicina proizvedenog mlijeka jer to funkcionira po principu koliko dijete sisa toliko se stvara. Kupi sesirice (Avent, imas male i standardne) i probaj.Samo ih navlazi vodom i priljubi i pridrzavaj dok ne uhvati...
Unknown_girl čestitke na bebaču 🥰
Flower još malo i upoznat ćeš svoje srećice, sretno 😍😍
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Popis rođenih beba 😍
Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
Lullee - 24.11. Dečko 💙
BlueMoon - 06.12. Curica ❤
Mart14 - 13.12. Daniel 💙
Senoritakova - 14.12. Andro 💙
Dakky - 14.12. Filip 💙
Nina_1805 - 15.12. Leon 💙
Lilo23 - 17.12. Rebeka ❤
Nova19 - 23.12. Franko 💙
Bbub - 24.12. Curica ❤️
Marlene1 - 25.12. Lili ❤️
Santina - 28.12. Helena ❤️
Deedeeleeloo - 29.12. Erik 💙
Matea1201 - 30.12. Irina ❤️
Ovčica - 03.01. Nicole ❤️
Evo i mene tu :) - 05.01. Marta ❤️
Unknown_girl - 08.01. Ivano 💙
Lei_Be - 09.01. Bruno 💙
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Bluemoon i ja sam uzela šeširiće ovaj put od početka i ne znam kako bi bez njih... ja isto imam ravnije bradavice i sa prvom sam se mučila dok mi sestra u bolnici nije rekla za te šeširiće (ja imam S veličinu).
Mogla bi maloga dojiti i bez njih jer zna dobro uhvatiti dojku, ali me toliko jače boli da ih neću još maknuti, ali sa vremenom budem
Hvala puno cure! Deedeedeeloo Ma malo me mozda patronazna zafrkla al sam vise samu sebe. Vrijeme je prolazilo a ja nisam shvacala da cu ju naviknuti, stalno rodbina dolazila i nisam imala mir za posvetit se pogotovo sto mi je u dnevnom na kaucu najbolji polozaj za dojenje i onda sam isla laksom varijantom, izdajanjem.. sto je zapravo teza varijanta jer imam dupli posao. Bas sam se dobro zafrkla.
Vidim da spominjete grupe na whatsap viber. Ja sam za to da stavimo nadimke odavdje jer ne znam kako cemo sw snalaziti drugacije. Mozemo probati, utisati obavijesti pa citati kad stignemo i truditi se pisati sve u jednoj dvije poruke a ne ko sto je neko napisao jedna rijec pa enter i tako dalje😂
Sortiraj odgovore
Najstariji